• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bunu demek bana düşmez Ama oruç tutmasan zaten dinimiz kolaylik dini canım ödersin inşallah
Yok canım olur mu öyle fikir vermen benim için problem değil zaten bugünde yarın tutmamaya başlıca kizim zaten zayıf gelişimi geride kaç senedir tutamadım bu yıl heves ettim kısmet değilmiş oda

İyi geceler kızlar. Beneğimin kan sayımında kalsiyum en üst değer 10 ken 11 çıktı. Ben de secindim kalsiyumu yüksek kemikleri iyidir diye. Ama iyi bir şey değilmiş sanırım. Bilgisi olan var mı?? Ayrıca bebeğim tam 3 ay 20 günlük ama hala dönemiyor normal mi??

Kızlar malum hava cok sıcak olmaya başladı bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Ben kararsız kaldım bir anda tişorte vs gecip te hastada etmek istemiyorum kararsz kaldım valla bizim evde çok sıcak cereyranda kalmaın diye çok fazla camda açamıyorum
Cnm 3 gündür geceleri zıbın artı ince bir tulum yatırıyordum. Bugün hafif derece düşük diye incecik yelek giydirdim.

Gündüzleri tek zıbın veya zıbın üstü rompar. Ayaklar çıplak çoğu kez

İyi geceler kızlar. Beneğimin kan sayımında kalsiyum en üst değer 10 ken 11 çıktı. Ben de secindim kalsiyumu yüksek kemikleri iyidir diye. Ama iyi bir şey değilmiş sanırım. Bilgisi olan var mı?? Ayrıca bebeğim tam 3 ay 20 günlük ama hala dönemiyor normal mi??
Cnm kan sayımına neden ihtiyaç duyuldu.

Arkadaşlar merhaba.

Bebeğim 5 aylık olmak üzere, kucağimda ayakta tutarken ayaklarını dışarıya doğru döndürürek basıyor.

İnternetten araştırdım içe dönüklük çok karşılaşılan bir durummuş ama dışa dönüklük hakkında birşey bulamadım.

Benzer bir durum yaşayan var mı aranızda ? Normal mi acaba ?

saolun oruç tuttuğumda beri kızım aç araştırıncanım bunu gördüm almak istedim peki siz devamlı mi kullanıyorsunuz yoksa bıraktınız mı şimdi süt durumunuz nasil
Bebegin ac kaliosa nasil oruc tutuosun. Lutfen tutma
Benmki 4 ay 12 gunluk hala donmuyo:D

Benim bebeğim 3- 3,5 aylıkken dönme eğilimi vardı ama cok düzgün yapamıyordu kolu sıkışıyordu felan ozaman Dr. çok erken başlamış demişti. Şuan 5,5 aylık 1 aydır sağ sola yüz üstü sırt üstü doğru şekilde takılmadan dönmeye.

Düzenli D vitamini kullanmak kalsiyumu yükseltebiliyor, kendi çocuk doktoruna sorarsan belki bir süre keser D vitaminini ya da farklı bir şey önerir.

Herkese iyi akşamlar
Saç dökülmesi problemine bi çözüm bulan var mı?
Yakında kel kalacağım, başlarda da dökülüyordu ama şimdi daha da arttı.. var mı önerisi olan?

Kızlar bebegim konjivit olmuş gözü iltihap kapmış nerden bulaştı bilmiyorum çok csnım sıkkın sürekli olarak kaşımak da istiyor çok huysuzluk yapıyor

Kızlar sizinde bebeginiz banyo yapririken cok agliyormu. Benimki ortalığı yıkıyor. Benimde elim ayağıma dolaşıyor. Nasıl baş edicem bilemiyorum:(

Kızlar bebegim konjivit olmuş gözü iltihap kapmış nerden bulaştı bilmiyorum çok csnım sıkkın sürekli olarak kaşımak da istiyor çok huysuzluk yapıyor
Cnm cok geçmiş olsun. Büyüklerde soğuk çaya pamuğu batırıp göze loymak cok iyi gelir ama bebişlere bi zararı olurmu bilmiyorum. Dr merhem yada damla verdimi?

Peki cnm ağliyo ya benim gibi banyosunu yarim bıraktığın oluyomu? Çünkü rengi atıyo aglamaktan

Canım ilk zamanlar nefesi kesilene kadar ağlıyordu mecbur kaldirip kucagimiza alıyorduk zaten 50 saniye falan sürüyordu

Şimdi halaagliyor ama en azından nefesi kesilene kadar değil.aglaya aglaya yıkıyor uz valla ne yapalım

Back