Merhaba benim adetim 19 gun gecikti emzirmeye bagli bu kadar uzun gecikme olurmu
Canım arada az yaş farkının olduğu durumlarda kıskançlık, rekabet, merak duygusu kaçınılmaz oluyor. Hatta büyük olan küçüğün yüzünü, gözünü vs merak ettiği için sürekli fırsat kollar kurcalayabilmek için :) zor ama güzel geçecek bir serüven, mutlu olsun yavruların birlikte :)Merhaba birbirlerini kıskanma yada rekabet gibi durumlar oluyor mu
Merhaba, eğer doğum sonrası düzenli hale geldiyse artık emzirmeye bağlı bir gecikme olmaz, farklı sebeplerden olabilir(kistik bir oluşum ya da gebelik) test yapmanız iyi olur
Pazartesi yapmayi dusunuyorum olmazsam egerOlmaz bence bı test yap derim
Merhaba benim adetim 19 gun gecikti emzirmeye bagli bu kadar uzun gecikme olurmu
Kirkimda adet oldum 6 ay duzenliydi sonrasinda gecikmler oldu suan 20 gun gecti bileDogumdan sonra adet olupta gecikme olduysa sanmiyorum emzirmeye bagli olcagini
Merhaba,yalnis hatırlamıyorsam 3 tane olduk ve bizde ateş yaptı.1 kol 2 bacak diye hatırlıyorum.Kizlar yarin 1 yaş asilarimiz var. Bu aşıyi yaptiranlardan rica ediyorum sizin nsl gecti? Kactane oldunuz ve ates yaptimi
Merhaba, bizim yumurta beyazina alerjimiz oldugu icin once alerji testlerimiz yapıldı onun sonucuna gore de asilarimiz yapilacak. Ama bu asi isi cocuktan cocuga degisiyor kiminde ates yapiyo kiminde yapmiyoKizlar yarin 1 yaş asilarimiz var. Bu aşıyi yaptiranlardan rica ediyorum sizin nsl gecti? Kactane oldunuz ve ates yaptimi
Cok tsk ederim cnm gecmis olsunMerhaba, bizim yumurta beyazina alerjimiz oldugu icin once alerji testlerimiz yapıldı onun sonucuna gore de asilarimiz yapilacak. Ama bu asi isi cocuktan cocuga degisiyor kiminde ates yapiyo kiminde yapmiyo
Geçmiş olsun bebişe. Aşı yapıldığı aksammimi oldu atesi acaba?Merhaba,yalnis hatırlamıyorsam 3 tane olduk ve bizde ateş yaptı.1 kol 2 bacak diye hatırlıyorum.
Evet o geceyi ateşli geçirdik.Geçmiş olsun bebişe. Aşı yapıldığı aksammimi oldu atesi acaba?
Cok gecmis olsun cnm. İnşallah sorunsuz atlatiriz. Acaba gitmedrn ates düşürücü versemmiEvet o geceyi ateşli geçirdik.
Bizde olduk canım 3 tane ben her Aşı dan geldikten sonra ateş düşürücü veriyorum ateşi çıkmıyor o zamanCok gecmis olsun cnm. İnşallah sorunsuz atlatiriz. Acaba gitmedrn ates düşürücü versemmi
Alaracim cok tsk ederim. Nasilsin buarada? Kuzey nsl?Bizde olduk canım 3 tane ben her Aşı dan geldikten sonra ateş düşürücü veriyorum ateşi çıkmıyor o zaman
Rica ederim canım kuzey bir jaftadır çok hasta Bugün gene götürdüm bronşit olmuş yemek yemiyor öksürmek ten uyumuyorAlaracim cok tsk ederim. Nasilsin buarada? Kuzey nsl?
Cok gecmis olsun. Bizdr gecen kış yasadik bunu. Yanlis hatirlamiyosam baban hastaydi. Simdi nslRica ederim canım kuzey bir jaftadır çok hasta Bugün gene götürdüm bronşit olmuş yemek yemiyor öksürmek ten uyumuyor
Sağol canım babam malesef iyi değil her geçen gün daha kötü oluyorCok gecmis olsun. Bizdr gecen kış yasadik bunu. Yanlis hatirlamiyosam baban hastaydi. Simdi nsl
Ah cnm Allah yar ve yardimciniz olsun... Zor süreç biliyorumSağol canım babam malesef iyi değil her geçen gün daha kötü oluyor
Çok sağol canım amin Nasıl olacak İnan bilmiyorumAh cnm Allah yar ve yardimciniz olsun... Zor süreç biliyorum