2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben pek kullanmıyo
canim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.
ben pek kullanmıyorum sonuçta ilaç bilmiyorum doğru yapıyor muyum sabah öğle akşam vereyim diyorum bir de gaz masajı yapalım bence daha etkili

Sizin ilk çocuğunuz mu

merhaba bende ogretmenim 37yekadar calistim cok sukur ta eylulde baslicam istersem,merak ettigim bi kac soru var dogum yapinca evrak mi goturucez okula hastaneden alinan onun haeicinde bir rapor var mı,dogum parasi icin ne yapıyoruz birde ucretsiz almaknistersek napiyoruz teşekkürederim:)

Merhaba sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu.
Okula doğum belgesi, işe başlayacağın tarihi gösteren iş göremezlik raporu götürüyorsun yasal iznin için. Bunları hastane hazırlayıp veriyor zaten.
Doğum parası için bulunduğun ilçedeki sosyal hizmete bebeğin nüfus cüzdanı fotokopisi ve doğum belgeni veriyorsun PTT’ye senin adına para yatıyor.
Ücretsiz izin için okula dilekçe veriyorsun onlar ilçe onayına gönderiyor :) rica ederim :)

Ben pek kullanmıyo

ben pek kullanmıyorum sonuçta ilaç bilmiyorum doğru yapıyor muyum sabah öğle akşam vereyim diyorum bir de gaz masajı yapalım bence daha etkili
Daha once yazmistim oglumda laktoz intoleransi cikti maksimum seviyede dr rekaktaz verdi gunde 3 4 kez kullsndim hic bi ise yaramadi laktazm aldik daha az verilio o 3 damla cok duzenli veriyorum.baya fark etti. Gunde 2 yada 3 damlasiz emziriyorum.bugun ilk kez 20 dk emdi bagirmadi memeyi reddetmedi ve uyudu insallah tesaduf degildir birde duzenli vermeyi deneyin ben not aliyorum artik saat kacta emzirdim damla verdim mi?

Aranızda garmastan pomad kullanan var mı?? Göğüslerim çokmkötü. Sürüp açık mı bırakacagım??

Aranızda garmastan pomad kullanan var mı?? Göğüslerim çokmkötü. Sürüp açık mı bırakacagım??
Ben kullanmıştım, göğüs pedi oluyor zaten sürdüm göğüs pedi kapadım bu şekilde kullandım, özel bi kullanma şekli olduğunu sanmıyorum. Emzirirken yıkadım ama mutlaka temizlemek gerekiyor, lansinoh gibi değil fakat çok daha etkili.

Benden dünden beri sürüyorum ama pek bir faydası olmadı gibi hala çok acıyor

Garmastan bilmiorum ama ben madecassol kullanmistim. Onu da yikamak gerekiyo 2 3 kullanimda duzelmisti. Kremi surup silikon gogus ucunu takip oylece birakmistim hem hava aliyo hem bisey degmiyo sende bi dene istersen

Arkadaşlar kanaması hala devam eden var mı aranızda ?
3 ocakta doğum yaptım kanamam hala devam ediyor, hiç kesilmedi. Azalır gibi oluyor sonra yeniden artıyor , rahatsız etmeye başladı artık

Bu hafta doktora gidicem sanırım normal değil artık bu durum, 70 küsür gün oldu. Başına böyle birşey gelen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…