Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bir arkadaşımın doktoru bu şekilde başlayalım gerekirse artırırız demiş onlar da deneyip sonuç almışlar. Ben de aynı şekilde başladım şimdilik iyi gidiyor gibi :)
Aynı bizim durumBebek reflüsü deri doktorumuz her türden kusuyor bazen emerken kafasını çevirip bazen emdikden sonra hemen gazını çıkar cıkartma uyurken da hem uyanıo rahatsız ediyor midesi sanırım ağzına geliyor bogazını yakıyor oyüzden huzursuz çok canım
Valla bizde öyle sürekli babaaının pimpirikleriyle ugrasıyoruzuben birazdaha sakınım ona göre ona kalsa kimseye gostermiycek cıkarmıycak mikrop kapar diye tamm korumak gerekiyo ama bizimki aşırı allah yardım etsin valla bizlere. Sonucta hala evlatlarımıza annesinden baska kımsenin daha iyi bakamayacagını anlayamadılar. İstiyolarki onlarada sorulsun onlar daha iyi bilir. Allah yardımcımız olsun valla buyutene kadark çekicez herhaldeBizde de roller tam tersi çocuk için günde kaç kez atışıyoruz sayamam :) bizim şampuan hiç yakmıyor canim ama gözü yinede kızarıyor.
AynenAynı bizim durum
Merhaba nurse damlayi doktorunuz mu soyleid? Bzi suan sadece biogaia kullaniyoruz acaba ikisini kullanmak daha ki iyi? Biogaia kaka icin iyi ama gaz sorunu drvam ediyir birde kolik bebegim sanirim surekli bir aglama surekli miz mzi gazdan sanirimNurse Damlayı ben sabah üç damla, akşam üç damla olarak veriyorum yeterli geliyor bazen akşam dört damla veriyorum. Biogaia baş tacımız resmen onunla yapıyor kakasını. İkisini bir kullanabiliyoruz. Benim rutinim şöyle. Sabah emmeden önce 5damla biogaia, emip gaz çıkarıp aradan bir saat geçtikten sonra nurse damla. İkindi D vitamini. Akşam tekrar nurse damla. Umarım Faydalı olur bebeğine :)
Canimm şoyle ben baro indirimiyle( yuzde 10) yaptirdim muayene 78 tl kalcayi tam bilmiyorum ancak 70 lira falandi galiba kalca+ tum batin ultrasonu ,idrar tahlili ve idrar kulturune 136 tl verdik.çankaya kartlada ayni fiyatmis o da yuzde 10 indirim yapiomus bilgin olsun bende hrs'ye goturdum memnun kalmadim hic ....muayene 250 miydi ne sadece ......çok sevindim inş bizimkinde iyi çıkar bebek iki aylıkken mi baktı
bende medikal parka gittim ancak memnun kalmadım hemen ilaç verip kolik dedi dr bebeğime gaz sorunu çoknyaşamadığımız halde . Sizin dediğimiz Hastaneyi aradım ama ultrason fiyatları hakkında bilgi vermediler . Sorması ayıp tahliller ne kadar tuttu özellikle kalça ultrasonu fiyatını hatırlıyor musunuz bu hafta gideceğiz tavsiyenize güvenerek randevu aldım
Gittigim doktor sadece haftada 1 kez sampuanla yikayin duru suyla diger banyolar dedi bende cocugu iki gunde bir sampuanliyordum cikdi kurudu kaslarinin altinda deri dokuntusu olduBizde de roller tam tersi çocuk için günde kaç kez atışıyoruz sayamam :) bizim şampuan hiç yakmıyor canim ama gözü yinede kızarıyor.
