2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Avent yada kraft baktim karar veremedim.manuel almasam diyorum cevremdede 3 4 manuel pompayi kullanip en sonunda elektrikli alan arkadaslarim var.benim bebegin yogunbakimda kalmisti ilk dogdugunda o sirada buzlukda baya sutum birikmisti.iki biberonla cikiyorum gezmeye bi taze sıkılmis bide buzlukdan cikmis 60 ml yetiyor oyuzden.maksat sut krizi geldiginde hemen olaya mudahale edebilmek

Anladım çift sütle çıkıyorsan tabi yeter. Bizim kıza açken idareten 70 cc vermiştim devamı olmadığını görünce çığlık çığlığa krize girmişti :) evdeysen manuel idare eder ama iş durumu varsa kesinlikle zaman kazanımı için elektrikli pompa şart oluyor :)

Kiyamam kuzuya gozumde canlandi birden.biberonu bos bos cekip sinirlenmesi :)) calismiyorum ama sureklide manul alip cope aticakmisim gibi hissettim.bikere elektrikli alip uzunsure kullanmak en iyisi olucak gibi.

Kiyamam kuzuya gozumde canlandi birden.biberonu bos bos cekip sinirlenmesi :)) calismiyorum ama sureklide manul alip cope aticakmisim gibi hissettim.bikere elektrikli alip uzunsure kullanmak en iyisi olucak gibi.
Aynen hem sütlerini daha çok sağma sansin olur ek gıdaya geçince çorbasına mamasına katarsın vitamini artar yediği öğünün. :)

Hayırlısı olsun canım sıkma canını vardır bunda da bir hayır beraber büyürler inşAllah bu gebelik sağlıklı ve rahat gecer

Mamajoo elektrikli kullanıyorum çok memnunum, 10’a kadar çekim kademesi var tavsiye ederim. Kesinlikle manuel alma bence

Canım bende başta çok ciddiye almadım pompa ışini arada boşaltırim diye manuel aldım 10 kez felan kullandim.wonra bı arkadaşa gittim kızım uzun uyudu göğsün sertleşti arkadaşımın avent pompasının göğsüme gelen yerini kaynatıp o gün onunla şagdim.gercekten manuel e göre çok farketti aslında sütüm varmış ben az diye ha bire arttırmaya çalışıyormuşum.hemen o gün avent elektrikli pompa aldım her gece sagiyorum şimdi.cok memnunum tavsiye ederim.

Avent cogunlukda sanirim.bende aventin bugune kadar aldigim hicbi urununden muzdarip olmadim.yarin bu pompa isini neticelendiricektim.cogunluga uyarak tek meme avent alicam insallah.hepinize tesekkurler ....

B Badekuti nasılsın canım bebeğin nasıl? Ben diyeti bozmuştum yine kan gördük kakada. Artık yediğimi yazmaktan ve hala bulamamaktan yoruldum valla

Hosbulduk canım sağlığı yerinde olsunda varsın minnak olsunlar su anki kilosu ne kadar benimki çok minnak sayılmaz sanki acaba bana mi oyle geliyo
6 aylık olduk 6550 gr kilomuz bizimde ondeydi kilosu ama risk vardı erken dogum bekliyorduk ciger geliştirici ignelerimi olmusdum neyseki diger bebelerime gore kıyaslayınca kesin minnagız

Slm kızlar uzun zamandır giremiyorum ama burayı acaip özledim nasılsınız bebisler nasıl.

Şöyle bi mesajlara göz gezdirdim de alerji probleminden bahsedilmis benim kızımda da mukuslu kaka var ama burayı okuyana kadar hiç önemsemedim Ayrıca başka belirti de yok alerjik mi sizce

Sadece mukuslu kakaya alerji diyemeyiz bence özellikle salya arttığı zaman da kaka mukuslu oluyormus.

Tabii sen yine de doktorunla konuş kaka resmi çek göster falan :)

6 aylık olduk 6550 gr kilomuz bizimde ondeydi kilosu ama risk vardı erken dogum bekliyorduk ciger geliştirici ignelerimi olmusdum neyseki diger bebelerime gore kıyaslayınca kesin minnagız
Sağlıklı olsunda kilo pek önemli değil cnm benim oğlan 10 aylıkken 7 kiloydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…