- 30 Haziran 2017
- 247
- 159
ben pek kullanmıyorum sonuçta ilaç bilmiyorum doğru yapıyor muyum sabah öğle akşam vereyim diyorum bir de gaz masajı yapalım bence daha etkilicanim bizde ayni durumdayiz.doktor bizede relactaz damla verdi ama 3 gun kullanabildim.zaten aglayan bi bebekti daha cok aglamaya basladi kendi teshisime gore karin agrisi yapti kizimda.sen kullanmaya basladin mi.faydasini gordun mu damlanin.
Benim de iznim bu hafta bitti. Ücretsiz izne ayrılıyorum. markete gittiğimde bile aklım kalıyor. işe henüz başlayamam :)Merhaba Arkadaşlar sayfada öğretmen olupta izni bitince göreve başlamayı düşünen var mı
Sizin ilk çocuğunuz muEğer maddi olarak çok zorlanmayacaksanız bir bebeğe en iyi annesi bakar. Ya da Haziran’a kadar izne ayrılıp seminer haftası dönebilirsin okula en azından bebeğin 5 aylık olmuş olur :) hem günde bir iki saat bırakman seni de çok üzmemiş olur :)
Bebek kaç aylık oldu pekiBenim de iznim bu hafta bitti. Ücretsiz izne ayrılıyorum. markete gittiğimde bile aklım kalıyor. işe henüz başlayamam :)
İki aylık canım. 32 haftadayken ayrılmıştım.Bebek kaç aylık oldu peki
Evet ilk göz ağrımSizin ilk çocuğunuz mu
merhaba bende ogretmenim 37yekadar calistim cok sukur ta eylulde baslicam istersem,merak ettigim bi kac soru var dogum yapinca evrak mi goturucez okula hastaneden alinan onun haeicinde bir rapor var mı,dogum parasi icin ne yapıyoruz birde ucretsiz almaknistersek napiyoruz teşekkürederim:)Eğer maddi olarak çok zorlanmayacaksanız bir bebeğe en iyi annesi bakar. Ya da Haziran’a kadar izne ayrılıp seminer haftası dönebilirsin okula en azından bebeğin 5 aylık olmuş olur :) hem günde bir iki saat bırakman seni de çok üzmemiş olur :)
Vermiyorum benKızlar bebeklerinize rezene çayı veriyor musınuz??
Çok küçük yaaaaİki aylık canım. 32 haftadayken ayrılmıştım.
16 nisanda bitiyor Bi yandan başlamak istiyorum öte yandan istemiyorum Bi türlü karar veremiyorumEvet ilk göz ağrımNe zaman bitiyor iznin? Karar vermek zor olacak.
Ben veriyorum biraz rahatlıyor ama kakasına fayda etmiyorKızlar bebeklerinize rezene çayı veriyor musınuz??
merhaba bende ogretmenim 37yekadar calistim cok sukur ta eylulde baslicam istersem,merak ettigim bi kac soru var dogum yapinca evrak mi goturucez okula hastaneden alinan onun haeicinde bir rapor var mı,dogum parasi icin ne yapıyoruz birde ucretsiz almaknistersek napiyoruz teşekkürederim:)
Daha once yazmistim oglumda laktoz intoleransi cikti maksimum seviyede dr rekaktaz verdi gunde 3 4 kez kullsndim hic bi ise yaramadi laktazm aldik daha az verilio o 3 damla cok duzenli veriyorum.baya fark etti. Gunde 2 yada 3 damlasiz emziriyorum.bugun ilk kez 20 dk emdi bagirmadi memeyi reddetmedi ve uyudu insallah tesaduf degildir birde duzenli vermeyi deneyin ben not aliyorum artik saat kacta emzirdim damla verdim mi?Ben pek kullanmıyo
ben pek kullanmıyorum sonuçta ilaç bilmiyorum doğru yapıyor muyum sabah öğle akşam vereyim diyorum bir de gaz masajı yapalım bence daha etkili
Ben kullanmıştım, göğüs pedi oluyor zaten sürdüm göğüs pedi kapadım bu şekilde kullandım, özel bi kullanma şekli olduğunu sanmıyorum. Emzirirken yıkadım ama mutlaka temizlemek gerekiyor, lansinoh gibi değil fakat çok daha etkili.Aranızda garmastan pomad kullanan var mı?? Göğüslerim çokmkötü. Sürüp açık mı bırakacagım??
Benden dünden beri sürüyorum ama pek bir faydası olmadı gibi hala çok acıyorBen kullanmıştım, göğüs pedi oluyor zaten sürdüm göğüs pedi kapadım bu şekilde kullandım, özel bi kullanma şekli olduğunu sanmıyorum. Emzirirken yıkadım ama mutlaka temizlemek gerekiyor, lansinoh gibi değil fakat çok daha etkili.
Garmastan bilmiorum ama ben madecassol kullanmistim. Onu da yikamak gerekiyo 2 3 kullanimda duzelmisti. Kremi surup silikon gogus ucunu takip oylece birakmistim hem hava aliyo hem bisey degmiyo sende bi dene istersenAranızda garmastan pomad kullanan var mı?? Göğüslerim çokmkötü. Sürüp açık mı bırakacagım??
1-2gün sürmüştüm düzenli olarak bana çok iyi geldi unarım sana da iyi gelirBenden dünden beri sürüyorum ama pek bir faydası olmadı gibi hala çok acıyor