2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ins. Sık sık yıkamayla alışırlar. Ama insanin içi gidiyor banyo bitene kadar

Kızlar bebegim konjivit olmuş gözü iltihap kapmış nerden bulaştı bilmiyorum çok csnım sıkkın sürekli olarak kaşımak da istiyor çok huysuzluk yapıyor
Benim bebeğimde de oldu çok dikkat ederiz a göz doktoru normal olduğunu söyledi. Antibiyotik damla ve göz solüsyonu kullandık bir hafta ama ikinci günde geçmişti. Göz doktoruna götürün bence.

Slm bayanlar.
Bend ocak2018annesiyim forumu yeni gordum.neler konusuyorsunz neler paylasiyorsunuz?katilabilirmiyim.size?

Kızlar merhaba, bebeğim 2 gündür kusuyor ama emdiğinin fazlası gibi değil. Bugün arttı salyalı, balgamlı gibi ve kucağıma aldığımda geğirip kusuyor, bakıyorum hiç sindirmemiş. Eşimi bekliyorum, sanırım acile götürcez ama ateşi yok, neden olabilir, başına gelen var mı?

Cok.gecmis.olsn.arkadsmn bebegide bole.olmustu.dr hava degisimi üsütmüs demisti.hic.korkma bisy olmz ins

Evet benimkide yutuyor canim. Dur bakayim daha dikkatli dökücem suyu
Bence hiç dokme canim en son ıslak pamukla siliver. Benimkisi ağlamadı 5. Banyosunda fln ağlamayı kesti bir süre daha dökmedim artık emin olunca korkmadigina öyle yıkadık cnm. Son 3 gündür yine birkaç kez su yuttu yine mızır mızır :)

Kızlar merhaba doğum için gün sayarken şimdi 3-4 aylık oldu bebekler
Benim kızım son bir haftadır aşırı derecede baş parmağını emmeye başladı müdahale etmiyorum ama vazgeçemeyecek diye de endişeleniyorum o kadar iştahla emiyor ki uyurken sürekli ağzında diş kaşıyıcı uyku arkadaşı işe yaramadı parmağı kıpkırmızı yara olacak diye korkuyorum sizin bebekler ne durumda

Benimki de emiyor müdahale etmiyorum. Bizimkisi ne bulsa emer yalar :)

Aylnenmoglumda emiyor

Aynen bizimkide baş parmak hep ağızda. Emzikten daha çok seviyor. Yavaş yavaş dişler geliyor galiba :)

Kızlar sağolun ama benim kızım emmeyi abarttı vazgeçmesi çok zor olacakmış gibi kendinden geçerek emiyor yoksunluk belirtisi ilgi azlığı diyenler olmuş alakası yok tüm gün severek ilgileniyorum sürekli dikkatini çekecek şeyler yapıyorum ama ne zamn iki dkika mutfağa banyoya gitsem geldiğimde parmağı ağzında
Ne yapsam bilemedim emmeyi reddediyor bazen parmağını arıyor
Yok mu bu şekilde olur 7 8 ay civarı bırakan halası 11 yaşına kadar emmiş ve şuan sorunları olan biri kendisi de söylüyor alıştırma ben çok zorluk çektim diye off yani böyle işte kızlar herkesin derdi kendine büyük belki de anartıyorum

yani seninki bir tek parmağı ise iyi bizimki komple dört parmağını sokuyor. Hatta biberonla emerken aradan işaret parmağınıda sokuyor. bildiğin şiddetli bir şekilde emiyor. ama uyurken emmiyor. Hatta uykuya dalınca emziğini bile atıyor.
takipte kal ama cok engelleme de inşallah geçiçidir.

Merhaba uzun zaman oldu arkadaslar takip ediyorum ama yazamıyorum benim kızım 4 ay 10günlük oldu meme reddiimşz vardı iştahımız hiç yokt zaten biyandan disler akan aguz suyu uykuya geçişlerde sadece emme yapıyorduk ayaklarını karmına cekerdi devamlı bu 4.ayda kontrolde kilo alımı 200gr cıktı doktora gittim idrar tahlili istedi öyle zor ki kız bebekten kacıncı denememb hatırlamıyorumbi sekilde aldık tahlil soncunda sayılamayacak sekilde bol lökosit cıktı kültürde istedi doktorumuz onuda yaptırdık o temiz cıktı çok sükür antibiyotik kullanmya basladık suprax adında oda kızımı ishal yaptı kaka hem sulu hem yeşil benden baska bu süreci yasayan veya bilgisi olan varmı verebilceğimşx tavsiye ?

Cnm geçmiş olsun sana birşey danışmak istiyorum . Benim kızım da 300 gr aldığı için doktoru idrar tahlili istedi ancak kızımın idrarında ne koku ne renk değişimi yok. Senin bebeğinde bunlar oldu nu dikkatini çeken neler vardı idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…