Gözüne şampuan kaçması da normal babasının telâşlanmasi da normal tartışmanız da normal . Normal yani herşey uzme kendini :) benzer senaryoyu bizde eşimle yaşadık ordan biliyorumYa kızlar bikac gündür hava soguk didi banyo yaptırmıyoduk. Kızıma bu gün yaptırıyım bebe yagıylada masaj yaparım rahatlar dedim ama babasıula yıkarken nası oldu anlamadım şampuan gözune geldi gözu kızardı yavrumun agşado baya panik olduk apar topar cıkardık nasıl giydirdigimi bilmiyorum yanı gözunu ovustura ovustura uyudu yavrum cok üzüldüm babası da beni sucladı gıcık oldum sanki bilerek yapmısım
Ona kalsa cocuk hic hasta olmiycak hic aglamıycak
Gerçektenmi göz çevresi gozu filan baya kızarıdı ilk yaşayıncaypanik olduk Babalarda sagolsun bu konuda hiç yardımcı deyiller bişiy yapıyolar ama herseyi biliyolar bebiş viraz aglayınca da ben sana dedim sen yaptın oluyo sanki kırk yıldır cocuk bakıyolar valla. Acaba banyo yaptırırken banyo başlıkları varya onlardan mı kullansam. Okadar banyo yaptırdım ilk defa oldu bide göz yakmıyo diyolarGözüne şampuan kaçması da normal babasının telâşlanmasi da normal tartışmanız da normal . Normal yani herşey uzme kendini :) benzer senaryoyu bizde eşimle yaşadık ordan biliyorum
Ha bide ben eşim isten gelince de onunla kavga ediyorum :)Bende dün ilk defa bir film izleyim dedim. Allahım filmin son 20 dk sina kadar çok zor şartlarda bir şekilde izledim ama bir ağlamaya başladı izlediğim filmin sonunu göremedim gıcık bir durumdu :)
Canım bize de doktor verdiKuzular faydası olur belki diye sizinle paylaşmak istedim oğlum grip Bugun gene acile gittik burnu sürekli tıkalı nefes alamıyor ve bu sebeple çöl huysuzdu doktor nebilazatör ile serum fizyolojiği hava olarak maske ile Vermemi söyledi hastanede de verdiler İnan’ın çok ise yaradı sizinle de paylaşmak istedim
Canım biz aldık hiç kullanmadık onu kocaman birsey taktik daha banyoya başlamadan çıktı :)Gerçektenmi göz çevresi gozu filan baya kızarıdı ilk yaşayıncaypanik olduk Babalarda sagolsun bu konuda hiç yardımcı deyiller bişiy yapıyolar ama herseyi biliyolar bebiş viraz aglayınca da ben sana dedim sen yaptın oluyo sanki kırk yıldır cocuk bakıyolar valla. Acaba banyo yaptırırken banyo başlıkları varya onlardan mı kullansam. Okadar banyo yaptırdım ilk defa oldu bide göz yakmıyo diyolar
Benim bebeğimde bir haftadır grip ve geçmedi nasıl damlattınız anne sütünü bende deneeem yazık oğluma zor nefes alıyorCanım bize de doktor verdi
Onun için bebeğe buhar makinası bile aldık ama bizim bebe çok bilmiş olduğu için maskeyi taktirmaz diye ben hep bebekler için olan aparatı ile veriyorum
Bide burun damlası damlatiyorum
Artık bugün canıma tak etti birer damla memeden süt damlattim :)
Anında sümükler çıktı dışına nasıl oldu bilmiyorum ama :)
çok sevindim inş bizimkinde iyi çıkar bebek iki aylıkken mi baktıBaktirdik canim sukur iyi cikti.
