• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayn
Kızlar ben de sık giremiyorum.Yaklaşık 2 aylık olduk. Bebeklerinizin gelişimi nasıl?
Bizim gündüz uykularımız azaldı epey 3-4 günde 1 gündüzleri biraz uyuyor akşam dalması da 12-1 gibi oluyor.ben 9 gibi uyutmaya çalışıyorum ama uykusu olduğu halde dalamıyor çoğu zaman geceyi buluyoruz. 2 gündür de normalde emerek uyuduğu halde memeye yaklaşınca ağlamaya başlıyor çözemedim neden gazını çıkartmaya çalışıyorum sürekli ama farklı bir ağlayışı var...
Birde aliexpredd den alışveriş yapan varmı nasıl yapılıyor çanta almak istiyorum çözebilrsem
aynı durum bende de var doktora gittik laktoz intoleransı çıktı damla verdi

Merhaba anneler nasılsınız, çok uzun zamandır bakamadım buraya kızım doğalı 77 gün oldu, avent biberon kullanan varmı aranızda, rakamların arasındaki çizgiler kaç cc yi gösteriyo bileniniz varmı

Ayn

aynı durum bende de var doktora gittik laktoz intoleransı çıktı damla verdi
Tahlil yapılmadı kızıma henüz ama belirtiler laktoz int.gibi duruyor dedi doktor. Relactaz damla verdi her emzirme öncesi 6damla. Size ne verdi acaba? Bir de sütün fazla, bebek de hızlı çektiği için çok doyuyor şekeri parçalayamadığı için gaza dönüşüyor dedi. Emzirme aralığını uzat dedi ama emziğe alışmadığı için aralığı uzun tutmak oldukça zor oluyor. Çok huzursuz gündüz uykusu olmayan bir bebek miniğim.

Merhaba anneler nasılsınız, çok uzun zamandır bakamadım buraya kızım doğalı 77 gün oldu, avent biberon kullanan varmı aranızda, rakamların arasındaki çizgiler kaç cc yi gösteriyo bileniniz varmı
10 cc bence. Ben hep öyle hesaplıyorum

Tahlil yapılmadı kızıma henüz ama belirtiler laktoz int.gibi duruyor dedi doktor. Relactaz damla verdi her emzirme öncesi 6damla. Size ne verdi acaba? Bir de sütün fazla, bebek de hızlı çektiği için çok doyuyor şekeri parçalayamadığı için gaza dönüşüyor dedi. Emzirme aralığını uzat dedi ama emziğe alışmadığı için aralığı uzun tutmak oldukça zor oluyor. Çok huzursuz gündüz uykusu olmayan bir bebek miniğim.
canim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.

canim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.
Canım ben Cumartesi’den beri kullanıyorum bence faydası oldu. Biraz sakinleşti. Alt gazını daha rahat çıkarmaya başladı biogaia da kullanıyoruz en başından beri. Geceleri uyuyor en azından rahatlamış olarak. Gündüz uykusu hala yok denecek kadar az. Size de her emme öncesi mi verdi damlayı?

Canım ben Cumartesi’den beri kullanıyorum bence faydası oldu. Biraz sakinleşti. Alt gazını daha rahat çıkarmaya başladı biogaia da kullanıyoruz en başından beri. Geceleri uyuyor en azından rahatlamış olarak. Gündüz uykusu hala yok denecek kadar az. Size de her emme öncesi mi verdi damlayı?
gundr 5 kere emzirmeden once 6 damla olarak verdi.bende o sekilde kullandim bizimkide alt gazini daha rahat cikartiyodu hatta kakasini gunde 2 kere 3 kere yapti.ama dedigim gibi sanirim bagirsaklarini daha iyi calistirdigi icin cok karin agrisi yapti.daha cok aglamaya basladi bende biraktim :((ins sen faydasini gorursun.

gundr 5 kere emzirmeden once 6 damla olarak verdi.bende o sekilde kullandim bizimkide alt gazini daha rahat cikartiyodu hatta kakasini gunde 2 kere 3 kere yapti.ama dedigim gibi sanirim bagirsaklarini daha iyi calistirdigi icin cok karin agrisi yapti.daha cok aglamaya basladi bende biraktim :KK43:(ins sen faydasini gorursun.
Canım ben her emzirme öncesi vermiyorum açıkçası. Sanırım günde 4 defa vermiş oluyorum. Belki sen de deneyebilirsin sıklığını azaltarak. Çok zormuş valla ilk üç ay :(

canım sen sütün dip kısmını veremiyor olabilir misin hani orası daha yağlı olurmuş ya.her seferinde 2 göğsüde veriyorsan .. ben her emişte tek göğsü veriyorum hatta 2 saat olmamışsa aynı göğsü tekrar verdim sanki daha çok işe yarıyor..
oyle oldugunu dusunuyorum bende oglum hasta bugun hastanede tartildi tekrar cok az kilo almis emzirme danismaniyla gorustum saat basi emzir dedi emer insallahta su 15 gunde toparlayabiliriz :(

Bize de damla verdi üç damla yeter her emzirme sonrası dedi . Onun dışında bir şey şöylemedi benim oğlumunda gündüz uykusu yok hep memede duruyor emzirme 1 saati geçmesin dedi aöa benim oğlan kıyametşeri koparıyor meme vermeyince bazen iki saat kalıyor memede orda uyuyor rabbim şifa versin inş . On ay sürer sonra tekrar bakacak inek sütüne de alerjisi var mı diye . Akşamları krıze giriyor memede kavga ediyor ben de bu belirti ile gittim . Bir de uyumuyor diye . Gaita testinde bu çıktı

Kızlar benim bebeğim de loktoz intolerqnsı çıktı hiç duydunuz mu doktor damla verdi . Uyumaması bundan dedi
Benimkinde de var bizde damla kullaniyoruz...cok huysuz surekli gaz sancisi kilo alimi da az bu ay 600 gr almis bizde test +3 cikti maksimum seviyede senin kac?

Bize de damla verdi üç damla yeter her emzirme sonrası dedi . Onun dışında bir şey şöylemedi benim oğlumunda gündüz uykusu yok hep memede duruyor emzirme 1 saati geçmesin dedi aöa benim oğlan kıyametşeri koparıyor meme vermeyince bazen iki saat kalıyor memede orda uyuyor rabbim şifa versin inş . On ay sürer sonra tekrar bakacak inek sütüne de alerjisi var mı diye . Akşamları krıze giriyor memede kavga ediyor ben de bu belirti ile gittim . Bir de uyumuyor diye . Gaita testinde bu çıktı
Ben de bir dahaki muayenede test isteyeceğim yapacaktır zaten muhtemelen. Memede çok kalmıyor ama çok sık emmek istiyor bu da şişkinlik ve gaz olarak geri dönüyor. Emzirme aralarını mutlaka uzat dedi dr, henüz başaramadım :) Allah başka sıkıntı vermesin çok şükür başka problemleri yok, çekicez artık gazlarını da nazlarını da yapacak bir şey yok :)

A alara53 cnm sesin çıkmıyor nasilsiniz bebisle? İşe mi basladin yoksa?
Canım Yok daha başlamadım bu hafta hem sağlık ocağı hem kendi doktorumuz ile kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda aptamil comformile geçtiğimiz den beri ağlama krizleri ciddi anlamda azaldı lakin kucağa alıştı doktorumuz o kadar iyi ki csnım adam rsmen içimi rahtaltıyoe kuzey emmediği icin 3. Ay itibari ile meyve sularına geçiyoruz tabi az az 4. Ayda ek gıda ya baslıcaz sende durumlar nasıl

Back