Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha hic ateenmedi bilmiyorum ama istersen braun termometrelerde atesle ilgili bebekde kac olmasi gerkio yaziyodu hemen bakayim bi kizum sakin ol sumuk her bebekde oluyo yazarim hemenKızlar bebeğimin ateşi 37.2 yüksek mi bebeğim bir aylık. Burnunda affedersiniz sümük vardı ben de grip değilim ama boğazım kötüydü dün. Endişeleniyorum
Ben kemer takmiorumPeki kizlar ortu serince kemerini nasil takiyoryz
canim mama kullaniyosan mamayi degistir rezene cayindan oldugunu sanmiyorum kimyon cayı yapmadim bilmiyorum dr danis bence eger 3-4saat suren aglama nobeti yoksa kolik degildir sadece gazlı bi bebektir benim oglumda oyleKızlar bi yardım lütfen bebeğime doktor önerisi ile eczanede satılan bebeklerin kullandığı rezene çayından aldım iki dir verdiğim zaman çocuk ağlama krizlerine giriyor gaz cıkarıyor ama fazı cıkana kadar katılana kadar ağlıyor bırakmayı düşünüyorum bu yüzden kimyon cayı duydum kolik bebekler için deneyen varmı aranızda
Var csnım hemde doğduğundan beri aynı Mamayı 2 aydır kullanıyorum sorun olsa en başından beri olmazmıydı ağlama nöbetleri genelde gece oluyor aynı saatte kurulmuş gibicanim mama kullaniyosan mamayi degistir rezene cayindan oldugunu sanmiyorum kimyon cayı yapmadim bilmiyorum dr danis bence eger 3-4saat suren aglama nobeti yoksa kolik degildir sadece gazlı bi bebektir benim oglumda oyle
tam net emim degilim ama bende bi mamayi baya bi kullandım sonra ciglik cigliga aglayinca gaz yuzunden dr danismistim mamayı degistirdi yine gazi var ama o aglamalr gitti ondan dedim yani rezene cayindan aglamayacagini dusundum sindirim daha kolay bi mama tercih etsen mi acab yimede sen bilirsin dr unada danis tabiVar csnım hemde doğduğundan beri aynı Mamayı 2 aydır kullanıyorum sorun olsa en başından beri olmazmıydı ağlama nöbetleri genelde gece oluyor aynı saatte kurulmuş gibi
Canım hip combiotic kullanıyorum similac demedim olmadı bebelac denedim gene olmadı hepsi kabız yaptı Sonra tekrar hipp combiotic e geçtimtam net emim degilim ama bende bi mamayi baya bi kullandım sonra ciglik cigliga aglayinca gaz yuzunden dr danismistim mamayı degistirdi yine gazi var ama o aglamalr gitti ondan dedim yani rezene cayindan aglamayacagini dusundum sindirim daha kolay bi mama tercih etsen mi acab yimede sen bilirsin dr unada danis tabi
Canım neden bu çayları deniyorsun diğer bitkisel surupları denemişmiydin?Kızlar bi yardım lütfen bebeğime doktor önerisi ile eczanede satılan bebeklerin kullandığı rezene çayından aldım iki dir verdiğim zaman çocuk ağlama krizlerine giriyor gaz cıkarıyor ama fazı cıkana kadar katılana kadar ağlıyor bırakmayı düşünüyorum bu yüzden kimyon cayı duydum kolik bebekler için deneyen varmı aranızda
Canım genelde bebekler gece huzursuz olurlar onun dısında hangi mamaydı aptamil comformili söylemiştim sana hiç denedin mi bu mama gazlı bebekler içinVar csnım hemde doğduğundan beri aynı Mamayı 2 aydır kullanıyorum sorun olsa en başından beri olmazmıydı ağlama nöbetleri genelde gece oluyor aynı saatte kurulmuş gibi
Canım hepsine tek tek ayrı ayrı cevap verdim ama bnde kullandıgım dönemde hipp combiotic kullanmıstım sonra aptamil comformile gecmiştim tamamen geçmedi ama rahatlamıstı bende kolik bebeği olan bi arkadasımın tavsiyesi ile almıştımCanım hip combiotic kullanıyorum similac demedim olmadı bebelac denedim gene olmadı hepsi kabız yaptı Sonra tekrar hipp combiotic e geçtim
Geçmiş olsun cnm neyin var bilmiyorumÇok sağol canim sorduğun için :) tahlillerim yapılıyor tedaviye başlayacağım inşallah. Ama çok şükür buna rağmen tek bakıyorum şuan kızıma. Bu benim için bir nimet. Iyiyim diyeyim iyi olalım :) sen nasılsın kaç günlük oldu oğlusun (yanlış hatırlamıyorumdur inşallah, oğlan diye kalmis aklımda )
Canim doğumdan bağımsız bel kemiğinde iltihaplanma ve bir kist oluştu. Haliyle eğilmem doğrulmam çok etkilendi ama şükür daha iyiyim sagolasin :) sen nasılsın gunlerin nasil geçiyor ?Geçmiş olsun cnm neyin var bilmiyorum
Yapma cnm ya neden peki? Cok üzüldümBenim canım çok sıkkın bebegin sıkıntısı yetmiyormuş gibi birde bir komşumuz kendini astı bebekten uyuyamıyordum zaten dün gece üzüntüden hiç uyuyamadım gencecik insan
Canım üşütmüş bebeğin ondan dolayı ayaklarını sıcak tut mutlakaKızlar iyi aksamlar kızım bu güg iki kere yeşilyrenk kaka yaptı. Cok gaz sancısı vaf kucagımdan bıraktıgım aglıyo gazını atarken cok zorlanıyo. Kakasınkm yeşil olmasının nedeni nedir sizce
Üşütmüştür yada emiyorsa sütünden geçmiştir eger sende soguk alginligi varsa gecmis olsunKızlar iyi aksamlar kızım bu güg iki kere yeşilyrenk kaka yaptı. Cok gaz sancısı vaf kucagımdan bıraktıgım aglıyo gazını atarken cok zorlanıyo. Kakasınkm yeşil olmasının nedeni nedir sizce