- 12 Mayıs 2024
- 210
- 201
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kullanışlı duruyor ama bana gereksiz de geliyor biraz hemen büyüyorlar zatenBen de ilkinde kullanmadım herhangi bir şey ama bunu böyle her odaya taşıyıp yatırmak iyi olur mu diye düşündüm
Silikon uç; meme ucu yoksa yda bebek memeyi tutmuyorsa alınabilir ben meme ucun yara olduğu zaman almıştım ama kullanmadım sonradan bırakması zor oluylr bebek bayağı alışıyor silikon uçtan emmeyeKızlar silikon uç, göğüs kalkanı, anne sütü artırıcı damla/çay almalı mıyız ?
Eczaneden mi aldım canım ben de alayım .Canım ben bugun basur için yeni bi krem aldım onu denicem bakalım doktorum önerdi bitkisel bişey tedavi ediciymiş içerik olarak son çare bu artıksen bide normal istiyosun ıkınınca iyice azıyormuş doğumdan sonra şimdiden başla bnce sende inşallah doğuma kadar geçirirz
Kısa süre kullanılır zaten bi kaç ayBilmiyorum kullanışlı duruyor ama bana gereksiz de geliyor biraz hemen büyüyorlar zaten
Gözlerin aydın canım sağlıkla güzel günlerde büyüt inşallah bebeğini tansiyonun niye o kadar yükseldi ki heyecandan mıKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var. Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Zaten son bir aydır gebelik tansiyonum vardı ilaç da içiyordum ama ameliyathanede iyice panik oldum ben çıkardım biraz da sanırım tansiyonuGözlerin aydın canım sağlıkla güzel günlerde büyüt inşallah bebeğini tansiyonun niye o kadar yükseldi ki heyecandan mı
Ewt canım eczaneden aldık bunun içinde de vazelin propolis falan varmış bitkisel içerikli fiyatı diğer kremlere göre bi tık fazla ama yeter ki geçirsinEczaneden mi aldım canım ben de alayım .
Bir de ben ilk bu hastalığı geçirdiğim de ılık suda bekledikten sonra sade katkısız vazelin kullanmıştık çok iyi gelmişti sen de dene istersen ben onu da denicem .
İnşallah atlatırız sonrası daha zor olacak diye korkuyorum
Yaa insan ister istemez panik oluyor ben ilk sezeryanda acil alınmıştım karnım tok diye genel anestezi olmuyordu bana sürekli sakinleştirici yaptılar. Neyseki Çok şükür sende bebeğin de sağlıklısınızZaten son bir aydır gebelik tansiyonum vardı ilaç da içiyordum ama ameliyathanede iyice panik oldum ben çıkardım biraz da sanırım tansiyonu
Ben normal doğum deneyecekler sanıyordum canım . Bebiş kaç kilo çoktı kaçıncı hafta güm tam olarak .Valla bebeğe yine büyük dediler. Normal doğum zor imiş. Net karar vermediler ama sezaryen doğum kararına yakinlar. Perşembe günü olabilir doğum gibi ama ne zaman olacak belli değil
canım gözünüz aydın sağlıcakla kucağna aldın ne güzel bnde zayıf olcak diye takıyodum bşraz ama herkesin doğımda kilolar farklı çıkıyor gibi sağlıklı olsunlarda dışarda aldırız kiloyuda süt olayını çok merak ediyorum bnde çıkınca ne zamn emziriyonuz nasıl oluyorKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var. Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Ah canım o acıyı o kadar iyi biliyorum ki maddi kısım insanın aklına bile gelmiyor. Şimdilik benim çok acım yok ama başlarsa normal doğum falan hak getire . Ben daha önce böbrek taşı düşürdüm çok acı çektim böbrek taşından bile zordu bu hemoroid.Ewt canım eczaneden aldık bunun içinde de vazelin propolis falan varmış bitkisel içerikli fiyatı diğer kremlere göre bi tık fazla ama yeter ki geçirsin
çok teşekkür ederim fena bişey gerçekten suyu az içiyordum günde 2 buçuğa çıkardım kabızda değildim ama tekrarlayan ishalde yapıyormuş bunu. demir çok wc çıkarıyor diye onuda bıraktım bi haftadır içmiyorum kuru kayısı falan destekliyorum bugun yeni bi kreme başladım tüm tuşlara bastım 2 haftayı geçti benimde bakalım doğuma basursuz gitmek istiyorum ya son haftaları böyle geçirmek hiç çekilmiyorDaha hamile değilken çekmiştim hemoroid ağrısını gerçekten başka hiçbir ağrıya benzemiyor çok kötü. Çok geçmiş olsun size de, sıcak suya oturmak iyi geliyor evet bi de bende krem kullanmıştım ama 2 3 hafta süründürmüştü. Baharatlı şeyler yemek yasaktı ve tabiki kabız olmak. Bir de anestol tarzı uyuşturucu kremler var bi doktorunuza danışın isterseniz gebelikte kullanılır mı? Acil şifalar diliyorum
Bu arada sarı kantaron yağı da iyi geliyor onu da bi sorun isterseniz
Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini çabucak iyileş ayaklan inşallahKızlar selam, şükürler olsun bebeğimizle kavuştuk bgn. Benm tansiyonum ameliyathaneye girince 18/12 oldu ve maalesef spinal yapamadılar tansiyon nedeniyle ve genel anestezi oldum. İlk doğumum spinaldi ve hiç ağrı sancı hissetmemiştim ama bundan sancıyla uyandım. Ama ilaç verdiler geçti. Henüz yurutmediler iki saat sonra yürüyeceğim. Bebeğim ultrasonda cuma günü 2300 gr di. 3050 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümlerine de çok güvenmeyin derim. Odaya yanımıza geldi şükürler olsun. Genel anestezi olmasına rağmen süt de geldi çok şükür. Ben de işte kendime gelmeye çalışıyorum bir yandan da 2,5 yaşımda kızım var. Allahım hepinize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş ben de beslenmeye dikkat ederim, garanti olsun diye bestlak da alıp koyayım olmazsa.Silikon uç; meme ucu yoksa yda bebek memeyi tutmuyorsa alınabilir ben meme ucun yara olduğu zaman almıştım ama kullanmadım sonradan bırakması zor oluylr bebek bayağı alışıyor silikon uçtan emmeye
Göğüs kalkanı; bunu da yine meme ucu yaram için almıştım sütyenle teması kesiyor ayrıca fazla sütü de topluyor ama süt ziyan oluyor bilmiyorum ordan vrmek benim içime sinmiyordu ayrıca hava aldığı için bozulma ihtimali de var
tabiki tüm bu dertlerime derman olan şey gümüş kapak oldu, meme ucu yarası varsa en etkili şey gümüş kapak
Anne sütü arttıcı; ben bestlak damla ve Solgar ın bira mayası tabletini almıştım cidden işe yaramıştı ama bu sefer almayacağım bunun yerine bol su ( dsö emzirirken günde 4.9 lt su içilmesini öneriyor) kefir, ayran, komposto, tahin, bulgur pilavı ve protein ağırlıklı besleneceğim bakalım
Hemen yapacağımBileğe kadar kovaya sıcak su koyuyorum. 1-1.5 yemek kaşığı epsom tuzunu koyup karıştırıyorum. 10-15-20 dk keyfime göre ayaklarımı sokup bekliyorum.