oyle oldugunu dusunuyorum bende oglum hasta bugun hastanede tartildi tekrar cok az kilo almis emzirme danismaniyla gorustum saat basi emzir dedi emer insallahta su 15 gunde toparlayabilirizcanım sen sütün dip kısmını veremiyor olabilir misin hani orası daha yağlı olurmuş ya.her seferinde 2 göğsüde veriyorsan .. ben her emişte tek göğsü veriyorum hatta 2 saat olmamışsa aynı göğsü tekrar verdim sanki daha çok işe yarıyor..
Bize de damla verdi üç damla yeter her emzirme sonrası dedi . Onun dışında bir şey şöylemedi benim oğlumunda gündüz uykusu yok hep memede duruyor emzirme 1 saati geçmesin dedi aöa benim oğlan kıyametşeri koparıyor meme vermeyince bazen iki saat kalıyor memede orda uyuyor rabbim şifa versin inş . On ay sürer sonra tekrar bakacak inek sütüne de alerjisi var mı diye . Akşamları krıze giriyor memede kavga ediyor ben de bu belirti ile gittim . Bir de uyumuyor diye . Gaita testinde bu çıktıTahlil yapılmadı kızıma henüz ama belirtiler laktoz int.gibi duruyor dedi doktor. Relactaz damla verdi her emzirme öncesi 6damla. Size ne verdi acaba? Bir de sütün fazla, bebek de hızlı çektiği için çok doyuyor şekeri parçalayamadığı için gaza dönüşüyor dedi. Emzirme aralığını uzat dedi ama emziğe alışmadığı için aralığı uzun tutmak oldukça zor oluyor. Çok huzursuz gündüz uykusu olmayan bir bebek miniğim.
Benimkinde de var bizde damla kullaniyoruz...cok huysuz surekli gaz sancisi kilo alimi da az bu ay 600 gr almis bizde test +3 cikti maksimum seviyede senin kac?Kızlar benim bebeğim de loktoz intolerqnsı çıktı hiç duydunuz mu doktor damla verdi . Uyumaması bundan dedi
Ben de bir dahaki muayenede test isteyeceğim yapacaktır zaten muhtemelen. Memede çok kalmıyor ama çok sık emmek istiyor bu da şişkinlik ve gaz olarak geri dönüyor. Emzirme aralarını mutlaka uzat dedi dr, henüz başaramadım :) Allah başka sıkıntı vermesin çok şükür başka problemleri yok, çekicez artık gazlarını da nazlarını da yapacak bir şey yok :)Bize de damla verdi üç damla yeter her emzirme sonrası dedi . Onun dışında bir şey şöylemedi benim oğlumunda gündüz uykusu yok hep memede duruyor emzirme 1 saati geçmesin dedi aöa benim oğlan kıyametşeri koparıyor meme vermeyince bazen iki saat kalıyor memede orda uyuyor rabbim şifa versin inş . On ay sürer sonra tekrar bakacak inek sütüne de alerjisi var mı diye . Akşamları krıze giriyor memede kavga ediyor ben de bu belirti ile gittim . Bir de uyumuyor diye . Gaita testinde bu çıktı
Canım Yok daha başlamadım bu hafta hem sağlık ocağı hem kendi doktorumuz ile kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda aptamil comformile geçtiğimiz den beri ağlama krizleri ciddi anlamda azaldı lakin kucağa alıştı doktorumuz o kadar iyi ki csnım adam rsmen içimi rahtaltıyoe kuzey emmediği icin 3. Ay itibari ile meyve sularına geçiyoruz tabi az az 4. Ayda ek gıda ya baslıcaz sende durumlar nasıl
Bizde iyiyz cnm saolasin. 2.ay asimizi olduk sali günü bikac gündür huysuz. Simdi uyudu dahaCanım Yok daha başlamadım bu hafta hem sağlık ocağı hem kendi doktorumuz ile kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda aptamil comformile geçtiğimiz den beri ağlama krizleri ciddi anlamda azaldı lakin kucağa alıştı doktorumuz o kadar iyi ki csnım adam rsmen içimi rahtaltıyoe kuzey emmediği icin 3. Ay itibari ile meyve sularına geçiyoruz tabi az az 4. Ayda ek gıda ya baslıcaz sende durumlar nasıl
Canım benimki ne ilginç ama aşı uyku yapıyor aşı olduğu zaman sürekli uyuyorBizde iyiyz cnm saolasin. 2.ay asimizi olduk sali günü bikac gündür huysuz. Simdi uyudu daha
Ateş yapmiyor artik yenilenmiş aşilar. Sadece ogün huzursuz oluyor biraz ve uyku yapiyorYarında biz olucaz aşı cok korkuyorum canı acıcak atesi olcakmı huyu değişmese bari
Galiba ağır geliyor canımCanım benimki ne ilginç ama aşı uyku yapıyor aşı olduğu zaman sürekli uyuyor
Uyuyoruz devamlı bugünn emmiyor biberon denedim almıyır acıkmadıdamı anlamadımAteş yapmiyor artik yenilenmiş aşilar. Sadece ogün huzursuz oluyor biraz ve uyku yapiyor
Evet cnm aşı günü uyuyyorlar. Neyse atlattinizUyuyoruz devamlı bugünn emmiyor biberon denedim almıyır acıkmadıdamı anlamadım
AYnen canım bende öyle düşünüyorumGaliba ağır geliyor canım
Haftaya iznim bitiyor ama ücretsize ayrılıyorum hatta dilekçe onayım da bugün geldi. Aklına takılan bir husus varsa yardımcı olabilirim canımMerhaba Arkadaşlar sayfada öğretmen olupta izni bitince göreve başlamayı düşünen var mı
Sağol canım ya ben izne ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızımHaftaya iznim bitiyor ama ücretsize ayrılıyorum hatta dilekçe onayım da bugün geldi. Aklına takılan bir husus varsa yardımcı olabilirim canım
Sağol canım ya ben izne ayrılıp ayrılmama konusunda kararsızım