Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
en mantıklısı bu çünkü dün bir akrabam mesaj attı beni rüyasında görmüş ama kötü görmüş tane tane de anlatıyor. dedim sen akşam çok yemissindir üstün açık kalmistir. o yuzden öyle kabus gibi gördün Bu senin ruyan senin bilincaltin sonucta . benimle ilgisi yok dedim
Kötü görmüş travması olan kadına geliş bunu mu anlatıyor 😡 Kötü niyetli kötü ruhlu 🙄 iyi etmişin kız tebrik ederim 🙌

Hay ağzını öpem senin böyle bana bilimsel argumanlarla gelin yaaaa😍
🤭😍 öp kız 😅 bilimsel argüman denince de ben 😁🤣 evrim ağacı videosunda izleyip baya bir araştırmıştım düşük yaptığımda 😆 böyle atlattım travmayı kova burcu olmanın etkisi mantıklı açıklama seviyorum 😻

Ben normal zamanda da hep ileadin ve ovitrelle kullanırım sürekli tıkanır ama zararlı diye kullanamıyorum da risonel yazmıs şimdi kullanabilirsin diyince deniycem faydası olursa yazarım ama sanmıyorum
Canım bulabilirsen bi bak inş vardır burun stickleri mentollü wick menthol vs. Bak şöyle

Eklentiler

• IMG_8525.png
    IMG_8525.png
    213,5 KB · Görüntüleme: 1
🤭😍 öp kız 😅 bilimsel argüman denince de ben 😁🤣 evrim ağacı videosunda izleyip baya bir araştırmıştım düşük yaptığımda 😆 böyle atlattım travmayı kova burcu olmanın etkisi mantıklı açıklama seviyorum 😻
Sana bravo evrim agaccı kız. İ love bilim bilim bilim.. 😍 ama şimdi burç da demeyelim yaaaa o olmadı :)

İlliadin yazacaktım.
İlliadin bağımlılık yapıyor eşim burun ameliyatından sonra kullanmış yapmış konkaları bu yüzden tekrar şişti ve burun kemiğini bence plastik cerrah tam düzeltememiş ya da nasıl oldu bilmiyorum tekrar eğrilmiş bu sebeple etler şişmiş burun kemiği de eğri olunca tek delik full kapalı ve çok sert sümkürüyor bu da damar çatlaması kanama nefes alamama hırıltı ve sürekli burnunu oynatmasına sebep oluyor. Sonra gelsin uyku apnesi horlama vs vs. Sonra deniz tam uyurken sinirlerine hakim olamayım horultudan ağzının orta yerine elinin tersiyle çat 🫣

Kızlar gece gece size bir anı anlatayım da gülün şenlensin burası. Doğum telaşı insanın aklına herşey gelir malum. Sabahtan deli gibi gülüyorum. Kızım prametüre doğduğu için yoğun bakımda kaldı. Süt lazım ilkin gelmedi. Eşimde eczaneden hemen süt saçma makinesi elektrikli olanı aldı. 5 kadar ayarı var. İnek gibi memeler dışarda sürekli sağıyorum. Eşim geldi ayarıyla oynarken 5 getirdi bir hızlı çalıştı. Benim memeler mefta içine kaçtı. Up uzun birşey oldu. Çığlık çığlığayım annem kayınvalidem hepsi koşup geldi. Makinayı hemen kapattık ama memeler içinde vakumlandı kaldı ya. Her gelen kenardan hava aldırmaya çalışıyor . Ben bağırıyorum ağrıdan. Beni ellemeyen kalmadı o gün. Neyseki çıktı sonrası dünyanın sütü aktı nasıl vakumlandıysa. Emzirme merasimi diyince aklıma gelen tek şey. 😂😂😂
Hastane tipi pompayla mı yaşandı bu 🤣🤣 ellemeyen kalmadı demişken ben eve ebe çağırmıştım selamın aleyküm deyip elini yıkadığı gibi beni soydu başladı mıncırmaya 😁🤭 5 saat aralıksız mıncır mıncır çocuğun ağzına süt sağıyordu en son 🥲 o günden sonra az gelen süt oldu şelale 😅 Hayır duasını hala daha ederim müthiş bi ebeydi sonra emekli oldu 😆

Ben geceleri artık 3 saatte bir uyanmaya başladım ya 😒 bugün oğlumun odası mobilyaları geldi tam yerleştireyim foto atıcam size 😍 oda da oturdum çıkamadım uzun süre çok duygulandım 🥹
Maşallah 🧿😍 Ne kadar güzel ya böyle şeyleri çok seviyorum çok duygusallaşıyorum🙏

Cumartesi kontrolümüz var ilk kez böyle 4 hafta bekledim çok meraktayım. Bebem de sanki eskisi kadar hareketli değil gibi yerimi daraldı acaba 🤷🏻‍♀️ diyettende morali bozuldu bence evladımın 🙈 lanet gebelik şekeri

Ben geceleri artık 3 saatte bir uyanmaya başladım ya 😒 bugün oğlumun odası mobilyaları geldi tam yerleştireyim foto atıcam size 😍 oda da oturdum çıkamadım uzun süre çok duygulandım 🥹
Ay ne güzel olmuştur şimdi o oda 🥰 Bizimkilerde gelmedi bekliyorum gelir mi artık diye ben boşken bile gidip gelip odaya bakıyorum geldiğinde çok güzel olcak diyorum 🥹

X