• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Her aşamasında Allah-u Teala'nin kudretine binlerce kez daha hayran kalıyorum. Çok güzel bir duygu. Allah'a şükürler olsun. Bizde iştahsızlık çok. İstifrag yok ama mide de bulantı ve yanma var. Ona da değer

19 değil

19bin 7000 küsür çıkmış canım

Evet canım yaaa çok yüksek değerim. Ben de bilemedim kesem göründü ama bebiş görünmüyor daha 10 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Bu kadar yüksek çıkan varım aranız da 4.hafta da

herkese merhabalar,hepimiz hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah.:nazar:benim ilk hamileliğim,bugün itibariyle 9+0 haftalık.:anneadayı: 12.hafta muayenesi için hangi doktordan randevu aldınız? ikili test vs da o haftada yapılıyo sanırım.benim tüp bebek hamileliği olduğu için 12.hafta muayenesi çok önemli dedi doktorum.Rıza Madazlı'ya gitmeyi düşünüyorum.İnşallah doğru karar vermişimdir.

Günaydınlaar..
Bayağı mesaj birikmiş hepsini okuyamadım maalesef... Benim bulantım aşırı yok ama her şeyden tiksiniyorum, her yer kokuyor geliyor..Eşime sürekli kokuyorsun diyorum, ev kokuyor deyip kapı pencere açıyorum, sonra da dışarıdan kötü koku geliyor demeye başlıyorum.. Olmayan kokuları da duyuyorum galiba.. Kokularla başım dertte yani...

pinar_kerem pinar_kerem gözünüz aydın canım... Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin...
Ben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum.. Günlerimiz de yakınmış seninle.. doktorum bir sonraki pazartesi çağırdı beni ama ben Cuma gitsek ne olur ki diye sabırsızlanıyorum...
Pazartesi gıt kesın olsun bence ınsallah duyarsın kalp sesini

Evet canım yaaa çok yüksek değerim. Ben de bilemedim kesem göründü ama bebiş görünmüyor daha 10 gün nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Bu kadar yüksek çıkan varım aranız da 4.hafta da

ikiz olabilir mi canım

özellikle senin tarafında ikiz var mı ?

Kızlar benimde iştahım kapanıyor sanki canım sadece peynir yoğurt çekiyor :bicak:

Slm canlar iyi akşamlar hamilelikte rennie kullanımı için ne düşünüyosunuz bir zarar olur mu ki ?

hic bilmiyorum canım yaa rennie mide için olan bir ilaç ama demi
Evet canım mide ilacı nette günde 4 taneye kadar kullanılabilir yazıyo doktorum da gaviscon ya da rennie kullanabilirsin yazabilirim demişti ama istemedim rennie evde vardı ondan kullandım bir tablet

Benım degerım de cok yuksektı 12 bın kusurlardaydı cnm 4 5 haftalıkmıs 10 gun sonra gel dedı gıttım bebegın kalp atısını duyduk 6 +2 gunluk dedı .. ve deger aslında sundan kaynaklıymıs genelde adetten sonra hesaplanıyor ama dollenme gec yada erken olabılıyor asıl dollenmeye gore hesaplanmalar dogru

Benim de her iki günde bir 3 katından daha fazla artıyordu canım seninde o şekilde katlanarak artıyorsa ondan da yüksek çıkmış olabilir

Back