2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar su anakucagini kullanan varmi doktora hep kucagimda gidiyo yavrum arabada cok tehlikeli hic istemiyorum.babasi cok derin diyor korkuyor nasil koyacagimizi bilemedik ben bir ince kundak bir kalin kundak yapiyorum oyle oturtmaya denedik koymadan babasi dur dur dedi siz nasil cikariyosunuz disari
Ben baby jeammport bebe aldım chicco vardı oto koltuğu da olan çok ağır geldi port bebe daha kullanışlı içinde uyuyor ya da sling kanguru falan olabilir şimdiki aklım olsa bebek doğmadan kanguru ya da sling alırdım

Kızlar biri söyledi bende yaptım sizde de etkili mi yapıp söyler misiniz hazır sıcak suya atılan rezeneyi yapıp içine ev yapımı yoğurt katıp ayran gibi içiyorum ve sütümü getiriyor açana psikolojik mi siz de deneyip bakar mısınoz

Canım hip combiotic kullanıyorum similac demedim olmadı bebelac denedim gene olmadı hepsi kabız yaptı Sonra tekrar hipp combiotic e geçtim

Canım genelde bebekler gece huzursuz olurlar onun dısında hangi mamaydı aptamil comformili söylemiştim sana hiç denedin mi bu mama gazlı bebekler için
Kolik derdi bizde de var. Gazdan kaynakli. Bizde aptamil conformil kullanioruz. Baya etkiledi. Bide nurse harveys gaz damlasi onerdiler doktora sorup ona basladik. Oda iyi gibi

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim az önce acilden geldik doktor araştırma hastanesine sevk etti gastroentoloji bölümüne laktoz alerjisi olabilir dedi yarın gidip bakıcaz bakalım insallah bir çare bulunur bebegim ağlarken katılıyor

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim az önce acilden geldik doktor araştırma hastanesine sevk etti gastroentoloji bölümüne laktoz alerjisi olabilir dedi yarın gidip bakıcaz bakalım insallah bir çare bulunur bebegim ağlarken katılıyor
Baska belirti var mi
Patlayan kaka gecmeyen pisik gibi. Laktoz alerjisinde bunlar olurmus

Kullanip beni etiketler misin. Ben aptamil conformil kullaniorum gaz kaka.olayini dengrledi baya ama atopik.dermatit dediler.cocuguma. acaba mamadan mi die.dusunuorum degistirmeyi dusunuorum.

Similac kullanıp yazacaktım sözüm vardı size. Yaklaşık iki -üç haftadır kullanıyorum gazı tamamen bitti mi ? Hayır. Kakasını sadece bir kere tek başına yaptı, sonra gene yapamamaya başladı , ben yaptırıyorum :) yani değişen pek birşey olmadı ama kötü bir mama diyemem. Pahalı markalardan bir eksiği yok bence. Ayrıca instagramda gıdadedektifi adlı bir kullanıcı var, bir bakın derim. Oradaki incelemede içerik olarak en iyi 2. Mama similac çıkmış. Birinci keçi sütü maması.

Gaz için nurse harvey’s kullanmaya başladım biraz işe yaradı, en azından şiddetli ağlamaları bitti. Zorlanıyor ama bir şekilde çıkarıyor patır patır.

Canım ilk başlarda öyle idi şimdi sesli yapmıyor ama kendi basına da yapamıyor bir kaç gündür yarın gidicdm bakalım ne olacak
Insallah alerji diildir. Simdiden gecmis olsun
Similac kullanıp yazacaktım sözüm vardı size. Yaklaşık iki -üç haftadır kullanıyorum gazı tamamen bitti mi ? Hayır. Kakasını sadece bir kere tek başına yaptı, sonra gene yapamamaya başladı , ben yaptırıyorum :) yani değişen pek birşey olmadı ama kötü bir mama diyemem. Pahalı markalardan bir eksiği yok bence. Ayrıca instagramda gıdadedektifi adlı bir kullanıcı var, bir bakın derim. Oradaki incelemede içerik olarak en iyi 2. Mama similac çıkmış. Birinci keçi sütü maması.

Gaz için nurse harvey’s kullanmaya başladım biraz işe yaradı, en azından şiddetli ağlamaları bitti. Zorlanıyor ama bir şekilde çıkarıyor patır patır.
Israrla aptamil comformil oneriorum. Bizimkide yapamiodu kakasini bi iki mudahale ettik bu mamaya basladim.baslayali duzenli yapio

Of cnmya cok geçmiş olsun

Hem emziren hem mama veren var mi bebeğine. Sütüm cok az 30 ml çıkıyor en cok. Göğüslerim cok yumuşak hic dolu değil bebeğim ilk 1 2 dk emiyo sonra süt gelmeyince cok kızıyor ağlıyor. Parmagimla sıkınca çıkıyor ama yetmiyor sanırım.

Bizde durumlar böyle. Sizler ne yapıyorsunuz. Mamayi birakmak istiyorum ama 2 saat de bir acikiyor 2 ölçek mama veriyorum. 3 bazen içiyor bazen cok geliyor içip sonra balgamli cikartiyor disari. Nasil bu durumu duzeltebilirim
O sutun az gelmesinden degil ... 1-2 dakika emim sonra agliyo ise gaz sancisi basladigi icin o sekilde oluyor onu kesfettim... sutum sz diye mama verme ..

Canim doğumdan bağımsız bel kemiğinde iltihaplanma ve bir kist oluştu. Haliyle eğilmem doğrulmam çok etkilendi ama şükür daha iyiyim sagolasin :) sen nasılsın gunlerin nasil geçiyor ?
geçmiş olsun cnm.. Çok şükür ii sayılır.. İşte gaz da olmasa.. Zaman hızlı geçiyor bebeğimin anlarını kaçırmak istemiyorum ama amatör fotoğrafla uğraşmama rağmen çok fotoğraf çekemedim günlük telaşla zaman bitior hemen..

X