2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen canım kime anlatsam aglıyorum daha alısamadım benım cocuk saglıklı olsaydı sorun degildi ama malesef daha ameliyat olacak egıtım alması gerekiyor onla ilgilenmek lazım ben hangisine bakacam sımdı bilemiyorum cok zordayım allahım bana guc kuvvet sabır versin kendıme de kızamıyorum cunku ben boyle olsun ıstemedım daha doktora gidemedim de

Allah yardımcın olsun kolay değil elbette aile desteğin varsa üzülme yardımcı olurlar kendine kızma canı veren allah

Bende klomen+çatlama iğnesi ile hamile kalanlardanım şuan 5 hafta 6 günlük tek bebişim var.çoğul gebelikmi tekmi olduğunu anlamak için 1.ay da kontrole çağırdı beni ve ultrasonla gördü. Ama daha öncesinde çok yüksek beta hcg değerleri % 100 olmamakla birlikte çoğul gebelik işareti olabiliyor. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin

Rabbim inş bu çocuğunuzla aynı imtihanı yaşatmaz . Zor bir durum Kaygılarınızda korkularınızda çok haklısınız inşallah Rabbim korktuğunuza uğratmasın

Kızlar oğlum 12 aylık oldu o gece ateşlendi grip oldu ve emmeyi bıraktı burun tıkalı değil ama geri almıyor ne yapabilirim

Uzun zamandır girmemiştir hamilelik zamanından anımsıyorum seni inşallah bebeğin de çıkmaz da kalbine ferahlık gelir canım diğerlerinin eğitiminde de Rabbim kolaylık versin. En son testlere gittiğini anımsıyorum. Benim oğlumda tam yaşına girdiğinde grip oldu bronşite çevirdi birden emmeyi bıraktı on gün oldu ona üzülüyorum çok ağır ilaçlara rağmen ayağa kalkamadık 2 haftadır.

Haftanın bazen 3 4 gunu hastanede oluyorum daha ameliyat hazırlığı bıle bitmedi o arada hamılelık cıktı hersey bırbırıne girdi

Kızlar oğlum 12 aylık oldu o gece ateşlendi grip oldu ve emmeyi bıraktı burun tıkalı değil ama geri almıyor ne yapabilirim
Benim kızım da 11 aylıkken aynısı oldu grip oldu emmeyi bıraktı. Kucağıma alıyorum yürüyerek zıplayarak emzirmeye calistim.1ay da geri döndü emmeye uyurken emiyor mu öyle deneyin

Arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum bebegimin genel kontrolunu yapan bi doktorumuz var hasta oluncada ona gidiyoruz gribal durumlarda kullanmamiz icin petidus veriyo farkli uc doktor petidus vermeyin diyomus mesela devamli doktorum prospan surubu bir tatli kasigi onerirken gittigim baska bi doktor fazla gelir her ilaci cay kasigiyla ver diyo kafam allak bullak kime neye inanip guvenicegimi sasirdim sizler ne sekilde kullaniyosunuz ilaclari

Ben prospektus okuyup genelde ona gore davraniorum

Ben prospektus okuyup genelde ona gore davraniorum

Prospektuse gore verilmemesi gereken bissuru sey var doktorlarin verdigi formalite olarak sorumluluk almamak icin mecbur o sekilde yaziyolar demislerdi bana ay kime guvenicez ya

Prospektuse gore verilmemesi gereken bissuru sey var doktorlarin verdigi formalite olarak sorumluluk almamak icin mecbur o sekilde yaziyolar demislerdi bana ay kime guvenicez ya
Mecbur kalmadikca vermemek en iyisj mecbursan da doktoru dinle prospektusu oku anayim ben ana de ver odunu. Eminim.en dogrusunu yaparsin

Merhabalar Kızlar. kızım 18 ocak doğumlu. Son bir haftadır huyu çok değişti. Sakin bir bebekti şimdi her şeye ağlıyor ve sinirleniyor. Aşı yaptırdık ondan sonra biraz ateşi oldu geçti. Acaba huyu böyle mi devam edecek. Nedeni ne olabilir. Dişten mi acaba. Sizin bebeklerinizde böyle bir huy değişimi var mı.

Bilincleri arttikca huylari degisio tabi. Atak haftasi olabilir ona dis de eklendiyse seyre doyulmuyo. Hep oyle aksi kalmaz bence. Benim oglan da inisli cikisli. Alismaya calisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…