Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    67
Ben e bebekten oda kokusu aldım pudra kokusu e bebekte de onu kullanıyorlarmis bir sıkıyom ev bebek var gibi kokuyor 🥰
Deme öyle şeyler. İnanki zaman yaklaştıkça hergün heyecanım artıyor. İlk başta hamile olduğumu öğrendiğimde nasılda ağlamıştım. Kızım büyüdü rahata eriştim yapabilecekmiyim korkusu. Şimdi gelmesini dört gözle bekliyorum. İkinci hamilelikler daha heyecanlı mı yoksa bana mı öyle gelio🤔

kızlar konudan bağımsız bu ara seyahat eden yada etmeyi düşünen var mı? Doktorunuz ne diyor?
Doktorun kontrolü ile bol dinlenmeli Seyehat edilebilir. Ama uzun yolculuğu şahsi fikrim kaldırabileceğimi düşünmüyorum. 10 dk da bir lavabo muhabbeti de eklenirse yaman

Sağlıkla gelsinler inşallah. 🙏
Odaya giriyorum bide konuşuyorum kendim oğlumla ay çok güzel oldu oğluşum çok beğeneceksin falan 🤣🙈
Duygular şelale
Perşembe kadın gelcek bi temizlik olsun silinsin eşyalar sonra yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye başlıcam. Hem eksikleri daha iyi anlarım. Benim de daha var alıncak bazı şeyler. Tamamlanma oranı %80 diyebilirim.
Bilmem mi ilkinde öyleydim birde kimse yokken girip ağlıyordum. Gündüz ayakta odaya bakıp bakıp kitleniodum. Hey gidi. Bunda oda yapmadım. Zaten park beşikte yanımda olcak. Kızçeye genç odası yaptırmıştım dolapları ikisine yeter. Sonra genç odası yaparım dedim. E bide rabbim nasip ederse eşim o zamana kadar ev alırız dedi.

Doktorun kontrolü ile bol dinlenmeli Seyehat edilebilir. Ama uzun yolculuğu şahsi fikrim kaldırabileceğimi düşünmüyorum. 10 dk da bir lavabo muhabbeti de eklenirse yaman
yılbaşı için düşünmüştük tabii doktorun ne diyeceği önemli izin verirse birkaç gün gitmeyi istiyoruz da bakalım , tuvalet benim için de sorun

Kızlar ya sizin de bebişiniz hareket ederken vajinanız benimki gibi oluyor mu? Hareket edemiyorum o pozisyonda kalmam gerekiyor bir sinire basıyor kafası sanırım. Mahvoluyorum bugün ağrıdan ağlayacaktık en sonunda hiç böyle olmamıştı. dün doktordan hemen önce yaptığı için benzerini içim rahat bir şey yok normal dedi doktor ama. Ayakları elime falan geliyor zaten o sırada. Öneriniz var mı o ağrıyı hafifletmek için

yılbaşı için düşünmüştük tabii doktorun ne diyeceği önemli izin verirse birkaç gün gitmeyi istiyoruz da bakalım , tuvalet benim için de sorun
Kaç haftalıksın bilmiyorum ama benim doktorum böyle konularda aşırı rahat, yani riskli bir gebelik değilse ve inanılmaz kötü ve uzun bir yol değilse okey verir bence. Ben sadece artık istanbul'dan uzaklaşmak istemem her an her şey olabilir diye ama benim 34 haftalık

Kızlar ya sizin de bebişiniz hareket ederken vajinanız benimki gibi oluyor mu? Hareket edemiyorum o pozisyonda kalmam gerekiyor bir sinire basıyor kafası sanırım. Mahvoluyorum bugün ağrıdan ağlayacaktık en sonunda hiç böyle olmamıştı. dün doktordan hemen önce yaptığı için benzerini içim rahat bir şey yok normal dedi doktor ama. Ayakları elime falan geliyor zaten o sırada. Öneriniz var mı o ağrıyı hafifletmek için
Pozisyonla alakalı. Bazen bende de oluyor. Doktor büyüyor sürekli hareketli normal demişti. Bazen yan kaburgalarımı bir ittiriyor. Kavga edioz. Konuşuom şuraya git falan diye başka yöne çekmeye çalışıyom. 😃

Ben araba kullanırken de çok zorlanmaya başladım. Göbekten inip binerken bile zor. Eşim kullansada Yolculuk hiç göze alamam. 🤦🏻‍♀️
Yani 32. Haftadayım ama resmen voleybol topu gibi oldu. Önden gidiyormuş bebek ondan olabilir.
İnşallah en az 38+ da doğar. Şubatın ilk haftası yani.
Gece dönerken de leğen kemiklerimden kat kut ses geliyor. Çatı kemiğim ağrıyor. Genişliyor sanırım. Göbeğime bakın. Aldığım tek hamile elbisesi 🤣

