2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gözüne şampuan kaçması da normal babasının telâşlanmasi da normal tartışmanız da normal . Normal yani herşey uzme kendini :) benzer senaryoyu bizde eşimle yaşadık ordan biliyorum

Gözüne şampuan kaçması da normal babasının telâşlanmasi da normal tartışmanız da normal . Normal yani herşey uzme kendini :) benzer senaryoyu bizde eşimle yaşadık ordan biliyorum
Gerçektenmi göz çevresi gozu filan baya kızarıdı ilk yaşayıncaypanik olduk Babalarda sagolsun bu konuda hiç yardımcı deyiller bişiy yapıyolar ama herseyi biliyolar bebiş viraz aglayınca da ben sana dedim sen yaptın oluyo sanki kırk yıldır cocuk bakıyolar valla. Acaba banyo yaptırırken banyo başlıkları varya onlardan mı kullansam. Okadar banyo yaptırdım ilk defa oldu bide göz yakmıyo diyolar

Bende dün ilk defa bir film izleyim dedim. Allahım filmin son 20 dk sina kadar çok zor şartlarda bir şekilde izledim ama bir ağlamaya başladı izlediğim filmin sonunu göremedim gıcık bir durumdu :)
Ha bide ben eşim isten gelince de onunla kavga ediyorum :)
Sosyal Aktivite olarak
Ne zaman toparlayacagiz yada heo böyle mi gidecek bilmiyorum

Canım bize de doktor verdi
Onun için bebeğe buhar makinası bile aldık ama bizim bebe çok bilmiş olduğu için maskeyi taktirmaz diye ben hep bebekler için olan aparatı ile veriyorum
Bide burun damlası damlatiyorum
Artık bugün canıma tak etti birer damla memeden süt damlattim :)
Anında sümükler çıktı dışına nasıl oldu bilmiyorum ama :)

Canım biz aldık hiç kullanmadık onu kocaman birsey taktik daha banyoya başlamadan çıktı :)
Ben eşime "fikrin yok, eleştirin çok " diyorum

Benim bebeğimde bir haftadır grip ve geçmedi nasıl damlattınız anne sütünü bende deneeem yazık oğluma zor nefes alıyor

Baktirdik canim sukur iyi cikti.
çok sevindim inş bizimkinde iyi çıkar bebek iki aylıkken mi baktı
bende medikal parka gittim ancak memnun kalmadım hemen ilaç verip kolik dedi dr bebeğime gaz sorunu çoknyaşamadığımız halde . Sizin dediğimiz Hastaneyi aradım ama ultrason fiyatları hakkında bilgi vermediler . Sorması ayıp tahliller ne kadar tuttu özellikle kalça ultrasonu fiyatını hatırlıyor musunuz bu hafta gideceğiz tavsiyenize güvenerek randevu aldım

Benim bebeğimde bir haftadır grip ve geçmedi nasıl damlattınız anne sütünü bende deneeem yazık oğluma zor nefes alıyor
Valla canım zararı var mı yok mu bilmiyorum o yüzden kesin yapmalısın diyemem
Koca karı tedavisi bu
Direk memeden birer damla damlattım deliklere

Canım biz aldık hiç kullanmadık onu kocaman birsey taktik daha banyoya başlamadan çıktı :)
Ben eşime "fikrin yok, eleştirin çok " diyorum
Hadi ya ben hiç denemedim aldım ama. Valla bendebdiyordi ama insan sinir oluyo sanki birsürü cocuk büyğtmüş gibi konusuyok Onlara kalsa cocuga hicbişiy olmıycak hic aglamıycak kustu sen midesini elledin kustu severken sanki ben bilmiyorum gibi yavas dokun yavaş sev onun cildi daha cok taze vs bunaldım valla kaynanadan beter

bebeginizin kusmalari nasil acaba benim bebegimde cok kusuyo kontrole gidince sorucam bende doktora nurse harvey bende kullaniyorum oncesinde biogai kullaniyoduk ama bu daha etkili geldi bana d vitaminide wellcare kullaniyorum katkisiz oldugu icin bunu onermistii doktorumuz

Bizde de roller tam tersi çocuk için günde kaç kez atışıyoruz sayamam :) bizim şampuan hiç yakmıyor canim ama gözü yinede kızarıyor.

Burnuna mı csnım sütüm kaldı mı bilmiyorum ama denerim

Teşekkür ederim canım bende bi denicem dediğin yanlız bişi sorcam 3 damla vermen gerektiğini doktor mu Söledi kendi fikrin mi ilacın kullanımında 20 damla yazıyor çünkü L Lilyumm_

Bebek reflüsü deri doktorumuz her türden kusuyor bazen emerken kafasını çevirip bazen emdikden sonra hemen gazını çıkar cıkartma uyurken da hem uyanıo rahatsız ediyor midesi sanırım ağzına geliyor bogazını yakıyor oyüzden huzursuz çok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…