Kötü olmuş canim ya bende haftada 1 şampuanla yıkıyorum ama 2 günde bir banyo yaptırıyorum Duru su ile. Çok geçmiş olsun. Dus sonrası hindistan cevizi yağı sürüyorum. Mis gibi kokuyor :)Gittigim doktor sadece haftada 1 kez sampuanla yikayin duru suyla diger banyolar dedi bende cocugu iki gunde bir sampuanliyordum cikdi kurudu kaslarinin altinda deri dokuntusu oldu
Yok cnm çıkmadı ateşi bugün 5. Gün heralde daha etkilemez. Atlatmıştır umarım. Sizde atlatırsınız sağ sağlık insallahKızlar bugun 2.ay aşımızı olduk 2 aşı oldu verem aşısı ay sonuna verildi toplu yapılan bi aşıymış. Kendi dr umuz ağrı kesici ateş düşürücü tavsiye etmedi ateşi çıkınca vereceksin yoksa bu aşıya en basından ateş düşürücü verirsen bi anlamı yok dedi,39 dereceyi geçerse vereceğiz dedi. Sizler ne yaptınız bu 2. Ay aşısını ateşi çıktı mı bebeğinizin?
İnşallah canım ya ama huzursuzluk var mıydı gerçi gazından huysuz oluyor ama su anki huzursuzlugu neden anlayamadımYok cnm çıkmadı ateşi bugün 5. Gün heralde daha etkilemez. Atlatmıştır umarım. Sizde atlatırsınız sağ sağlık insallah
Evet canım nurse yi doktorumuz söyledi. Aslında o Nurse Harvey’s colex şurubunu vermişti. Denedim bir hafta, damlasının daha etkili olduğunu söyleyince bir arkadaşım damlasını kullanmaya başladım. Gerçekten daha etkili geldi. Hem bio hem nurse kullanıyorum yani. Dediğin gibi bio kaka için iyi, nurse üst gazı çıkarmaya yardımcı oluyor. Sabah üç, akşam üç-dört damla veriyorum nurseyi.Merhaba nurse damlayi doktorunuz mu soyleid? Bzi suan sadece biogaia kullaniyoruz acaba ikisini kullanmak daha ki iyi? Biogaia kaka icin iyi ama gaz sorunu drvam ediyir birde kolik bebegim sanirim surekli bir aglama surekli miz mzi gazdan sanirim
Canim valla anı anını tutmuyor ki gulerken ağlıyor mesela haha :) anlamadım o yuzdenİnşallah canım ya ama huzursuzluk var mıydı gerçi gazından huysuz oluyor ama su anki huzursuzlugu neden anlayamadım
Geçmiş olsun, Dediğim gibi verem açıldı mı o gün vurulması gereken bi aşıymış, bizim 3aşıyı birden vuruldu başta bişey yoktu ama akşama doğru ateş yükseldi calpol vermek durumunda kaldık. Ama 39 u beklemedik 38olduğu an verdik.Kızlar bugun 2.ay aşımızı olduk 2 aşı oldu verem aşısı ay sonuna verildi toplu yapılan bi aşıymış. Kendi dr umuz ağrı kesici ateş düşürücü tavsiye etmedi ateşi çıkınca vereceksin yoksa bu aşıya en basından ateş düşürücü verirsen bi anlamı yok dedi,39 dereceyi geçerse vereceğiz dedi. Sizler ne yaptınız bu 2. Ay aşısını ateşi çıktı mı bebeğinizin?
Bize sadece biogaoa verdi de nurseyi de genelde duydum gaz icin kullaniliyor doktor soylemeden almakta istemedim bakalim birdahki randevuya bir soraymEvet canım nurse yi doktorumuz söyledi. Aslında o Nurse Harvey’s colex şurubunu vermişti. Denedim bir hafta, damlasının daha etkili olduğunu söyleyince bir arkadaşım damlasını kullanmaya başladım. Gerçekten daha etkili geldi. Hem bio hem nurse kullanıyorum yani. Dediğin gibi bio kaka için iyi, nurse üst gazı çıkarmaya yardımcı oluyor. Sabah üç, akşam üç-dört damla veriyorum nurseyi.