2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
oyle oldugunu dusunuyorum bende oglum hasta bugun hastanede tartildi tekrar cok az kilo almis emzirme danismaniyla gorustum saat basi emzir dedi emer insallahta su 15 gunde toparlayabiliriz

Bize de damla verdi üç damla yeter her emzirme sonrası dedi . Onun dışında bir şey şöylemedi benim oğlumunda gündüz uykusu yok hep memede duruyor emzirme 1 saati geçmesin dedi aöa benim oğlan kıyametşeri koparıyor meme vermeyince bazen iki saat kalıyor memede orda uyuyor rabbim şifa versin inş . On ay sürer sonra tekrar bakacak inek sütüne de alerjisi var mı diye . Akşamları krıze giriyor memede kavga ediyor ben de bu belirti ile gittim . Bir de uyumuyor diye . Gaita testinde bu çıktı

Kızlar benim bebeğim de loktoz intolerqnsı çıktı hiç duydunuz mu doktor damla verdi . Uyumaması bundan dedi
Benimkinde de var bizde damla kullaniyoruz...cok huysuz surekli gaz sancisi kilo alimi da az bu ay 600 gr almis bizde test +3 cikti maksimum seviyede senin kac?

Ben de bir dahaki muayenede test isteyeceğim yapacaktır zaten muhtemelen. Memede çok kalmıyor ama çok sık emmek istiyor bu da şişkinlik ve gaz olarak geri dönüyor. Emzirme aralarını mutlaka uzat dedi dr, henüz başaramadım :) Allah başka sıkıntı vermesin çok şükür başka problemleri yok, çekicez artık gazlarını da nazlarını da yapacak bir şey yok :)

A alara53 cnm sesin çıkmıyor nasilsiniz bebisle? İşe mi basladin yoksa?
Canım Yok daha başlamadım bu hafta hem sağlık ocağı hem kendi doktorumuz ile kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda aptamil comformile geçtiğimiz den beri ağlama krizleri ciddi anlamda azaldı lakin kucağa alıştı doktorumuz o kadar iyi ki csnım adam rsmen içimi rahtaltıyoe kuzey emmediği icin 3. Ay itibari ile meyve sularına geçiyoruz tabi az az 4. Ayda ek gıda ya baslıcaz sende durumlar nasıl

Bizde iyiyz cnm saolasin. 2.ay asimizi olduk sali günü bikac gündür huysuz. Simdi uyudu daha

Merhaba Arkadaşlar sayfada öğretmen olupta izni bitince göreve başlamayı düşünen var mı

Sağol canım ya ben izne ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızım

Eğer maddi olarak çok zorlanmayacaksanız bir bebeğe en iyi annesi bakar. Ya da Haziran’a kadar izne ayrılıp seminer haftası dönebilirsin okula en azından bebeğin 5 aylık olmuş olur :) hem günde bir iki saat bırakman seni de çok üzmemiş olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…