• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar banyoyla ilgili yine bişiy soracağım kızım iki aylık ilk ücü ay yenidogan bebek şampuanj mı kullamak gerekıyor yoksa normal bebek şampuanı kullanabilirmiyiz bdn normal bebek şampuanı kullanıyorum sebamed in gerci dun banyoda bebişimin gözunj yaktı ama

çok sevindim inş bizimkinde iyi çıkar bebek iki aylıkken mi baktı
bende medikal parka gittim ancak memnun kalmadım hemen ilaç verip kolik dedi dr bebeğime gaz sorunu çoknyaşamadığımız halde . Sizin dediğimiz Hastaneyi aradım ama ultrason fiyatları hakkında bilgi vermediler . Sorması ayıp tahliller ne kadar tuttu özellikle kalça ultrasonu fiyatını hatırlıyor musunuz bu hafta gideceğiz tavsiyenize güvenerek randevu aldım
Canimm şoyle ben baro indirimiyle( yuzde 10) yaptirdim muayene 78 tl kalcayi tam bilmiyorum ancak 70 lira falandi galiba kalca+ tum batin ultrasonu ,idrar tahlili ve idrar kulturune 136 tl verdik.çankaya kartlada ayni fiyatmis o da yuzde 10 indirim yapiomus bilgin olsun bende hrs'ye goturdum memnun kalmadim hic ....muayene 250 miydi ne sadece ......

Bizde de roller tam tersi çocuk için günde kaç kez atışıyoruz sayamam :) bizim şampuan hiç yakmıyor canim ama gözü yinede kızarıyor.
Gittigim doktor sadece haftada 1 kez sampuanla yikayin duru suyla diger banyolar dedi bende cocugu iki gunde bir sampuanliyordum cikdi kurudu kaslarinin altinda deri dokuntusu oldu

Kızlar bugun 2.ay aşımızı olduk 2 aşı oldu verem aşısı ay sonuna verildi toplu yapılan bi aşıymış. Kendi dr umuz ağrı kesici ateş düşürücü tavsiye etmedi ateşi çıkınca vereceksin yoksa bu aşıya en basından ateş düşürücü verirsen bi anlamı yok dedi,39 dereceyi geçerse vereceğiz dedi. Sizler ne yaptınız bu 2. Ay aşısını ateşi çıktı mı bebeğinizin?

Gittigim doktor sadece haftada 1 kez sampuanla yikayin duru suyla diger banyolar dedi bende cocugu iki gunde bir sampuanliyordum cikdi kurudu kaslarinin altinda deri dokuntusu oldu
Kötü olmuş canim ya bende haftada 1 şampuanla yıkıyorum ama 2 günde bir banyo yaptırıyorum Duru su ile. Çok geçmiş olsun. Dus sonrası hindistan cevizi yağı sürüyorum. Mis gibi kokuyor :)

Kızlar bugun 2.ay aşımızı olduk 2 aşı oldu verem aşısı ay sonuna verildi toplu yapılan bi aşıymış. Kendi dr umuz ağrı kesici ateş düşürücü tavsiye etmedi ateşi çıkınca vereceksin yoksa bu aşıya en basından ateş düşürücü verirsen bi anlamı yok dedi,39 dereceyi geçerse vereceğiz dedi. Sizler ne yaptınız bu 2. Ay aşısını ateşi çıktı mı bebeğinizin?
Yok cnm çıkmadı ateşi bugün 5. Gün heralde daha etkilemez. Atlatmıştır umarım. Sizde atlatırsınız sağ sağlık insallah

Yok cnm çıkmadı ateşi bugün 5. Gün heralde daha etkilemez. Atlatmıştır umarım. Sizde atlatırsınız sağ sağlık insallah
İnşallah canım ya ama huzursuzluk var mıydı gerçi gazından huysuz oluyor ama su anki huzursuzlugu neden anlayamadım

Merhaba nurse damlayi doktorunuz mu soyleid? Bzi suan sadece biogaia kullaniyoruz acaba ikisini kullanmak daha ki iyi? Biogaia kaka icin iyi ama gaz sorunu drvam ediyir birde kolik bebegim sanirim surekli bir aglama surekli miz mzi gazdan sanirim
Evet canım nurse yi doktorumuz söyledi. Aslında o Nurse Harvey’s colex şurubunu vermişti. Denedim bir hafta, damlasının daha etkili olduğunu söyleyince bir arkadaşım damlasını kullanmaya başladım. Gerçekten daha etkili geldi. Hem bio hem nurse kullanıyorum yani. Dediğin gibi bio kaka için iyi, nurse üst gazı çıkarmaya yardımcı oluyor. Sabah üç, akşam üç-dört damla veriyorum nurseyi.

