• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canim inan bilmiyorum. oraya bashekimin adiyla gittim. ilgi fazlaydi o yuzden. ben normalde buharaya giderim. buharanin bashemsiresi teyzem. dr.leri yakindan taniyorum
Buhara hakkında çok deneyimsiz bir yer olduğunu ve hemen sezaryena aldıklarını söylüyorlar. Aslında ben doğumu orada yapmak istiyorum ama herkes tecrübesizliklerinden yakınıyor

Buhara hakkında çok deneyimsiz bir yer olduğunu ve hemen sezaryena aldıklarını söylüyorlar. Aslında ben doğumu orada yapmak istiyorum ama herkes tecrübesizliklerinden yakınıyor
dogum hic yapmadim canim. orasina gbirsey diyemem. ama muhammet bey var benim arkadaslar ona gidiyo. cok da memnunlar.humeyra hanim var. onu sifadan taniyorum o da bir arkadasin dogumunda tanimistim.o da cok memnundu.

normal dogum taraftari olan bir doktor bulmak onemli canim.onu arastir istersen. devlet normal icin zorluyo. ama ozel hastaneler de cok zorlama yok sezeryan islerine geliyor.

Back