- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
Akciger kanseriydi dimiÇok sağol canım amin Nasıl olacak İnan bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akciger kanseriydi dimiÇok sağol canım amin Nasıl olacak İnan bilmiyorum
Evet vanım malesefAkciger kanseriydi dimi
Çok geçmiş olsun kuzum....Evet vanım malesef
Tam aynı bende 11 aylıkken hamile kalmış oldum ben en çok yetemexsem diye korkuyorum boşuna büyüğün keyfini hakkı olan ilgiyi alıyormuşum gibi geliyo tabi ki onlada ilgilenecem ama şimdiki gibi olamayacağı kesin ötekinin ihtiyaçları daha çok olucak kafamda bisürü soru işaretleri yapıcak bişey Yok olan olduOlmaz mı hem seviyor,hem dövüyor küçüğe yaptığımız her hareketi bana da yapın diyor,oyuncaklarını paylaşmak istemiyor hat safhada kıskançlık ,dengeyi kurmaya çalışıyoruz,bu arada yukarıda yazdığım 21 değil 11 aylikken hamile kaldım
Hemen bi test yapıp bu soru işaretinden kurtar kendini hamile olup olmadığını kimse bilemezMerhaba benim adetim 19 gun gecikti emzirmeye bagli bu kadar uzun gecikme olurmu
İnşallah sağlıkla gelsinde gerisini yaşayıp göreceğiz bu yaştan sonra hiç halimde Yok ama olan olduCanım arada az yaş farkının olduğu durumlarda kıskançlık, rekabet, merak duygusu kaçınılmaz oluyor. Hatta büyük olan küçüğün yüzünü, gözünü vs merak ettiği için sürekli fırsat kollar kurcalayabilmek için :) zor ama güzel geçecek bir serüven, mutlu olsun yavruların birlikte :)
Sezaryen doğum muyduOlmaz mı hem seviyor,hem dövüyor küçüğe yaptığımız her hareketi bana da yapın diyor,oyuncaklarını paylaşmak istemiyor hat safhada kıskançlık ,dengeyi kurmaya çalışıyoruz,bu arada yukarıda yazdığım 21 değil 11 aylikken hamile kaldım
Bugun aksam saat 7 gibi yaptim tek cizgi ciktiHemen bi test yapıp bu soru işaretinden kurtar kendini hamile olup olmadığını kimse bilemez
Selamin Aleykum kizlar benimde doğumun.şubat 19.02.2019 35 haftalik hamileyim.benide eklermisiniz topiginize[/QUOTE
Canım bu topik 2018 hamileleri
Bazılarınız benı hatırlar bır kızım vardı işitme engelli oglum da oyle cıktı malesef yarın 1 yasında olacak ve ben 3 gun once tekrar hamıle oldugumu ogrendım moralim cok bozuk her gun aglıyorum daha oglum ameliyat olacak egıtımi var olmaması gereken sey basıma geldı Insallah hakkımda hayırlısı olur
Hatırlamazmıyız işitme testleri normaldi ama sanki ben öyle hatırlıyorum ağlama güzelim vardır rabbimin bir bildiği Nasıl hamile kaldın pekiBazılarınız benı hatırlar bır kızım vardı işitme engelli oglum da oyle cıktı malesef yarın 1 yasında olacak ve ben 3 gun once tekrar hamıle oldugumu ogrendım moralim cok bozuk her gun aglıyorum daha oglum ameliyat olacak egıtımi var olmaması gereken sey basıma geldı Insallah hakkımda hayırlısı olur
Elbette hatirliyoruz. Uzulme kuzum sana kan olur can olur kardeslerine yoldas olur. Saglikla sihhatle dogsun. Artk herseyin caresi var canlari icinde olsun allah dermansiz dert vermesin. Seni de minnoslari da cok opuyorum♡Bazılarınız benı hatırlar bır kızım vardı işitme engelli oglum da oyle cıktı malesef yarın 1 yasında olacak ve ben 3 gun once tekrar hamıle oldugumu ogrendım moralim cok bozuk her gun aglıyorum daha oglum ameliyat olacak egıtımi var olmaması gereken sey basıma geldı Insallah hakkımda hayırlısı olur
Bazılarınız benı hatırlar bır kızım vardı işitme engelli oglum da oyle cıktı malesef yarın 1 yasında olacak ve ben 3 gun once tekrar hamıle oldugumu ogrendım moralim cok bozuk her gun aglıyorum daha oglum ameliyat olacak egıtımi var olmaması gereken sey basıma geldı Insallah hakkımda hayırlısı olur
Vardir Rabbim elbet bildigi. Rabbim minigini saglikla kucagina almayi nasip etsin. 3 cocuklu hayata merhaba diyorsun dilerim cok cok cok guzel olur herseyBazılarınız benı hatırlar bır kızım vardı işitme engelli oglum da oyle cıktı malesef yarın 1 yasında olacak ve ben 3 gun once tekrar hamıle oldugumu ogrendım moralim cok bozuk her gun aglıyorum daha oglum ameliyat olacak egıtımi var olmaması gereken sey basıma geldı Insallah hakkımda hayırlısı olur
Canım yaaa aynı gün doğmuştu bebeğimiz Allah hayırlısını versin hayatını kolaylastirsin ....Bazılarınız benı hatırlar bır kızım vardı işitme engelli oglum da oyle cıktı malesef yarın 1 yasında olacak ve ben 3 gun once tekrar hamıle oldugumu ogrendım moralim cok bozuk her gun aglıyorum daha oglum ameliyat olacak egıtımi var olmaması gereken sey basıma geldı Insallah hakkımda hayırlısı olur
Merhaba seni hatırlıyorum yalnız değilsin seni çok iyi anlıyorum benimde Ağustos ta 2. Olacak üzülmek le değişen bişey olmuyor tüm dikkatlere rağmen dünyaya gelecek olanın önüne geçilmiyor bende ilk öğrendiğim de ağlayarak kendimi ordan oraya attım 1 hafta sabahlara kadar uyuyamadım ağladım çünkü kızıma haksızlık ettiğimi düşündüm çok küçük oda bebek onun yoğun ilgiye ihtiyacı var psikolojik olarak hamileliğe hiç hazır değilim ama allah bunu veriyorsa gücü kuvvetide verir muhakkak bi hayır vardır artık üzülmüyorum iyi taraflarını düşünüyorum 1 hafta sonra kabul edeceksin şimdi şoktasın ultrasonda görünce isteyeceksin sağlıkla gelsin inşallahAllah razı olsun sagolun arkadaşlar malesef oglum 3 kere testı gectı ama yıne de duymuyordu bızım dikkatimizle meydana cıktı ve cıhazlandı sımdı ameliyatı beklıyoruz sımdı de bebek olunca hersey bırbırıne karıstı ne yapacağımı şaşırdım korunurken kaldım nası oldu bilmiyorum son adetim 3 kasımdı yanı o zaman kalmıs sam baya buyuk 11 haftalık falan