• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben çok erken öğrendim hamile olduğumu 5.haftada yerleşme kanaması oldu doktor düşük tehdide olabilir dedi iğne yaptı cinsel ilişki olmasın dedi 7.haftada kalp atışını duyunca yapabilirsiniz dedi fakat korkudan yapmıyoruz eşimde çocuğum var orda Yapamam diyo bende istemiyorum zaten bu gidişle böyle gideriz
Dusunceli olmalari güzelde hastalik degil ki bu engel birsey olmadigi sürece bir ihtiyaç sonuçta erkekler biraz seviyorlar abartmayi uzaklasicak olmasak eminim benimkide böyle yapar:işsiz:

Kızlar daha önce hamile kalıp çin takvimi ile cinsiyet tutturan var mı?? İnananı çok, bende bir yapayım dedim ama bana inandırıcı gelmiyor. Erkek çıkarsa biraz inanabilirim kızım olursa çin takvimi yalan demektir:KK49:
Bende Çin takvimi yaptım erkek çıktı rus takvimi var birde onu yaptım kız çıktı istedigimde kiz yönünde erkek olursa uzulmem tabiki ama kiz olursa cok sevinirm bu düşünce beni üzüp kendime kizmama sebep olsada hep icimden kiz geçiyor aman hayırlı sağlıklı olsunda evlat evlattir

Kızlar sizde de gece sık tuvalete çıkma ve kasıkta gerginlik durumu varmı?
Tuvalete çıkma durumumda basimin agrimasina sebep oluyor parca parca uyumaktan sabah başım ağrıyor kasigimda gerginlikte bu akşam oldu hissettim normaldir sanırım büyüyor minigim agrida yapcak gerginlikte annesi kurban olsun sürekli tuvaletede gondericek annesini canı sagolsun annelik işte napalım:anneadayı::emir_bebek:

Tuvalete çıkma durumumda basimin agrimasina sebep oluyor parca parca uyumaktan sabah başım ağrıyor kasigimda gerginlikte bu akşam oldu hissettim normaldir sanırım büyüyor minigim agrida yapcak gerginlikte annesi kurban olsun sürekli tuvaletede gondericek annesini canı sagolsun annelik işte napalım:anneadayı::emir_bebek:

Sık su içtiğim için sık gidiyorum
Ama asıl tuvaletle son ayda kanka olacağız

Bir de arkadaşlar hamilelik günlüğü gibi blog yazdım ben kızımda her hafta yazmaya çalıştım şimdi yeniden dönüp okuması çok zevkli sislerde Notlar alabilirsiniz Bugün ikinci gebeliğim için bir şeyler yazdım size de söylemek geldi aklına

Canım evet bende de var sık sık tuvalete çıkma. Bu gece 4 kere gitmişimdir. Kasığımdaki gerginlik sabah geçiyor. Ama adet sancısı gibi bir sancı var kasığımın heryerinde. Sizde de oluyor mu?

Bir de arkadaşlar hamilelik günlüğü gibi blog yazdım ben kızımda her hafta yazmaya çalıştım şimdi yeniden dönüp okuması çok zevkli sislerde Notlar alabilirsiniz Bugün ikinci gebeliğim için bir şeyler yazdım size de söylemek geldi aklına

Aynen ben de ilk öğrendiğimden itibaren yazıyorum hatta güzel bir defter almayi düşünüyorum ultrason fotolarıNi da yapıştırırim:)

hepsi de aynı kelimeyi kullanıyor çocuğum var orda. Orda değil diyorum anlatamıyorum:sopa:

:D

Bu akşam gittim doktora kizlar kese gözüktü. 5+6 dedi. Adetime gore 6+4 bugun aslında. Doktora dedim onemli değil dedi ultrasondan olabilir kötü bu ultrason dedi. Kalp atışı icin 10 gün sonra gitcem inşallah. Kalp atışını duyarsak düşük olmasin diye progestani yazcakmis. 5 aylik kaybim oldugu icin. Şimdilik herşey cok güzel şükürler olsun Rabbime❤

doktorunu değiştirme şansın yok mu? ultrasonu daha iyi bir doktora gitsen kalp atışını duyarsın.
ben 6+2 de kalp atışını duydum. ondan bir gün önce gittiğim başka bir doktor bana içerde bebek olduğunu bile söyleyemedi ultrasonu çok kötüydü. sonra lekelenmem olunca ertesi gün şansa başka doktora gittik. kısmet işte minişimi duyacağım varmış. içim rahatladı en azından boş gebelik olmadığı netleştiği için.

Arkadaslar benim kontrolumde dr iki kese gordu biri cok kucuk dusebilir dedi drum sali kontrol var 1 tane 7 yasinda kizim var ama hayirlisi dedim bakalim neticeyi yazarim.....

Allah gönlüne göre versin canım. iyi haberlerle gel :)

günaydın kızlar. bugün proluton iğne vuracaklar yine popişime :D
yarın da sınavlarım var aöf final.
nerelere gidem nasıl edem tey tey teeyyyyy :halay::halay::halay:

Belkide hamile kadın olmamız seksi gelmiyor olabilir şüphelenmiyo değilim çocuk var ordayı bahane ediyor olabilirler bebeğin nerde durduğunu bilecek kadar kafaları çalışıyor olmalı neyseki benim canım hiç istemiyor herşey kokuyor sürekli bulanıyorum öpüşecek halim bile Yok böylesi daha iyi oldu :)))

O konuda sıkıntı yok normalden daha seksi ve güzel bulduğunu anlayabiliyorum :)) İsteği de gözlerinden okunuyor ama kıyamam korkudan tutuyor kendini :D

Bende Çin takvimi yaptım erkek çıktı rus takvimi var birde onu yaptım kız çıktı istedigimde kiz yönünde erkek olursa uzulmem tabiki ama kiz olursa cok sevinirm bu düşünce beni üzüp kendime kizmama sebep olsada hep icimden kiz geçiyor aman hayırlı sağlıklı olsunda evlat evlattir

Bende prensesim falan diyorum elim kız eşyalarına gidiyor. Görümcem ben anlarım erkek deyip duruyor :) Hiçbir fikrim yok sağlıklı olsun kucağıma alıp sarayım yavrumu da :) Hamileliktendir heralde anneme olan özlemim de arttı duygusal oldum ailemi çok özlüyorum yetmiyor valla ayda 1 görmek:KK43:

Kızlar ben çok terliyorum. Normalde hiç terlemezdim. Önce bronşit oldum. Onu tam atlattım nezle oldum. Kendime çok dikkat ettiğim halde çok terleme kaynaklı çarpılıyorum. Bi de iş var ki fena. Hava sıcak klima açıyorlar. Progestan 200 lük kullanıyorum doktorum çok önem veriyor ona. Siz de bunu kullanıyor musunuz bana ağır geliyor gibi geliyor

Back