Eklentiler

• ED0C3FF0-6A49-4F40-B88F-1B5DA5B5FBCC.jpeg
    ED0C3FF0-6A49-4F40-B88F-1B5DA5B5FBCC.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 55
Pozisyonla alakalı. Bazen bende de oluyor. Doktor büyüyor sürekli hareketli normal demişti. Bazen yan kaburgalarımı bir ittiriyor. Kavga edioz. Konuşuom şuraya git falan diye başka yöne çekmeye çalışıyom. 😃
Evet bayadır kafası rahmimde ultrasonda görüntü bile alamıyoruz öyle dayamış kafasını, bir de 3.000 kg maşallah😅 pozisyon alırken son 3 gündür canımı iyice yakmaya başladı. Ama yani bu ağrı sokakta başıla gelse hareket edemem kalırım böyle bir yolu olsa keşke sakinleşmesinin. Çalışma odasından yatağa zor geldim :KK43:

Eki Görüntüle 3525783 Benım yıkanıp kaynatılacaklar. Renkli oyuncak abisinin :)
Ayyy allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin amin❤️❤️❤️
Ben araba kullanırken de çok zorlanmaya başladım. Göbekten inip binerken bile zor. Eşim kullansada Yolculuk hiç göze alamam. 🤦🏻‍♀️
Yani 32. Haftadayım ama resmen voleybol topu gibi oldu. Önden gidiyormuş bebek ondan olabilir.
İnşallah en az 38+ da doğar. Şubatın ilk haftası yani.
Gece dönerken de leğen kemiklerimden kat kut ses geliyor. Çatı kemiğim ağrıyor. Genişliyor sanırım. Göbeğime bakın. Aldığım tek hamile elbisesi 🤣
Maşallah ne güzelsiniz benim de öyle önden gidiyor ve böyle gider 17 ocakta alıcaklar 37+6'da ama ben biraz daha kalsın istiyorum ondan dikkat etmeye başladım.

Evet bayadır kafası rahmimde ultrasonda görüntü bile alamıyoruz öyle dayamış kafasını, bir de 3.000 kg maşallah😅 pozisyon alırken son 3 gündür canımı iyice yakmaya başladı. Ama yani bu ağrı sokakta başıla gelse hareket edemem kalırım böyle bir yolu olsa keşke sakinleşmesinin. Çalışma odasından yatağa zor geldim :KK43:
Bacım sen kaç haftalıksın maşallah 3 kg

Kaç haftalıksın bilmiyorum ama benim doktorum böyle konularda aşırı rahat, yani riskli bir gebelik değilse ve inanılmaz kötü ve uzun bir yol değilse okey verir bence. Ben sadece artık istanbul'dan uzaklaşmak istemem her an her şey olabilir diye ama benim 34 haftalık
32 deyken seyahat edeceğim, şehirdışı değil yurtdışı uçakla olacak sana bakalım öyle izin veirirz dedi de kafam takıldı yani red verir mi felan diye :KK70:

Ayyy allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin amin❤️❤️❤️

Maşallah ne güzelsiniz benim de öyle önden gidiyor ve böyle gider 17 ocakta alıcaklar 37+6'da ama ben biraz daha kalsın istiyorum ondan dikkat etmeye başladım.
Teşekkür ederim canım 🩵
Seninki şimdiden 3 kg olmuş maşallah 🧿
Kurtarmış kendini Allahın izniyle verilen tarihte güzel. Oğlak burcu olcak ozaman 🥰 çalışkan sorumluluk sahibi akıllı bi çocuk olur. Hiç ödevini yap demen gerekmez 😄 kendisi halleder.

Merhaba arkadaşlar..

Ben 2025 temmuz grubundayım.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.

Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur. :KK51:

Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🤗

32 deyken seyahat edeceğim, şehirdışı değil yurtdışı uçakla olacak sana bakalım öyle izin veirirz dedi de kafam takıldı yani red verir mi felan diye :KK70:
Uçak raporunuzu alırken aşırı dikkat edin benim arkadaşım 29'da gitti aama neredeyse dönemiyordu umarım gidersiniz. Ben mayıstan beri tatil yapamadım içimde kaldı bir türlü de gidemedik sonbaharda bundan sonra da zor gibi

X