- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 30
Maşallah suphanallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşallah❤dun ki fotomuz teyzeler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah suphanallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşallah❤dun ki fotomuz teyzeler...
yatip napcaz iki saat geçmek bilmedi hastanede serumlar bitinceye kadar catlardim herhalde benBana geçen serum verdiler. Hiç etki etmedi. Hastaneye yatıralim dedi onu da ben istemedim
Aminnn inşallahraporunda vardı sanki gitmesen sıkıntı olur mu?
ayyyy kızlar valla başka ne desem bilemedim
bana çubuk kraker iyi geliyor ama zaten hafif olduğu için sıkıntı olmuyor
en en en kısa zamanda atlatırsınız inşallahhhhhhhhhhh
Bir kere düşükten sonra hastane de yatmak bana zulüm gibi geliyor.yatip napcaz iki saat geçmek bilmedi hastanede serumlar bitinceye kadar catlardim herhalde ben
dun ki fotomuz teyzeler...
amin canim.insallah. dun seyahati konustuk dr. ile 14. haftaya kadar riskli gondermem dedi. 14. haftadan sonra ucakla. o da moralimi bozdu.Maşallah suphanallah. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşallah❤
benim üçüncü normal.dogum gibi sanci verdiler nenehatunda. o yuzden hastane kapisina gidemiyorumBir kere düşükten sonra hastane de yatmak bana zulüm gibi geliyor.
Erzuruma mı gelmek istiyorsun. Aslında gelebilsen güzel olurdu. Havalar serin rahat ederdin.amin canim.insallah. dun seyahati konustuk dr. ile 14. haftaya kadar riskli gondermem dedi. 14. haftadan sonra ucakla. o da moralimi bozdu.
Sence nenehatun nasıl bir yer.benim üçüncü normal.dogum gibi sanci verdiler nenehatunda. o yuzden hastane kapisina gidemiyorum
benimfe haftaya cumaydi kontrolum. dun cok rahatsizlaninc gitmek zorunda kaldimMaşallah ona haftaya cuma gelse de bende tekrar görsem minnağımı ne kadar büyümüş :) Busefer kalp atışlarını kaydetmek istiyorum telefona:)
aktarmali ucaklar. bakalim insallah gelebilirim. yoksa yaz burada gecmeyecek.Erzuruma mı gelmek istiyorsun. Aslında gelebilsen güzel olurdu. Havalar serin rahat ederdin.
canim inan bilmiyorum. oraya bashekimin adiyla gittim. ilgi fazlaydi o yuzden. ben normalde buharaya giderim. buharanin bashemsiresi teyzem. dr.leri yakindan taniyorumŞ
Sence nenehatun nasıl bir yer.
Benim kontrollerim artık ayda bir. Bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum. Sizin öyle değil mi?benimfe haftaya cumaydi kontrolum. dun cok rahatsizlaninc gitmek zorunda kaldim
benim iki kaybim var canim. 10 gunde bir cagiriyo. zaten ignem var ignelerde 10 günlük.Benim kontrollerim artık ayda bir. Bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum. Sizin öyle değil mi?
Buhara hakkında çok deneyimsiz bir yer olduğunu ve hemen sezaryena aldıklarını söylüyorlar. Aslında ben doğumu orada yapmak istiyorum ama herkes tecrübesizliklerinden yakınıyorcanim inan bilmiyorum. oraya bashekimin adiyla gittim. ilgi fazlaydi o yuzden. ben normalde buharaya giderim. buharanin bashemsiresi teyzem. dr.leri yakindan taniyorum
Bu bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Umarım tekrar öyle birşey yaşamazsın.benim iki kaybim var canim. 10 gunde bir cagiriyo. zaten ignem var ignelerde 10 günlük.
dogum hic yapmadim canim. orasina gbirsey diyemem. ama muhammet bey var benim arkadaslar ona gidiyo. cok da memnunlar.humeyra hanim var. onu sifadan taniyorum o da bir arkadasin dogumunda tanimistim.o da cok memnundu.Buhara hakkında çok deneyimsiz bir yer olduğunu ve hemen sezaryena aldıklarını söylüyorlar. Aslında ben doğumu orada yapmak istiyorum ama herkes tecrübesizliklerinden yakınıyor
insallah canim.Bu bebeğin sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Umarım tekrar öyle birşey yaşamazsın.
Muhammet beyin ismini bende duydum.dogum hic yapmadim canim. orasina gbirsey diyemem. ama muhammet bey var benim arkadaslar ona gidiyo. cok da memnunlar.humeyra hanim var. onu sifadan taniyorum o da bir arkadasin dogumunda tanimistim.o da cok memnundu.