- 25 Haziran 2014
- 791
- 627
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle sağlık en önemlisi,kısmet artık bizim baba yeşil gözlü o yüzden oğlum bana benziyor diye kabarıyor :)Aynen sağlıklı olsunlar tabi önemilis o bizde renkli göz yok aslında büyük neneler taaa üçüncü kusağa denk gelirmi bilmem?
Kızlar bebeğim beş aylık oldu, uykuları gayet güzel olan bebişim bi haftadır bi saat yarım saat uyuyup uyanıyor gece, burda bi arkadaş uyku çizelgesi paylaşmıştı ona baktığımda bu dönemde gece kısa uykular olduğu görünüyor. Sizinkilerinde uykusu değişti mi beşinci ayda?
Yaa inşallah çok yorucu gerçektenCanim sorma 5 aylik olsugumuzda bir basladi uykusuzluk en az 2 hafta gece saat başı uyandik hatta aglayarak uyandik cok zorlu bir süreç gecirdim. Seninkide öyle olmaz insallah.
Kabizlik icin kayısı verebilirsin çok sevecek ama asil değişen kokusu ya çok kötüNormal canım bizim de öyle, hem rengi değişti hem biraz kıvamlı gelmeye başladı.. hatta kabızlık bile yaşamaya başladık malesef
Bizde 5 aylık olmasıyla bitmez tükenmez bir uykusuz yaşıyoruz......sürekli uyanıyor....sabah 5 uyku bitiyorYaa inşallah çok yorucu gerçekten
Csnım kuzey artık Hiç formül mama yemiyor diyebilirim veriyoruz yemiyor meyve püreleri sebze çorbası bebe bisküvili yoğurt ve gece pirinç unu muhallebisi yiyiyor
Saol cnm afiyet bal şeker olsunCsnım kuzey artık Hiç formül mama yemiyor diyebilirim veriyoruz yemiyor meyve püreleri sebze çorbası bebe bisküvili yoğurt ve gece pirinç unu muhallebisi yiyiyor
Daha dişimiz çıkmadı ama huzursuzlugu var. Sürekli ilgi istiyor. Eli ağızında bizim elimizi bile agzina alıyor. Diş etlerini kasiyinca rahatliyorKızlar aranızda dis Çıkaran yada diş huzursuzluğu yaşayan varmı oğlum bir kaç gündür sürekli ağlıyor birşey yemek istemiyor aşırı huysuz kafası sıcacık oluyor ama ateşi Yok dün gece sabah 5 de fitil attım ancak öyle uyudu sizde de varmı böyle sıkıntı
Csnım kuzey artık Hiç formül mama yemiyor diyebilirim veriyoruz yemiyor meyve püreleri sebze çorbası bebe bisküvili yoğurt ve gece pirinç unu muhallebisi yiyiyor
Aynen bizde öyle, doktorumuza sordum artık doymuyor olabilir dedi ama ondan mı bilmiyorumBizde 5 aylık olmasıyla bitmez tükenmez bir uykusuz yaşıyoruz......sürekli uyanıyor....sabah 5 uyku bitiyor
Mado kafe dondurmaci satıyor günlük keçi sutuKızlar konu ek gıdadan açılmışken ben bu süreçten oldukça keyif aldım :) her ne kadar süt vermek en kolayı olsa da ek gıdayı yediğini görmekte beni çok sevindiriyor.
Ek gıdaya geçişte bebeklerinize hazırladığınız çorba tariflerini burda paylaşmaya ne dersiniz hem fikir olur hepimize.
Biz serüvenimize kabak ve yeşil fasulye ile başladık şuan bezelye de ekledik içine. Semizotu ve enginar şeklinde eklemelerle devam edeceğiz.
Akşam yoğurt vermemizi söyledi doktorumuz ancak malesef keçi ve koyun sütü bulamadık. Pastörize günlük keçi veya koyun sütü bulamadık. Satış yaptığını bildiğiniz bir market var mi?
Haydi gelsin tarifler :)
Cnm biliyorum ama elimizde şuan yok diyorlar. Oraya da sordum.Mado kafe dondurmaci satıyor günlük keçi sutu
canim biz 4bucuk aylikken ek gida denemesi yapmistik tekrar gaz sorunu baslayinca birakmistim.o zaman hevesim kirilmisti acikcasi.bugun tam 6 aylik olduk.dun sebze corbasi yaptim.patates havuc ve kabak hasladim suzgecten gecirdim.uzerine soguk sikim zeytinyagi ilave ettim.yarim kaseye yakin yedi.tam ogun olarak baslamadim.mama saatini biraz ileriye almis oldum.bugunde ayni corbadan yapip icine tahilli kasik mamasi ilave ettim.bunu doktora sormadan yaptim.cunku tahilli kasik mamasini tek yemiyo.tahil cok onemli demisti doktor bende kendimce boyle bir yontem buldum.dun aksam ustude kabiz olmamasi icin seftali ezip vermistim.Kızlar konu ek gıdadan açılmışken ben bu süreçten oldukça keyif aldım :) her ne kadar süt vermek en kolayı olsa da ek gıdayı yediğini görmekte beni çok sevindiriyor.
Ek gıdaya geçişte bebeklerinize hazırladığınız çorba tariflerini burda paylaşmaya ne dersiniz hem fikir olur hepimize.
Biz serüvenimize kabak ve yeşil fasulye ile başladık şuan bezelye de ekledik içine. Semizotu ve enginar şeklinde eklemelerle devam edeceğiz.
Akşam yoğurt vermemizi söyledi doktorumuz ancak malesef keçi ve koyun sütü bulamadık. Pastörize günlük keçi veya koyun sütü bulamadık. Satış yaptığını bildiğiniz bir market var mi?
Haydi gelsin tarifler :)