Valla canım zararı var mı yok mu bilmiyorum o yüzden kesin yapmalısın diyememBenim bebeğimde bir haftadır grip ve geçmedi nasıl damlattınız anne sütünü bende deneeem yazık oğluma zor nefes alıyor
Hadi ya ben hiç denemedim aldım ama. Valla bendebdiyordi ama insan sinir oluyo sanki birsürü cocuk büyğtmüş gibi konusuyok Onlara kalsa cocuga hicbişiy olmıycak hic aglamıycak kustu sen midesini elledin kustu severken sanki ben bilmiyorum gibi yavas dokun yavaş sev onun cildi daha cok taze vs bunaldım valla kaynanadan beterCanım biz aldık hiç kullanmadık onu kocaman birsey taktik daha banyoya başlamadan çıktı :)
Ben eşime "fikrin yok, eleştirin çok " diyorum
Uu tuttum bu sözü ben de kullanayım :)Canım biz aldık hiç kullanmadık onu kocaman birsey taktik daha banyoya başlamadan çıktı :)
Ben eşime "fikrin yok, eleştirin çok " diyorum
hangi modeli aldın cnm bi link atabilir misin izofixli mi?Recaro kullanıyorum oto koltuğu. Gayet memnunum. Çokta rahat ediyor ne zaman ninse uyuyor :) daha ilk hastane çıkışında oturtup bağladım :)
Braun ırt 6520 canım cok iyi tavsiye ederimArkadaşlar bana memnun olduğunuz ateş ölçersiniz varsa tavsiye edebilir misiniz
Bizimkinin her daim bir fikiri var maşşallahUu tuttum bu sözü ben de kullanayım :)
İyi geceler arkadaşlar uzun zamandır fırsat bulup giremedim okadar çok konuşma olmuski 10 sayfasını okuyabildim bizde 49 günlük olduk kızım kolik değil aama bebek reflüsü var ne yazıkki kusmalarımız basımıza dert .kusma için +maflor verdi doktor bir hafta kullandık daha iyi Suan ama hala var gazı hemen çıkmıuor gaz problemi içinde sab simplex kullandım nurse harvey kullandım ikisinide denedim kızımda uyku yapıyor maalesef oyüzden kullanasım gelmiyor sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz birde d vitaminde içime sineni bulamadm içeriklerine baktığımda hep zarrarlı yada gereksiz vitaminler var siz d vitamini olarak be kullanıyorsunuz?
Bizde de roller tam tersi çocuk için günde kaç kez atışıyoruz sayamam :) bizim şampuan hiç yakmıyor canim ama gözü yinede kızarıyor.Gerçektenmi göz çevresi gozu filan baya kızarıdı ilk yaşayıncaypanik olduk Babalarda sagolsun bu konuda hiç yardımcı deyiller bişiy yapıyolar ama herseyi biliyolar bebiş viraz aglayınca da ben sana dedim sen yaptın oluyo sanki kırk yıldır cocuk bakıyolar valla. Acaba banyo yaptırırken banyo başlıkları varya onlardan mı kullansam. Okadar banyo yaptırdım ilk defa oldu bide göz yakmıyo diyolar
Yok cnm izofixli değil bakarım yarın modeline söylerim sana :)hangi modeli aldın cnm bi link atabilir misin izofixli mi?
Teşekkür ederim :)Braun ırt 6520 canım cok iyi tavsiye ederim
Burnuna mı csnım sütüm kaldı mı bilmiyorum ama denerimCanım bize de doktor verdi
Onun için bebeğe buhar makinası bile aldık ama bizim bebe çok bilmiş olduğu için maskeyi taktirmaz diye ben hep bebekler için olan aparatı ile veriyorum
Bide burun damlası damlatiyorum
Artık bugün canıma tak etti birer damla memeden süt damlattim :)
Anında sümükler çıktı dışına nasıl oldu bilmiyorum ama :)
Teşekkür ederim canım bende bi denicem dediğin yanlız bişi sorcam 3 damla vermen gerektiğini doktor mu Söledi kendi fikrin mi ilacın kullanımında 20 damla yazıyor çünkü L Lilyumm_Nurse Damlayı ben sabah üç damla, akşam üç damla olarak veriyorum yeterli geliyor bazen akşam dört damla veriyorum. Biogaia baş tacımız resmen onunla yapıyor kakasını. İkisini bir kullanabiliyoruz. Benim rutinim şöyle. Sabah emmeden önce 5damla biogaia, emip gaz çıkarıp aradan bir saat geçtikten sonra nurse damla. İkindi D vitamini. Akşam tekrar nurse damla. Umarım Faydalı olur bebeğine :)
Bebek reflüsü deri doktorumuz her türden kusuyor bazen emerken kafasını çevirip bazen emdikden sonra hemen gazını çıkar cıkartma uyurken da hem uyanıo rahatsız ediyor midesi sanırım ağzına geliyor bogazını yakıyor oyüzden huzursuz çok canımbebeginizin kusmalari nasil acaba benim bebegimde cok kusuyo kontrole gidince sorucam bende doktora nurse harvey bende kullaniyorum oncesinde biogai kullaniyoduk ama bu daha etkili geldi bana d vitaminide wellcare kullaniyorum katkisiz oldugu icin bunu onermistii doktorumuz