- 9 Nisan 2017
- 577
- 439
- 103
- 33
Vermiyorum benKızlar bebeklerinize rezene çayı veriyor musınuz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermiyorum benKızlar bebeklerinize rezene çayı veriyor musınuz??
Çok küçük yaaaaİki aylık canım. 32 haftadayken ayrılmıştım.
16 nisanda bitiyor Bi yandan başlamak istiyorum öte yandan istemiyorum Bi türlü karar veremiyorumEvet ilk göz ağrım Ne zaman bitiyor iznin? Karar vermek zor olacak.
Ben veriyorum biraz rahatlıyor ama kakasına fayda etmiyorKızlar bebeklerinize rezene çayı veriyor musınuz??
merhaba bende ogretmenim 37yekadar calistim cok sukur ta eylulde baslicam istersem,merak ettigim bi kac soru var dogum yapinca evrak mi goturucez okula hastaneden alinan onun haeicinde bir rapor var mı,dogum parasi icin ne yapıyoruz birde ucretsiz almaknistersek napiyoruz teşekkürederim:)
Daha once yazmistim oglumda laktoz intoleransi cikti maksimum seviyede dr rekaktaz verdi gunde 3 4 kez kullsndim hic bi ise yaramadi laktazm aldik daha az verilio o 3 damla cok duzenli veriyorum.baya fark etti. Gunde 2 yada 3 damlasiz emziriyorum.bugun ilk kez 20 dk emdi bagirmadi memeyi reddetmedi ve uyudu insallah tesaduf degildir birde duzenli vermeyi deneyin ben not aliyorum artik saat kacta emzirdim damla verdim mi?Ben pek kullanmıyo
ben pek kullanmıyorum sonuçta ilaç bilmiyorum doğru yapıyor muyum sabah öğle akşam vereyim diyorum bir de gaz masajı yapalım bence daha etkili
Ben kullanmıştım, göğüs pedi oluyor zaten sürdüm göğüs pedi kapadım bu şekilde kullandım, özel bi kullanma şekli olduğunu sanmıyorum. Emzirirken yıkadım ama mutlaka temizlemek gerekiyor, lansinoh gibi değil fakat çok daha etkili.Aranızda garmastan pomad kullanan var mı?? Göğüslerim çokmkötü. Sürüp açık mı bırakacagım??
Benden dünden beri sürüyorum ama pek bir faydası olmadı gibi hala çok acıyorBen kullanmıştım, göğüs pedi oluyor zaten sürdüm göğüs pedi kapadım bu şekilde kullandım, özel bi kullanma şekli olduğunu sanmıyorum. Emzirirken yıkadım ama mutlaka temizlemek gerekiyor, lansinoh gibi değil fakat çok daha etkili.
Garmastan bilmiorum ama ben madecassol kullanmistim. Onu da yikamak gerekiyo 2 3 kullanimda duzelmisti. Kremi surup silikon gogus ucunu takip oylece birakmistim hem hava aliyo hem bisey degmiyo sende bi dene istersenAranızda garmastan pomad kullanan var mı?? Göğüslerim çokmkötü. Sürüp açık mı bırakacagım??
1-2gün sürmüştüm düzenli olarak bana çok iyi geldi unarım sana da iyi gelirBenden dünden beri sürüyorum ama pek bir faydası olmadı gibi hala çok acıyor
Canım benim de 58.gün hala devam ediyor hatta 30.günden sonra artmaya başladı adet gibi bende dr gidemedim bi türlü ama tedirginimArkadaşlar kanaması hala devam eden var mı aranızda ?
3 ocakta doğum yaptım kanamam hala devam ediyor, hiç kesilmedi. Azalır gibi oluyor sonra yeniden artıyor , rahatsız etmeye başladı artık
Bu hafta doktora gidicem sanırım normal değil artık bu durum, 70 küsür gün oldu. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Aranızda garmastan pomad kullanan var mı?? Göğüslerim çokmkötü. Sürüp açık mı bırakacagım??
Benimde toplasan dolu dolu 10gün sürdü neye göre değişiyor acabaArkadaşlar kanaması hala devam eden var mı aranızda ?
3 ocakta doğum yaptım kanamam hala devam ediyor, hiç kesilmedi. Azalır gibi oluyor sonra yeniden artıyor , rahatsız etmeye başladı artık
Bu hafta doktora gidicem sanırım normal değil artık bu durum, 70 küsür gün oldu. Başına böyle birşey gelen var mı ?
Canım benimde az sürmüştü doktorla iletişime geçtim cagirdi rahme baktı temizlenmemiş dedi ve kanamami arttırıcı ilaç verdi. Yani kısa sürdüyse bir doktora gözükmekte fayda var derimBenimde toplasan dolu dolu 10gün sürdü neye göre değişiyor acaba