Biz 3 damla ile Çare bulduk kızlar gasroentolojiye gittik sap simleks nurse Harvey’s şurup ve bio gaiya birlikte kullanıyoruz ağlamaları kısmen azaldı birde aptamil comformile geçtikBize sadece biogaoa verdi de nurseyi de genelde duydum gaz icin kullaniliyor doktor soylemeden almakta istemedim bakalim birdahki randevuya bir soraym
Canım biz almadık ilacı da açıkçası su an normal cok şükür ne kadar sonra ateşlendi bebeğinGeçmiş olsun, Dediğim gibi verem açıldı mı o gün vurulması gereken bi aşıymış, bizim 3aşıyı birden vuruldu başta bişey yoktu ama akşama doğru ateş yükseldi calpol vermek durumunda kaldık. Ama 39 u beklemedik 38olduğu an verdik.
Gastroentolojiye kendiniz mi gitiniz doktor mu yonlendirdi? Bizim karina fln bakildi uktrasonla bir sorun yok denildi. Orda ne yaptilar size? Hem sizi emiyor hem mamami kullaniyorsunuzBiz 3 damla ile Çare bulduk kızlar gasroentolojiye gittik sap simleks nurse Harvey’s şurup ve bio gaiya birlikte kullanıyoruz ağlamaları kısmen azaldı birde aptamil comformile geçtik
Canım benim ki koca karı şeysiBurnuna mı csnım sütüm kaldı mı bilmiyorum ama denerim
Doktor yönlendirdi bizi gaita tahlili yaptılar daha sonucu cıkmadı bebeğimin çok gazlı olduğunu omdan bu şekilde olduğunu söyledi doktor karnı çok sertti zaten ben sadece mama veriyorum hipp combiotic kullanıyordum Suan aptamil comformil kullanıyoruz hipp kullanırken mamayı içerken sürekli ağlıyordu bebegiö gaz olduğu icin mis aptamili içerken pırt pırt lar pes pese geliyorGastroentolojiye kendiniz mi gitiniz doktor mu yonlendirdi? Bizim karina fln bakildi uktrasonla bir sorun yok denildi. Orda ne yaptilar size? Hem sizi emiyor hem mamami kullaniyorsunuz
:)))) şimdi nasıl csnım Peki bebeğin anneme sordum oda Acar dedi ama bilemedimCanım benim ki koca karı şeysi
O yüzden yap diyemem
:))):)))) şimdi nasıl csnım Peki bebeğin anneme sordum oda Acar dedi ama bilemedim
Bir haftadır hasta diye korkudan banyo yaptıramadım ben acaba duş daha mı iyi gelir:)))
Canım bugün banyo yaptırdım
Sanki daha da rahatladı gibi
benim bebeğin burun delikleri biraz farklı yani kapalı gibi :)
O yüzden ben hiç temizleyemiyordum kendisi hapşurursa arada çıkıyordu
Ama çok şükür bugün çok daha iyi
Valla canım ben bugun duş aldırdım burnu rahatladı biraz daha çok mu hasta bebeğinBir haftadır hasta diye korkudan banyo yaptıramadım ben acaba duş daha mı iyi gelir
Valla canım benimki hep kucakta uyuyor. Ben de diyorum sallayarak uyusa daha iyi olurdu benim için. Kötünün iyisi yani :)Kızlar benim gibi bebesini sallayarak uyutmaya alıştıran var mı yaa
Laktoz intoleransinami bakilicak acaba? Bize onlarada bskildi birsey cikmadigi ickn sadece kolik olarak nitelendirirldik:) gaz cikaratabildigi mamayla devam artik hedsey onlar icin:)Doktor yönlendirdi bizi gaita tahlili yaptılar daha sonucu cıkmadı bebeğimin çok gazlı olduğunu omdan bu şekilde olduğunu söyledi doktor karnı çok sertti zaten ben sadece mama veriyorum hipp combiotic kullanıyordum Suan aptamil comformil kullanıyoruz hipp kullanırken mamayı içerken sürekli ağlıyordu bebegiö gaz olduğu icin mis aptamili içerken pırt pırt lar pes pese geliyor
Benim ki bazen kucak çoğunlukla sallanarakValla canım benimki hep kucakta uyuyor. Ben de diyorum sallayarak uyusa daha iyi olurdu benim için. Kötünün iyisi yani :)
Canım evet ona bakacağını söyledi aynen canım 4. Aydan Sonra bağırsak hareketleri düzene girermiş o zaman rahatlarmış bebek doktor öyle söylediLaktoz intoleransinami bakilicak acaba? Bize onlarada bskildi birsey cikmadigi ickn sadece kolik olarak nitelendirirldik:) gaz cikaratabildigi mamayla devam artik hedsey onlar icin:)
Canım biraz saha iyi ama ara ara öksürüyor ve burnu hala sık tıkanıyor o yüzden risk almak istemedimValla canım ben bugun duş aldırdım burnu rahatladı biraz daha çok mu hasta bebeğin
Ben varim cnm ama bırakinca uyaniyorKızlar benim gibi bebesini sallayarak uyutmaya alıştıran var mı yaa
Şimdi gördüm yazdığın nası geçti geceniz?Canım biz almadık ilacı da açıkçası su an normal cok şükür ne kadar sonra ateşlendi bebeğin
Güzel geçti cok sükür ateş yapmadı bence 2.ay aşısını henüz yaptırmayanlar hemen calpol kullanmasın takip etsin bu sekilde aşının pek bir faydası olmaz dedi bizim dr umuz bilginiz olsunŞimdi gördüm yazdığın nası geçti geceniz?