Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utku erkenci masallah :))parmaginla kontrol etmiyomusun damaklarini merak ettim.bizim kizda huysuzlaniyo doktor dis dedi ama gorunurde bisey yokBende asi oldu huzursuzluk ondan fakan derken bugun kintrole gittik dr dedi dis cikarmis biz sok daha 4 ay 4 gunluk bende diyet ise yaramadi diye uzuluyordum ne yedim dokundu falan derken utku 'nun disi cikti.....
Etmedim valla bir haftaki kontrolde dr gorunmeyen dişleri kaşiniyor demisti o bile gormedi pit die geliverdi erkenci evetutku erkenci masallah :))parmaginla kontrol etmiyomusun damaklarini merak ettim.bizim kizda huysuzlaniyo doktor dis dedi ama gorunurde bisey yok
Kaç aylık bebeginiz ayy benimki de göğsümu isiriyor hep ve çok huysuzEtmedim valla bir haftaki kontrolde dr gorunmeyen dişleri kaşiniyor demisti o bile gormedi pit die geliverdi erkenci evet
4 ay 4 gunluk canimKaç aylık bebeginiz ayy benimki de göğsümu isiriyor hep ve çok huysuz
Kansız kalmiş olabilirsin. Doktorum 3 ay boyunca kan hapini iç demişti. Ben de aksattım biraz araďa dönuyordu içmeye başladım.Merhaba arkadaşlar 2018 şubat annesiyim. Sizler 1 ayda olsa daha tecrübelisiniz danışmak istedim. Sizler de baş dönmesi var mı? Sadece anne sütüyle besliyorum. Çok yoruluyorum. Gece başım felaket döndü. Yarın doktora gideceğim.
Emzirdiğimiz için mi kansız kalıyoruz. Ya da doğumdan dolayı mı gene döndü başım. Yarın kbb ye randevu aldım.Kansız kalmiş olabilirsin. Doktorum 3 ay boyunca kan hapini iç demişti. Ben de aksattım biraz araďa dönuyordu içmeye başladım.
canim merhaba,ben bestlak diye kullandim ama malesef bende ise yaramadi (bebegim emmeyi kesmeye baslamisti kullanmaya basladigimda bebegim emmeyi azalttikca sutum hepten gitti malesef.Arkadaşlar aranızda süt arttırıcı damla kullanan oldu mu galactago adlı bi damlanın iyi olduğunu öğrendim ama sizden de fikir almak istedim duyan kullanan oldu mu kızm bi haftadir aç kalıyor sıkıntıya girdim resmen
Arkadaşlar aranızda süt arttırıcı damla kullanan oldu mu galactago adlı bi damlanın iyi olduğunu öğrendim ama sizden de fikir almak istedim duyan kullanan oldu mu kızm bi haftadir aç kalıyor sıkıntıya girdim resmen
Kızlar malum hava cok sıcak olmaya başladı bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Ben kararsız kaldım bir anda tişorte vs gecip te hastada etmek istemiyorum kararsz kaldım valla bizim evde çok sıcak cereyranda kalmaın diye çok fazla camda açamıyorum
Multivitamin kullan bence ben de arada icmedigim zaman çok yorgun oluyorum .bebeğinin gelişimi için de b/12 önemli senin depoların biterse bebegindede eksiklik olurMerhaba arkadaşlar 2018 şubat annesiyim. Sizler 1 ayda olsa daha tecrübelisiniz danışmak istedim. Sizler de baş dönmesi var mı? Sadece anne sütüyle besliyorum. Çok yoruluyorum. Gece başım felaket döndü. Yarın doktora gideceğim.
saolun oruç tuttuğumda beri kızım aç araştırıncanım bunu gördüm almak istedim peki siz devamlı mi kullanıyorsunuz yoksa bıraktınız mı şimdi süt durumunuz nasilBen kullandım canim ama günde mutlaka 3 kere kullanmalısın düzenli olacak yani
Bi de geçen alkolsuz Malt içeceği aldım armutlu o da çok iyi geldi
Bi de dereotu ve marul bana yine iyi geliyor
İnşallah sana da yarar canım
Kbb uzmanına gittim cnm. Vitamin verdi. Kan aldı. Dediğin gibi vitaminsiz kalmış olabilirimMultivitamin kullan bence ben de arada icmedigim zaman çok yorgun oluyorum .bebeğinin gelişimi için de b/12 önemli senin depoların biterse bebegindede eksiklik olur
Jelli diskasiyicilar var.onlardan dusunuyorum ben.dolaba koyup sogutuyosun soguk soguk hem bebegin dis etlerinide rahatlatiyor.ama ya delinirse o jel zararverirmi diye korkmuyoda degilim.Kızlar diş kaşıyocısı tavsiyesi olan var mı
saolun oruç tuttuğumda beri kızım aç araştırıncanım bunu gördüm almak istedim peki siz devamlı mi kullanıyorsunuz yoksa bıraktınız mı şimdi süt durumunuz nasil
saolun oruç tuttuğumda beri kızım aç araştırıncanım bunu gördüm almak istedim peki siz devamlı mi kullanıyorsunuz yoksa bıraktınız mı şimdi süt durumunuz nasil
Anladım saol canım kayinvalideler gibi fiskirmasada olur:) bebislerimize yetmesin yeterliBen bir şişe bitirdim canım sonra tekrar aldım ama bu ara pek kullanmadim
Sütüm de öyle kayinvalideninki gibi fiskirmiyor. Bi taraftan bebek emerken diğer taraftan karşı duvarı bulmuyor sip sip damlamiyor :) ama Allaha Şükür yetiyor bebeğime :)