Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naptın gittinmi hastaneueKorktuklarımızdan Allah bizi emin kılar inşallah. Bana da suni sancı verecekler. Başıma geleceği bilmediğim için hem korkuyorum hem de stres bitecek diye seviniyorum. İşin tuhaf tarafı gitmeden önce hastaneye kardeşim rüyasında bebeği görmüş doğmuş falan. Hem de iki kardeşim de. Ay gerçekten heyecanlı. İnşallah küveze kimsenin bebisi girmesin ama gireceklerse da sağlıkla çıkarlar inşallah.
Bnde iştahım yerinde bu ara sık sık yememe rağmen bu hafta bi kilo vermişim kontrolümüzde haftasonu kilosunu çok merak ediyorum inşallah bebişe yarıyordurKızlar son ay kilo vermeye başladım ben. 80le hamile kalmıştım. Mide bulantısından 74e düşmüştüm. Sonra 85e çıktım. Şimdi de 83e düştüm. Çok da yiyorum ama bebek yakıyor sanırım. Hep şekerim düşük, hep halsizim
Ben aldım ama tabi kullanıp deneyimledikçe anlıcaz işe yarayıp yaramadığnı ama olumlu yorum çoktı etrafımda kullananlarda vardı ilk 4 5 ay hep buna yatırmışlarKızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Benim çevremde kullanan yok internet yorumlarıyla karar vermeye çalışıyorum ama böyle her yere taşınıp kullanılması cazip geliyorBen aldım ama tabi kullanıp deneyimledikçe anlıcaz işe yarayıp yaramadığnı ama olumlu yorum çoktı etrafımda kullananlarda vardı ilk 4 5 ay hep buna yatırmışlar
Sürekli onda yatırmamak gerekmiş. Ben başka marka E bebekten almıştım ama kısa süre kullandım 40 gün kadar falan önce ki bebeğim de çok gerekli değil benceKızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Bana bunu verdi doktor daha önce başka kullanıyordum çocuklar için kaşık şeklinde olanı ama o işe yaramamış dpktor bunu kullan dedi . Ama bende kabız yapmaya başladı ve biz normal doğum denicez . Bende az da olsa hemoroid de var ne yapıcam bilmiyorum kullanmayı bırakıp eskisine mi dönsem acaba . Şimdiden biraz canım bile yanıyorBen aldım ama tabi kullanıp deneyimledikçe anlıcaz işe yarayıp yaramadığnı ama olumlu yorum çoktı etrafımda kullananlarda vardı ilk 4 5 ay hep buna yatırmışlar
Ben de ilkinde kullanmadım herhangi bir şey ama bunu böyle her odaya taşıyıp yatırmak iyi olur mu diye düşündümSürekli onda yatırmamak gerekmiş. Ben başka marka E bebekten almıştım ama kısa süre kullandım 40 gün kadar falan önce ki bebeğim de çok gerekli değil bence
Canım ben bugun basur için yeni bi krem aldım onu denicem bakalım doktorum önerdi bitkisel bişey tedavi ediciymiş içerik olarak son çare bu artıksen bide normal istiyosun ıkınınca iyice azıyormuş doğumdan sonra şimdiden başla bnce sende inşallah doğuma kadar geçirirzBana bunu verdi doktor daha önce başka kullanıyordum çocuklar için kaşık şeklinde olanı ama o işe yaramamış dpktor bunu kullan dedi . Ama bende kabız yapmaya başladı ve biz normal doğum denicez . Bende az da olsa hemoroid de var ne yapıcam bilmiyorum kullanmayı bırakıp eskisine mi dönsem acaba . Şimdiden biraz canım bile yanıyor
Aralık grubunda kullanan arkadaşlar var hatta onla kendi yataklarında yatırıyorlarmış.Kızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
Ben de geçen haftalarda 83ü görmüştüm imd 79a düşmüşüm. Yemem içmem gayet iyi. Ödem attığımı düşünüyorum. Çalışırken ayaklarım davul gibi oluyordu yürüyemiyordum, izne çıktım geçti. 3-4 kilo da gitti.Kızlar son ay kilo vermeye başladım ben. 80le hamile kalmıştım. Mide bulantısından 74e düşmüştüm. Sonra 85e çıktım. Şimdi de 83e düştüm. Çok da yiyorum ama bebek yakıyor sanırım. Hep şekerim düşük, hep halsizim
Nasıl kullanıyorsun peki canım?Ben kullanıyorum canım. Hem ödeme hem de kramplara çok iyi geliyor. Haftada 2 kere yapıyorum.
Düz kafa yastığını tavsiye ediyorlar mı canım internette videolarda tavsiye göremedim ama herkes başka bişey söylüyor geneBen de reflü yatağı aldım gerekli mi gereksiz mi bilmiyorum düz kafa yastığı aldım bebekleri yan değil sırt üstü yatırıp sadece başını sağ sol yapın dedi aptamil eğitimlerinde deneyimli bir ebe hemşire ayrıca koyu renk perde önerdi bebek uykuya iyi geçemiyormuş
Hepsi çok güzel olmuş canım bayıldım valla gelen gideni olmicak yoksa bende yaptırdım ama tayinciyiz malumKızlar hastane için çikolata ve sprey kolonya yaptırdım. 60 çikolata 25 adet kolonya 1600 bide hoşgeldin yazılı mumluk yaptırdım ekstra
Eki Görüntüle 3525839
Sıcak suya.oturmak iyi geliyor diye duymuştum onu deniyormusun canım arada bı dene rahatlatirCanım ben bugun basur için yeni bi krem aldım onu denicem bakalım doktorum önerdi bitkisel bişey tedavi ediciymiş içerik olarak son çare bu artıksen bide normal istiyosun ıkınınca iyice azıyormuş doğumdan sonra şimdiden başla bnce sende inşallah doğuma kadar geçirirz
Evet onu bende gördüm o gruba bi bakayım bende hırıltı yapmış bazı bebeklere ondan biraz endişe ettimAralık grubunda kullanan arkadaşlar var hatta onla kendi yataklarında yatırıyorlarmış.
Ben de geçen haftalarda 83ü görmüştüm imd 79a düşmüşüm. Yemem içmem gayet iyi. Ödem attığımı düşünüyorum. Çalışırken ayaklarım davul gibi oluyordu yürüyemiyordum, izne çıktım geçti. 3-4 kilo da gitti.
Ben aldım uzun süreli değil ama kısa süreli kullanırım diye düşünüyorum.Bir de umay bebek çantalı yataklardan aldımKızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım
E bebekte daha uykun marka var ben ondan almayı düşünüyorum canımKızlar aranızda yataşın junosunu alan oldu mu ben bu ara bakıyorum da olumlu da yorum var olumsuz da kararsız kaldım