• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba :KK54:evinde yada bahcesinde kedi kopek kuş besleyen var mi acaba,hamilelikte sikinti oluyor mu ki

Merhaba :KK54:evinde yada bahcesinde kedi kopek kuş besleyen var mi acaba,hamilelikte sikinti oluyor mu ki

Kuşumuz var.
Kedilerde toksoplazma olarak zararlı yani kakasını temizleme çünkü bu sadece pislij ile bulaşıyor hamilelikte
Aynı risk çiğ ette de var okuduğum kitapta çıplak elle dokunmayın yazıyordu

Arkadaslar merhaba sat a gore 5+5 hamileyim bugun doktora gittim doktor ultrasonla goremedigi icin vajinal bakti keseyi gordu. 8 mm dedi sanirim. Ama kese 4 haftalik gbi duruyor belki gec dollenme olabilir haftya tekrar gel dedi. Ama ben ilk bebegmi kaybettigim icin cok korkuyorum kotu bisey olabilirmi sizce?

Kızlar göğüslerinizde durum nasıl benim bugün farkettim kahverengi yer büzüşmus toparlanmis ucu çıkık sekilde cogu yerde hamileyken genisler kahverengi kısım diye okumustm degisken oluyor demek ki

Kızlar göğüslerinizde durum nasıl benim bugün farkettim kahverengi yer büzüşmus toparlanmis ucu çıkık sekilde cogu yerde hamileyken genisler kahverengi kısım diye okumustm degisken oluyor demek ki

Mesaj tekrarı olmus kusura bakmayin internetin azizligi gitmedi sandiydm:anneadayı:

Çorba , tatlı , ana yemek, kahvaltı çeşitleri.. Allah ne verdiyse kısacası :) Tabi fazla kilo almaktan ödüm kopuyor dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar edilebilirse o kadar tabi :) Bir tek süt içmeyi unutuyorum, cevizden sıkıldım, yumurtayı haşlama yemekten sıkıldım :KK43:
Kız ben onların hiç birini yiyemiyoruz maasallah sana insallah bende bi duzene girerim biraz kilo problemim de var zaten hafif hafif kilo almadan minnosum gelsin

Kızlar ben çok terliyorum. Normalde hiç terlemezdim. Önce bronşit oldum. Onu tam atlattım nezle oldum. Kendime çok dikkat ettiğim halde çok terleme kaynaklı çarpılıyorum. Bi de iş var ki fena. Hava sıcak klima açıyorlar. Progestan 200 lük kullanıyorum doktorum çok önem veriyor ona. Siz de bunu kullanıyor musunuz bana ağır geliyor gibi geliyor

ben 3 güne 1 proluton 500 iğne oluyorum popodan. ve günde 3 defa progestan 100 lük kullanıyorum. lekelenme olmuştu doktor bunları verdi bana. sersem gibi geziyorum onun dışında başka yan etkisi olmadı.

ben 3 güne 1 proluton 500 iğne oluyorum popodan. ve günde 3 defa progestan 100 lük kullanıyorum. lekelenme olmuştu doktor bunları verdi bana. sersem gibi geziyorum onun dışında başka yan etkisi olmadı.

Canım senin kanaman cok muydu? Bende de oldu da cok az geldi sonra doktora gitmistim protestan verdi ve o gun igne olmustum sonra muayenede doktor ultrasonda baktı icerde hala kanama görünüyo dedi 4 igne daha verdi haftada bir vurunuyorum. İgne sonrasında agrı yapıyor mu?

Köpüşüm var sevmeye korkar oldum :KK43:
Selam
Benim kedim var. Sahiplenirken dr a sormustum zaten disari cikmayan kuru mamayla beslenen hayvanda zaten risk olmuyor. Ama buna ragmen parazit ilaclari su anda paraziti varmis gibi yapiliyor.
Ben de kedimi sevemiyorum ama sevememe sebebim maalesef bana kokuyor olmasi. Su ara herkes hersey kokuyor. Ben tuvaletini temizlerken tek kullanimlik maske ve eldiven de takiyorum icimin rahat olmasi acisindan.
Ama arkadasimin kopegi var ve su anda cok tatli bi bebisi oldu. Bazi srylere dikkat edildikten sonra hicbir riski yok. Siz dr unuza nelere dikkat etmeniz gerektigini sorun

Selam
Benim kedim var. Sahiplenirken dr a sormustum zaten disari cikmayan kuru mamayla beslenen hayvanda zaten risk olmuyor. Ama buna ragmen parazit ilaclari su anda paraziti varmis gibi yapiliyor.
Ben de kedimi sevemiyorum ama sevememe sebebim maalesef bana kokuyor olmasi. Su ara herkes hersey kokuyor. Ben tuvaletini temizlerken tek kullanimlik maske ve eldiven de takiyorum icimin rahat olmasi acisindan.
Ama arkadasimin kopegi var ve su anda cok tatli bi bebisi oldu. Bazi srylere dikkat edildikten sonra hicbir riski yok. Siz dr unuza nelere dikkat etmeniz gerektigini sorun
Tesekkur ederim. :) bende maskeyle seviyorum kizimi ne olur ne olmaz diye

Evet canım yaaa çok yüksek değerim. Ben de bilemedim kesem göründü ama bebiş görünmüyor daha 10 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Bu kadar yüksek çıkan varım aranız da 4.hafta da

Daha 4 haftada bu kadar yüksek beta hcg ikiz gebelik düşündürdü banaBenim yüksek çıktı bebeklerim ikiz

Slm canlar iyi akşamlar hamilelikte rennie kullanımı için ne düşünüyosunuz bir zarar olur mu ki ?

Evet ilk hamileliliğimde aşırı mide yanmam oluyordu kullandım iyi geldi

Arkadaslar merhaba sat a gore 5+5 hamileyim bugun doktora gittim doktor ultrasonla goremedigi icin vajinal bakti keseyi gordu. 8 mm dedi sanirim. Ama kese 4 haftalik gbi duruyor belki gec dollenme olabilir haftya tekrar gel dedi. Ama ben ilk bebegmi kaybettigim icin cok korkuyorum kotu bisey olabilirmi sizce?

Allah korusun döllenme geç olmuş olabilir

Evet fena halde agrıyor birde ilerleyen haftalarda düşünemiyorum ağrısını

Canım senin kanaman cok muydu? Bende de oldu da cok az geldi sonra doktora gitmistim protestan verdi ve o gun igne olmustum sonra muayenede doktor ultrasonda baktı icerde hala kanama görünüyo dedi 4 igne daha verdi haftada bir vurunuyorum. İgne sonrasında agrı yapıyor mu?

Ben kullanıyorum önlem amaçlı haftada bir pruloton ve diğer günler gün aşırı progestan iğnesi ağrı oluyor hemde nasıl bir aydır kullanıyorum delik deşik oldum.ekstradan birde kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum herşey bebeklerimiz için inş kucağımıza aldığımızda agrı sızı kalmayacak

benim kanama değildi şükür kahverengi çok çok az lekelenmeydi ama doktor bu iğne ve ilacı verdi. 5 iğneydi şimdi olacağım 2 tane iğnem kaldı. yarın akşam da kontrolüm var zaten bakalım doktorum ne diyecek. iğne vurulurken biraz acıyor sonrasında da ağrı oluyor ama bilmiyorum geçiyor yani 3 güne sonra diğer iğne günü gelmiş oluyor yine ağrı başlıyor. yani kısır bi döngü halindeyim şuan.

Back