2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar en iyi uyutma sekli olarak bizde beraber uzanma işe yaradı gibi..:anne: dalınca yatağına koyuyoruz, benim kucağımda mememde bile uyumazdı kızım ama yanıma yatırdığımda az da olsa gözleri kapanıyo, her bebek farklı tabi herkeste işe yarıcak die bişe yok, bir de elektrikli ana kucağı çok çok işimize yaradı, onun için de her bebek alışamıyor diyorlar, biz oraya yatırınca birde emziğini verdiğimizde çok şükür biraz rahat ediyoruz. Ama zamanla daha da düzene giriyor gibiler:dua:

Kızlar bende hem kulaktan hem koltuk altından olçen klasik ateş olcer var ben kendimi ikisiyle olctüm ayni cıktı ya da bi derece farklı cıktıc Ama kızımı olcüyorum biri 37 biri 36 acaba kulaktan olverken mesela kulağı kücük olduğu için tam oturtamıyormuyum bilemedim

Büyükler der genelde ‘seni tuzlamıştık’gibisinden, şakasına sölemiştim sanki eskiler güzel koksun ter kokmasın die bebekleri tuzlarlarmış, nedir ne değildir bilemiyorum tam olarak:)

Kızlar arada görüyorum burada tuzlamadan bahsediliyor ama ben de şaka olduğunu düşünmek istiyorum, gerçekten yapan yoktur umarım. Eskiler bir çok şeyden bahsediyor ama her söylenen doğru değil, uygulamadan önce iyi araştırmak lazım, bununla ilgili bir haber paylaşmak istedim. Allah korusun tuzlama dehidrasyona sebep olursa sonuçları çok üzücü :KK43: Bırakalım kuzucuklar terlesin, koksun, ne kadar kötü kokabilirler ki yavrular..

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/p...gi-icin-olen-yeni-dogan-bebekler-var-30171066

Kızım 54 günlük ve bu zamana kadar doğru dürüst gündüz uykusu olmadı. Akşamları uykuya dalması iyi ihtimalle 11-12yi buluyor. Memeyle inatlaştığı bir iki günü olmuştu. Biberondan mı diye düşünmüştüm ben ama aşırı gazdan olduğunu fark ettim sonradan. Sabır çekerek gaz sancılarının geçmesini bekliyorum :)
Benimde gazı oluyor hep çıksada tekrar oluyor.. bir de bu aralar battaniye elleri kıyafetinin yetişebildiği yerlerini emmeye çalışıyor neden yapıyor anlamadım ya keşfetmeye çalışıyr yada gazdan mı acaba?

Benimde gazı oluyor hep çıksada tekrar oluyor.. bir de bu aralar battaniye elleri kıyafetinin yetişebildiği yerlerini emmeye çalışıyor neden yapıyor anlamadım ya keşfetmeye çalışıyr yada gazdan mı acaba?
Keşfetmeye çalışıyorlar muhtemelen :) elini emmeye çalışıyor emzik veriyorum almıyor :KK70:

Kızlar benim bebeğim de loktoz intolerqnsı çıktı hiç duydunuz mu doktor damla verdi . Uyumaması bundan dedi

Ayn
Kızlar ben de sık giremiyorum.Yaklaşık 2 aylık olduk. Bebeklerinizin gelişimi nasıl?
Bizim gündüz uykularımız azaldı epey 3-4 günde 1 gündüzleri biraz uyuyor akşam dalması da 12-1 gibi oluyor.ben 9 gibi uyutmaya çalışıyorum ama uykusu olduğu halde dalamıyor çoğu zaman geceyi buluyoruz. 2 gündür de normalde emerek uyuduğu halde memeye yaklaşınca ağlamaya başlıyor çözemedim neden gazını çıkartmaya çalışıyorum sürekli ama farklı bir ağlayışı var...
Birde aliexpredd den alışveriş yapan varmı nasıl yapılıyor çanta almak istiyorum çözebilrsem
aynı durum bende de var doktora gittik laktoz intoleransı çıktı damla verdi

Merhaba anneler nasılsınız, çok uzun zamandır bakamadım buraya kızım doğalı 77 gün oldu, avent biberon kullanan varmı aranızda, rakamların arasındaki çizgiler kaç cc yi gösteriyo bileniniz varmı

Ayn

aynı durum bende de var doktora gittik laktoz intoleransı çıktı damla verdi
Tahlil yapılmadı kızıma henüz ama belirtiler laktoz int.gibi duruyor dedi doktor. Relactaz damla verdi her emzirme öncesi 6damla. Size ne verdi acaba? Bir de sütün fazla, bebek de hızlı çektiği için çok doyuyor şekeri parçalayamadığı için gaza dönüşüyor dedi. Emzirme aralığını uzat dedi ama emziğe alışmadığı için aralığı uzun tutmak oldukça zor oluyor. Çok huzursuz gündüz uykusu olmayan bir bebek miniğim.

Tahlil yapılmadı kızıma henüz ama belirtiler laktoz int.gibi duruyor dedi doktor. Relactaz damla verdi her emzirme öncesi 6damla. Size ne verdi acaba? Bir de sütün fazla, bebek de hızlı çektiği için çok doyuyor şekeri parçalayamadığı için gaza dönüşüyor dedi. Emzirme aralığını uzat dedi ama emziğe alışmadığı için aralığı uzun tutmak oldukça zor oluyor. Çok huzursuz gündüz uykusu olmayan bir bebek miniğim.
canim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.

canim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.
Canım ben Cumartesi’den beri kullanıyorum bence faydası oldu. Biraz sakinleşti. Alt gazını daha rahat çıkarmaya başladı biogaia da kullanıyoruz en başından beri. Geceleri uyuyor en azından rahatlamış olarak. Gündüz uykusu hala yok denecek kadar az. Size de her emme öncesi mi verdi damlayı?

Canım ben Cumartesi’den beri kullanıyorum bence faydası oldu. Biraz sakinleşti. Alt gazını daha rahat çıkarmaya başladı biogaia da kullanıyoruz en başından beri. Geceleri uyuyor en azından rahatlamış olarak. Gündüz uykusu hala yok denecek kadar az. Size de her emme öncesi mi verdi damlayı?
gundr 5 kere emzirmeden once 6 damla olarak verdi.bende o sekilde kullandim bizimkide alt gazini daha rahat cikartiyodu hatta kakasini gunde 2 kere 3 kere yapti.ama dedigim gibi sanirim bagirsaklarini daha iyi calistirdigi icin cok karin agrisi yapti.daha cok aglamaya basladi bende biraktim :KK43:(ins sen faydasini gorursun.

gundr 5 kere emzirmeden once 6 damla olarak verdi.bende o sekilde kullandim bizimkide alt gazini daha rahat cikartiyodu hatta kakasini gunde 2 kere 3 kere yapti.ama dedigim gibi sanirim bagirsaklarini daha iyi calistirdigi icin cok karin agrisi yapti.daha cok aglamaya basladi bende biraktim :KK43:(ins sen faydasini gorursun.
Canım ben her emzirme öncesi vermiyorum açıkçası. Sanırım günde 4 defa vermiş oluyorum. Belki sen de deneyebilirsin sıklığını azaltarak. Çok zormuş valla ilk üç ay :KK43:

X