• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhabalar. Bende ocak annesi olacağım inşallah. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. 7+1 haftalık hamileyim. 2010 aralık annesiyim 2. Evladım olacak inşallah

aa bende 2010 ocak annesiyim. bende ocak annesi olacağım. allah sağlıkla kucağımıza almak nsaip esin inşallah :anne:

kızlar merhaba epeydir girmemiştim konu çok ilerlemiş yakalayamadım :) bugün beta hcg testi yapıldı deeğerim 19,719 çıktı bu değere göre 7-8 haftalık hamile olmam gerekiyormuş ama ben daha 4+3 günlük falan hamileyim. neden yüksek çıkmış olabilir. çok korkuyorum. daha önce bebeğimi anensefalidan dolayı aldırmak zorunda kalmıştım. tekrarlama şansı var mı acaba ?
Üstüne mı gördün acaba , 2 Aylık mı bebek

az önce doktordan geldim canım. kese bitaneydi ama bebiş görünmüyordu henüz. bakalım hakkımızda hayırlısı.

kese 1 taneyse bile tek yumurta ikizi olabilir yani tek kesede 2 bebek çıkabilir.

haftaya gelsen görünür dedi ama ben yine de 15 gün sonra gideceğim kesin olsun görünsün diye. yoksa insanın morali bozuluyor

böyle durumlarda beklemeyin bence gidin zaten görünür haftaya. bi terslik varsa o da bilinmiş olur.

daha kusmadım midem de bulanmadı çok şükür. hafta sonunu atlatırım inş bu şekilde. aöf final sınavlarım var çünkü. benim için iyi olmaz bulantı :KK43:

İnşallah canım ya.. Bazen kafama takıyorum midem bulanmıyor diye. Acaba sağlıksız gebelik mi gibilerinden.. Sonra okuyorum hiç midesi bulanmadan gebeliği geçen çok kişi var.

İnşallah canım ya.. Bazen kafama takıyorum midem bulanmıyor diye. Acaba sağlıksız gebelik mi gibilerinden.. Sonra okuyorum hiç midesi bulanmadan gebeliği geçen çok kişi var.

bir de cogu kişinin 7-8. haftalarda başlıyormuş bizim de başlayabilir yani. daha erken anlamak için

Kızlar nasıl besleniyorsunuz? Midesi bulananlar pek birşey yiyemiyordur da :):):) Bulanmayanlar neler yiyorr?

Peki midesi çok nadir bulanıp, kusmayan var mı?

Benim de hiç midem bulanmadi kusmadim wc ye kosmadim

Ama uzun yolculuk sonunda mide bir garip olur ya sarsilmiş gibi işte öyle bir durum var cubuk kraker iyi geliyor

Onun disinda meyve ceviz süt

Ama gönül ilk öğrendiğim an gibi beslenmek istiyor yumurta balık vs vs ama olmuyor işte midem tuhaf :)

Bulantı eşittir sağlıklı gebelik diye bir şey yok :)

Ben ise geldim başladım bile

Ama bugün erken cikisliyim

Ogleden sonra buzdolabı içi temizleyecegim inşallah :)

Yahu ben hiç derin temizlik ütü felan yapamıyorum hep bir uyuşukluk uyku yatma yuvarlanma hali. birde bel ağrılarım başladı 5 gündür ne olacak evin hali bilmiyorum

Yahu ben hiç derin temizlik ütü felan yapamıyorum hep bir uyuşukluk uyku yatma yuvarlanma hali. birde bel ağrılarım başladı 5 gündür ne olacak evin hali bilmiyorum

Benim.günüm günümü tutmuyor

Bir an oluyor eve geliyorum. Uyuyorum kalk bir şeyler ye tekrar uyu

An oluyor enerjik hissediyorum

Bugün aslında normal hissediyorum ama buzdolabı kokuyordu mecburiyetten biraz da :)

Benim.günüm günümü tutmuyor

Bir an oluyor eve geliyorum. Uyuyorum kalk bir şeyler ye tekrar uyu

An oluyor enerjik hissediyorum

Bugün aslında normal hissediyorum ama buzdolabı kokuyordu mecburiyetten biraz da :)

dün izinliydim kendi kendime dedim oh bütün gün evdeyim ütüleri bitireyim bari. Çalıştığım günler halim kalmıyor çünkü. Peki ben ne yaptım tv karşısında meyve yiyip yuvarlandım :halay:

Gumnaydin arkadaslaar maalesef bugun gebeligim sonlandiriliyor gelismiyor ve kan akisi yok. Zaten 5.5 haftaya gerilemis. Ocak annesi olamayacagim. Hepinize hayirli dogumlar diliyorum. @MeLoDi listeden cikartirsan sevinirim.

Allah sabır versin canım üzülmemeye çalış. Rabbim tekrar verir inşallah duanı et bu mübarek ayda

dün izinliydim kendi kendime dedim oh bütün gün evdeyim ütüleri bitireyim bari. Çalıştığım günler halim kalmıyor çünkü. Peki ben ne yaptım tv karşısında meyve yiyip yuvarlandım :halay:

Ohhh en güzeli valla :)

Ben de bugun yarım gün izinliydim normal de 8.30 17.çalışıyorum

Onu değerlendirelim dedim :)

Kızlar kalp atışı duymaya geldik ki 2 tane Ben şok hala kendime gelemedim

Ya nasıl güzel çok sevindim. Bende tek kese tek bebek olmasına rağmen hala ikiz rüyaları görüyorum çok istemiştim :) Hayırlı olsun :)
Ohhh en güzeli valla :)

Ben de bugun yarım gün izinliydim normal de 8.30 17.çalışıyorum

Onu değerlendirelim dedim :)

Özendiğim çalışma saatleri :) Ben vardiyalı çalışıyorum. 1 hafta 4te, 1hafta 6da, 1 hafta da aksam 10da çıkıyorum. İzinde hafta içi tabii. Bayram, resmi tatil desen yok. Neyse ki eşim de vardiyalı izin günüm hariç vardiyaları ayarlayabiliyoruz

Back