• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ben hep ekmek zeytın peynır genelde aksam bıraz yemek yemeye calısıyorum :)

Çorba , tatlı , ana yemek, kahvaltı çeşitleri.. Allah ne verdiyse kısacası :) Tabi fazla kilo almaktan ödüm kopuyor dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar edilebilirse o kadar tabi :) Bir tek süt içmeyi unutuyorum, cevizden sıkıldım, yumurtayı haşlama yemekten sıkıldım :KK43:

kese 1 taneyse bile tek yumurta ikizi olabilir yani tek kesede 2 bebek çıkabilir.

böyle durumlarda beklemeyin bence gidin zaten görünür haftaya. bi terslik varsa o da bilinmiş olur.

bilmiyorum canım yaaa. aslında korkuyorum galiba gitmeye de kalp atışı falan da duyulsun istiyorum. daha önce anensefali bebişim olmuştu. o yüzden doktor fobim başladı sanırım 10 gün bekleyim istiyorum

Çorba , tatlı , ana yemek, kahvaltı çeşitleri.. Allah ne verdiyse kısacası :) Tabi fazla kilo almaktan ödüm kopuyor dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar edilebilirse o kadar tabi :) Bir tek süt içmeyi unutuyorum, cevizden sıkıldım, yumurtayı haşlama yemekten sıkıldım :KK43:

Vayyy tatlı yiyebiliyör musun :)

kese 1 taneyse bile tek yumurta ikizi olabilir yani tek kesede 2 bebek çıkabilir.

böyle durumlarda beklemeyin bence gidin zaten görünür haftaya. bi terslik varsa o da bilinmiş olur.

ayrıca kesem de haftama göre büyük sanırım 15mm. 4 ,5 haftalık hamileyim. off çok panikledim şu an da yeminle :skandal:

daha 9 haftada 1buçuk kilo aldım ama yapıcak bişey yok :) Gerçi doktorlar sağolsunlar tok karnına ayakkabı ve kıyafetle tarttıkları kiloyu dikkate alıyorlar inatla ama ben sabah aç karnına kıyafetsiz olanı dikkate alıyorum tabii :)

Bence de seninki mantıklı

Ben de yarın sabah çıplak tarttilacagim bakalım

Gecen cuma sabah çıplak tam 53 gelmiştim

Bakalim ne olacak :)

Bence de seninki mantıklı

Ben de yarın sabah çıplak tarttilacagim bakalım

Gecen cuma sabah çıplak tam 53 gelmiştim

Bakalim ne olacak :)

Sen kaçla hamile kaldın. Ben 50 ile kalmıştım 51.4 gördüm yakınmış kilolarımız :) Gerçi bende uzunsundur heralde o zaman daha zayıf görünüyor olabilirsin 1,58im de ben :))

Sen kaçla hamile kaldın. Ben 50 ile kalmıştım 51.4 gördüm yakınmış kilolarımız :) Gerçi bende uzunsundur heralde o zaman daha zayıf görünüyor olabilirsin 1,58im de ben :))

Aaaaaaaa sen benden uzunsun 1.57 yim ben

Sanirim 53 54 civariydim bakalım yarın sabah belli olacak :)

Ayyyy yok yok iyiymiş senin boyun ben kısayim ahahhha

Hedef 9 10 kilo bakalım yoksa yürüyen gardırop olabilirim haha

Doktor 12 kilo iyidir. 15i geçme dedi ama hiçbir yorumda bulunamıyorum şu an . Birbirimize destek olalım bari çok almamak için :)

Doktor 12 kilo iyidir. 15i geçme dedi ama hiçbir yorumda bulunamıyorum şu an . Birbirimize destek olalım bari çok almamak için :)

Ayyyy aynen valla çok yersem dürt bei

Bi de boyun kısa Nerene yiyorsun de :)

Bakalim ilk defa cumartesi gunu gideceğim benimki kaç kilo diyecek :)

Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz:bicak:

Kızlar özel olucak cinsel iliski durumlari icin doktorunuz ne dedi ben sormadım ama uzun zamandir yok ogreneli zaten yapmadık siz ne düşünüyorsunuz:bicak:

Canım biz yaptık ya yazması ayıp

Cumartesi derse ki durun dururuz

Allaha Şükür kanama falan olmadı çok kötü de hissetmiyorum o yüzden devam ettik

Ha bi de okuduğum kitap düşük riski yoksa önceden düşük olmamışsa kanama yoksa anne iyi hissediyorsa olur demişti :) ona güvenim biraz da :)

Kızlar tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım ben . 2 transfer yapılmıştı zaten bana ama geçen Pazartesi doktor kese için çağırmıştı tek kese göründü . Sonra geçen Çarşamba kanamam oldu acele başka bir doktora gittim o Da baktı tek kese gördü . Kendi doktorum bugün kalp atılı için çağırmıştı . Ben kalp atışını beklerken doktor kaç transfer yapılmıştı sana dedi ben şaka yapıyorsunuz dedim eşim hemen atladı 2 diye . Bak 2 tane kese dedi biri 12 mm diğeri 10 mm Kalp atışları haftaya kaldı tekrar çağırdı . Ben hala şok halindeyim . İnanamıyorum bu arada 2 ayrı kese çift yumurta ikizi

Back