2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Cnm benim bebisinde göz rengi henuz belli diill. Gözünde bulaniklik var. Evet uyurken bizimkide öyle acayip sesler çıkarıyor. Hatta uyanikkende. Gazdan dolayi cnm

Kizlar emdikten sonra sizin bebelerdemi hep kucakta uyuyo kimildamaya korkuyom hemen uyaniyo bide basinin tepesinde kuruluk var pitir pitir zeytinyagi sursem hemn banyomu yaptirmm lazim haftada 2 kere yikiyoruz yoksa ozamanlarmi yapsam

Canım o neden olurmus doktor söyledi hani mama yada meme emerken genizlerine kaçırıyorlar ya mama artığı da orda birikip nefes Almalarını engelliyor ben burnu tıkalı olduğu her zaman yapıyorum

Cnm benim bebisinde göz rengi henuz belli diill. Gözünde bulaniklik var. Evet uyurken bizimkide öyle acayip sesler çıkarıyor. Hatta uyanikkende. Gazdan dolayi cnm
Ay benim de en merak ettiğim tabi ki önce sağlıklı bir şekilde görsün de benim ki 56 günlük oldu Suan renkli eşimin kayınvalidemin gözleri de tenkli öyle kalır mı bilmiyorum

Kizlar emdikten sonra sizin bebelerdemi hep kucakta uyuyo kimildamaya korkuyom hemen uyaniyo bide basinin tepesinde kuruluk var pitir pitir zeytinyagi sursem hemn banyomu yaptirmm lazim haftada 2 kere yikiyoruz yoksa ozamanlarmi yapsam
Csnım yıkamadan bi yarım saat önce bebe yağı sür şapkasını tak Sonra da yıka benimde olmustu öyle yaptık

Cnm bnm de bebeğim gündüz odada yatmıyor ama gece yatıyor sabaha kadar burnu tıkanıyor oda kapısı da acık yatıyoruz, ıslak havlu koydum petege ama yinede gece olunca süphelendim havasızlıktan mı diye anlamadım yok cok hırlıyarak nefes aldı

Ay benim de en merak ettiğim tabi ki önce sağlıklı bir şekilde görsün de benim ki 56 günlük oldu Suan renkli eşimin kayınvalidemin gözleri de tenkli öyle kalır mı bilmiyorum
Cnm sizinkinin renkli olma olasılığı var demekki bide bisey sorucam. Regl hakkinda sormussun, öyle hemen olunuyormu? Ben ilk dogumdan 6 ay sonra olmuştum

Bende sleepy den huggiese gectım cok guzel kaliteli

Cnm sizinkinin renkli olma olasılığı var demekki bide bisey sorucam. Regl hakkinda sormussun, öyle hemen olunuyormu? Ben ilk dogumdan 6 ay sonra olmuştum
Aynen canım vallahi bilmiyorum ki annem de kardeşim de hemen olmuşlar benim gecikince doktora sormak istedim oda emziren annelerde prolaktin süt hormonu yüksek oluyormus öyle tabi olduğu zaman da regl olamıyor Muş’un benim ilk Doğumun o yüzden çok tecrübesizim

Canım ben 2 güne bir banyo yaptırıyorum. Ama haftada bir şampuanla diğerleri sampuansiz. Bebek taragiyla tararsan konak olusumusunu önlersin :)

Csnım yıkamadan bi yarım saat önce bebe yağı sür şapkasını tak Sonra da yıka benimde olmustu öyle yaptık
Bidahakine deneeyim bakim
Gunduz bizde salondayiz ama kucakta 2 saattir wc gidemedim bobreklerime agri girdi.bizim o hirilti hep var doktorum 6 aya kadar olur dedi
Bende sleepy den huggiese gectım cok guzel kaliteli
Bende dusunuyorum canim cok kalin diyorlar rahatsiz edecek kadar kalinmi bide sizma yapiyormu
Canım ben 2 güne bir banyo yaptırıyorum. Ama haftada bir şampuanla diğerleri sampuansiz. Bebek taragiyla tararsan konak olusumusunu önlersin :)
aslinda ole yikanmasi lazim ama babamiz korkuyo hasta olur diye bende mecbur 2 kere yikiyorum

Canım yüz havlusu koyuyorum ben peteğin üstüne kalorifer sulugu da takıcam odadaki havanın kuru olması datıkıyor maalesef

Biricik olmaz odanın derecesi 24 den aşağı olmasın. Biz valla banyo yaptırıyoruz arkasına masaj mest oluyor haha. Biraz cibildak bırakıyoruz en sevdiği şey. Giydirirken huysuzlanıyor

Arkadaşlar tükenmişlik sınırındayım benim az da olsa sütüm var ama bebek emmiyor beni mamada yemiyor sürekli uyku halinde doktora gidiyoruz kg düşük diyor emzir diyor ama emmiyor ben napıcam ya siz mamayı günde kaç cc veriyorsunız anne sütü almayan bebeklerde

Canım bebeğin ne kadarlık?

Valla kalın gelmedi bana sızma olmadı hıc gece takıyorum sabaha kadar durdugu oldu sızma yok ama sleepy den illallah ettim 2 bezden bırı taşırıyo resmen

Merhaba arkadaşlar bebeklerinizin yasi uzun olsun. Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah .
38 haftalık hamileyim bebeğinin kilosu ultrasonda 3700 gr çıktı gecen hafta. Normal doğum düşünüyorum bu 2. Doğumum olacak . Dr 4 kg mi bulur zor olur vs dedi. Aranız da 3900 - 4000 üzerind e normal doğum yapan var mı ?
Ilk doğumunda 3250 gr dogmustu

canım benim iyiyiz hamdolsun bebegimde bende , cumartesi günü kuran okuttuk cok kalabalik ve yorucu idi uykusuzluk bas ağrısı yapti ama biran önce cikti aradan ...
benim bebegimde 5 santim uzamis birayda büyüyorlar hamdolsun canlari sağ olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…