Geçmiş olsun, Dediğim gibi verem açıldı mı o gün vurulması gereken bi aşıymış, bizim 3aşıyı birden vuruldu başta bişey yoktu ama akşama doğru ateş yükseldi calpol vermek durumunda kaldık. Ama 39 u beklemedik 38olduğu an verdik.

Ben asıdan geldikten hemen Sonra calpol vermeyi düşünüyorum ateşi çıkmasın diye ilk aşı bizde çok uyku yapmıştı bu ASıda yapıyor Mu kızlar

Evet canım nurse yi doktorumuz söyledi. Aslında o Nurse Harvey’s colex şurubunu vermişti. Denedim bir hafta, damlasının daha etkili olduğunu söyleyince bir arkadaşım damlasını kullanmaya başladım. Gerçekten daha etkili geldi. Hem bio hem nurse kullanıyorum yani. Dediğin gibi bio kaka için iyi, nurse üst gazı çıkarmaya yardımcı oluyor. Sabah üç, akşam üç-dört damla veriyorum nurseyi.
Bize sadece biogaoa verdi de nurseyi de genelde duydum gaz icin kullaniliyor doktor soylemeden almakta istemedim bakalim birdahki randevuya bir soraym

Bize sadece biogaoa verdi de nurseyi de genelde duydum gaz icin kullaniliyor doktor soylemeden almakta istemedim bakalim birdahki randevuya bir soraym
Biz 3 damla ile Çare bulduk kızlar gasroentolojiye gittik sap simleks nurse Harvey’s şurup ve bio gaiya birlikte kullanıyoruz ağlamaları kısmen azaldı birde aptamil comformile geçtik

Geçmiş olsun, Dediğim gibi verem açıldı mı o gün vurulması gereken bi aşıymış, bizim 3aşıyı birden vuruldu başta bişey yoktu ama akşama doğru ateş yükseldi calpol vermek durumunda kaldık. Ama 39 u beklemedik 38olduğu an verdik.
Canım biz almadık ilacı da açıkçası su an normal cok şükür ne kadar sonra ateşlendi bebeğin

Biz 3 damla ile Çare bulduk kızlar gasroentolojiye gittik sap simleks nurse Harvey’s şurup ve bio gaiya birlikte kullanıyoruz ağlamaları kısmen azaldı birde aptamil comformile geçtik
Gastroentolojiye kendiniz mi gitiniz doktor mu yonlendirdi? Bizim karina fln bakildi uktrasonla bir sorun yok denildi. Orda ne yaptilar size? Hem sizi emiyor hem mamami kullaniyorsunuz

Gastroentolojiye kendiniz mi gitiniz doktor mu yonlendirdi? Bizim karina fln bakildi uktrasonla bir sorun yok denildi. Orda ne yaptilar size? Hem sizi emiyor hem mamami kullaniyorsunuz
Doktor yönlendirdi bizi gaita tahlili yaptılar daha sonucu cıkmadı bebeğimin çok gazlı olduğunu omdan bu şekilde olduğunu söyledi doktor karnı çok sertti zaten ben sadece mama veriyorum hipp combiotic kullanıyordum Suan aptamil comformil kullanıyoruz hipp kullanırken mamayı içerken sürekli ağlıyordu bebegiö gaz olduğu icin mis aptamili içerken pırt pırt lar pes pese geliyor

:)))) şimdi nasıl csnım Peki bebeğin anneme sordum oda Acar dedi ama bilemedim
:)))
Canım bugün banyo yaptırdım
Sanki daha da rahatladı gibi
benim bebeğin burun delikleri biraz farklı yani kapalı gibi :)
O yüzden ben hiç temizleyemiyordum kendisi hapşurursa arada çıkıyordu
Ama çok şükür bugün çok daha iyi

:)))
Canım bugün banyo yaptırdım
Sanki daha da rahatladı gibi
benim bebeğin burun delikleri biraz farklı yani kapalı gibi :)
O yüzden ben hiç temizleyemiyordum kendisi hapşurursa arada çıkıyordu
Ama çok şükür bugün çok daha iyi
Bir haftadır hasta diye korkudan banyo yaptıramadım ben acaba duş daha mı iyi gelir

Back