• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    113
Ya anlam veremediğim şekilde bende korkunç bir iştah artışı oldu bu 7. Ayda şimdi 8e girdik ve daha Allah korusun erken bir durum olmazsa 2 ay var. Önlem almamız lazım ben liste yaptım kendime zaten kilo al ver olayım hep olduğu için biliyorum neler yapıp yapmayacağımı . Ona uyacağım artık veremeyız ama en azından daha fazla almayız
Ben de öyleydim 7de sonra suyum artınca hafif şekerim varmış diye. Tam diyete girdim. Diyetin ilk haftası doymuyorum diye ağladım hatta. Ama sonra diyetle kilo verdim. İştah durumu da düzeldi. Doyuyorum fazla bir şey istemiyor canım. Ama tam diyet olduğu halde suyum 45gün sonra yine artmış nedense.

Hanımlar doğum sonrasında saçların dökülmemesi için ya da daha az dökülmesi için kullanacağınız bir ürün var mı?

Kizlar dün gece bu bebecik bnm kaburgama bisey yapti bi anda bi aciyla uyandim hâlâ ayni aci 😭 hareket edemiyorum yuruyemiyorum oksuremiyorum bile daha kilosu az ama acaba cok sert vurup zedelemis olabilir mi ay cok zordayim 🥺

Hanımlar doğum sonrasında saçların dökülmemesi için ya da daha az dökülmesi için kullanacağınız bir ürün var mı?
Birkaç ürün söylüyorlardı dökülmeyi yavaşlatan ben vitamin kullanıyorum o süreçte çok işe yaramıyor ama dinç tutuyor
Valla engel olamıyorum ben top top dökülüyor

Kizlar dün gece bu bebecik bnm kaburgama bisey yapti bi anda bi aciyla uyandim hâlâ ayni aci 😭 hareket edemiyorum yuruyemiyorum oksuremiyorum bile daha kilosu az ama acaba cok sert vurup zedelemis olabilir mi ay cok zordayim 🥺
Geçmiş olsun canım ya biz de rahat yatamıyoruz ya sıkışıyor oluyor öyle maalesef ilk gebeliğimde olmuştu benim. Bunda da oldu bronşit olmuştum öksürmekten zedeledim. Nemli ılık havlu koy demişti doktorum. Tabi çok sıcak koyma biraz beklet inşallah iyi gelir.

İkinciden sonra öyle oluyor toplam 3 kere gittim sadece ben 🥲
Ay keşke ihtiyaç olmasa da gitmesek cidden benim ilk 3 ay kanamalı riskli diye sonra suyum fazla ağrım çok diye o kadar gittim ki toplamda 2 sinde bunun yarısı kadar girmemiştim hele ilkinde ayda birden seyrek gidiyordum bunda haftada 5 gittiğim bile oldu ama öyle böyle bitiriyoruz sükür

Benim ergenin okulunda iftar varmış öğretmenler dahil 20 kişiler bana geçen gelmiş diyor ki sarma sarar mısın 🤣🤣🤣 en son tavuklu pilav yap onu çok güzel yapıyorsun dedi şimdi o kadar kişiye pilav yapıcam inşallah tuttururum biz hep az yapıyoruz 🤣🤣

Geçmezse bir hastaneye görün belki kaburga değil başka bir organdır

Ay keşke ihtiyaç olmasa da gitmesek cidden benim ilk 3 ay kanamalı riskli diye sonra suyum fazla ağrım çok diye o kadar gittim ki toplamda 2 sinde bunun yarısı kadar girmemiştim hele ilkinde ayda birden seyrek gidiyordum bunda haftada 5 gittiğim bile oldu ama öyle böyle bitiriyoruz sükür
Suyun fazla mı hâlâ doktrun ne diyor bu duruma?

Kaburgaya zarar verdiklerini duymuştum olabilir🥲

Kızlar 31+2yız 2300 çıktı kilosu uzunluğu 42 cm çok mu büyümüş . Perinatolojı şeker testi yap dedi ama ben şeker ve karbonhidratı keseceğim.
Kendi doktorum da normal iri bebek dedi
Evet kilosu önde çıkmış ama bu illa şeker olduğu anlamına gelmezki. İri bir bebektir. Ama ihmal etme şekere baktır mutlaka

Hamilelik+ uygulamasında 33 hafta itibariyle artık kilo alımının yavaşlayacığını, bebeğin kilo alacağını yazıyor.
Ben çok kilo aldım ama son bir aydır kilo alımım yavaşladı gerçekten.
Aaa Dr son ay alınır diyo şekerim iyi çıkmıştı bu seferde gizli şeker olabilir diyo diyetisyen önerdi ramazan ayındayız zaten rutinim bozuldu eşim çocuklar tutuyo nasıl yapicam bilmiyorum

Geçmiş olsun canım ya biz de rahat yatamıyoruz ya sıkışıyor oluyor öyle maalesef ilk gebeliğimde olmuştu benim. Bunda da oldu bronşit olmuştum öksürmekten zedeledim. Nemli ılık havlu koy demişti doktorum. Tabi çok sıcak koyma biraz beklet inşallah iyi gelir.

Geçmezse bir hastaneye görün belki kaburga değil başka bir organdır

Kaburgaya zarar verdiklerini duymuştum olabilir🥲
Doktora gittim icinde koca bebek var cok normal dedi 😁😁 biraz hafifledi agri da en azindn oturup kalkabiliyorum sukur

Doktordan geldim simdi 35 haftayla uyumluymus 2500 g dedi nst de az sanci cikmis 🫢 suyunu bol iç dinlen 36ya kadar tutalim en azindn dedi 🫠 zaten iri bi bebek erkn gelck belli dedi
Bebeğinin iri olmasının doğumla ne ilgisi varmış ilk defa duydum

Back