- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Cnm benim bebisinde göz rengi henuz belli diill. Gözünde bulaniklik var. Evet uyurken bizimkide öyle acayip sesler çıkarıyor. Hatta uyanikkende. Gazdan dolayi cnmKizlar iki sorum var :)
Bebeklerin göz rengi ne zaman belli olur. Oğlumun gözleri suan cok güzel ama bulanik sanki kahveye dönecek gibi. Ne zamandan sonra değişmez. Sizin bebeklerinizin göz rengi nedir?
Bide oğlum uyurken cok ses cikariyor ikinmaya benziyo bazende sanki nefessiz kalir gibi bi ses cikartiyor sizde de öyle mi?
Canım o neden olurmus doktor söyledi hani mama yada meme emerken genizlerine kaçırıyorlar ya mama artığı da orda birikip nefes Almalarını engelliyor ben burnu tıkalı olduğu her zaman yapıyorumCnm bnde olmadım aklıma da gelmedi bebeğe kosturmaktan bizimde 47 gün oldu. Bu arada dün bnde serum fizyolojik sıktım kızımın burnuna gün içerisinde iyiydi. Ama gece yine rahat befes alamamaya ve hırlayarak nefes almaya başladıodanın neminden mi yoksa bizimle aynı odada beşiği oda mı havasız kalıyor bilgin var mı canım ?
Ay benim de en merak ettiğim tabi ki önce sağlıklı bir şekilde görsün de benim ki 56 günlük oldu Suan renkli eşimin kayınvalidemin gözleri de tenkli öyle kalır mı bilmiyorumCnm benim bebisinde göz rengi henuz belli diill. Gözünde bulaniklik var. Evet uyurken bizimkide öyle acayip sesler çıkarıyor. Hatta uyanikkende. Gazdan dolayi cnm
Csnım yıkamadan bi yarım saat önce bebe yağı sür şapkasını tak Sonra da yıka benimde olmustu öyle yaptıkKizlar emdikten sonra sizin bebelerdemi hep kucakta uyuyo kimildamaya korkuyom hemen uyaniyo bide basinin tepesinde kuruluk var pitir pitir zeytinyagi sursem hemn banyomu yaptirmm lazim haftada 2 kere yikiyoruz yoksa ozamanlarmi yapsam
Cnm bnm de bebeğim gündüz odada yatmıyor ama gece yatıyor sabaha kadar burnu tıkanıyor oda kapısı da acık yatıyoruz, ıslak havlu koydum petege ama yinede gece olunca süphelendim havasızlıktan mı diye anlamadım yok cok hırlıyarak nefes aldıCnm biz onu dogdugundn bri yasiyoruz hep dolu bu doktorum damlayi biraktirdi 6 aya kadar olur bebeklerde korkma dedi bide cekip durmayin tikali degil burnu dedi tikali demek burunlarindanda sumuk gozukur hale gelirse anca oyle dedi. Nem onemli tabi bizi bile tikio 50 lerde en sagliklisi ama 40 45 bizim. Bizde odada olunca cok havasiz oluyo kapiyi hafif acik birakiyoruz bizde.eskiden gunduzde odadaydim daha sicak havasiz olurdu simdi cikiyoruz aksama daha havadar giriyoruz
Cnm sizinkinin renkli olma olasılığı var demekkiAy benim de en merak ettiğim tabi ki önce sağlıklı bir şekilde görsün de benim ki 56 günlük oldu Suan renkli eşimin kayınvalidemin gözleri de tenkli öyle kalır mı bilmiyorum
Bende sleepy den huggiese gectım cok guzel kaliteliKizlar prima beni benden aldi sizdirmasjni gectim kizariklik yapio molfix cok sert ne kullanacagimi sasirdim. Birde kizlar 47 gunluk 1 kilo 100 gram civari bisi aldi kilo surekli emioda ama boyumuz uzun gidio baba tarafina cekecek galiba sizce normalmi mamaya baslamalimiyim dusukmu kilosu
Aynen canım vallahi bilmiyorum ki annem de kardeşim de hemen olmuşlar benim gecikince doktora sormak istedim oda emziren annelerde prolaktin süt hormonu yüksek oluyormus öyle tabi olduğu zaman da regl olamıyor Muş’un benim ilk Doğumun o yüzden çok tecrübesizimCnm sizinkinin renkli olma olasılığı var demekkibide bisey sorucam. Regl hakkinda sormussun, öyle hemen olunuyormu? Ben ilk dogumdan 6 ay sonra olmuştum
Canım ben 2 güne bir banyo yaptırıyorum. Ama haftada bir şampuanla diğerleri sampuansiz. Bebek taragiyla tararsan konak olusumusunu önlersin :)Kizlar emdikten sonra sizin bebelerdemi hep kucakta uyuyo kimildamaya korkuyom hemen uyaniyo bide basinin tepesinde kuruluk var pitir pitir zeytinyagi sursem hemn banyomu yaptirmm lazim haftada 2 kere yikiyoruz yoksa ozamanlarmi yapsam
Bidahakine deneeyim bakimCsnım yıkamadan bi yarım saat önce bebe yağı sür şapkasını tak Sonra da yıka benimde olmustu öyle yaptık
Gunduz bizde salondayiz ama kucakta 2 saattir wc gidemedim bobreklerime agri girdi.bizim o hirilti hep var doktorum 6 aya kadar olur dediCnm bnm de bebeğim gündüz odada yatmıyor ama gece yatıyor sabaha kadar burnu tıkanıyor oda kapısı da acık yatıyoruz, ıslak havlu koydum petege ama yinede gece olunca süphelendim havasızlıktan mı diye anlamadım yok cok hırlıyarak nefes aldı
Bende dusunuyorum canim cok kalin diyorlar rahatsiz edecek kadar kalinmi bide sizma yapiyormuBende sleepy den huggiese gectım cok guzel kaliteli
aslinda ole yikanmasi lazim ama babamiz korkuyo hasta olur diye bende mecbur 2 kere yikiyorumCanım ben 2 güne bir banyo yaptırıyorum. Ama haftada bir şampuanla diğerleri sampuansiz. Bebek taragiyla tararsan konak olusumusunu önlersin :)
Canım yüz havlusu koyuyorum ben peteğin üstüne kalorifer sulugu da takıcam odadaki havanın kuru olması datıkıyor maalesefBidahakine deneeyim bakim
Gunduz bizde salondayiz ama kucakta 2 saattir wc gidemedim bobreklerime agri girdi.bizim o hirilti hep var doktorum 6 aya kadar olur dedi
Bende dusunuyorum canim cok kalin diyorlar rahatsiz edecek kadar kalinmi bide sizma yapiyormu
aslinda ole yikanmasi lazim ama babamiz korkuyo hasta olur diye bende mecbur 2 kere yikiyorum
Biricik olmaz odanın derecesi 24 den aşağı olmasın. Biz valla banyo yaptırıyoruz arkasına masaj mest oluyor haha. Biraz cibildak bırakıyoruz en sevdiği şey. Giydirirken huysuzlanıyorBidahakine deneeyim bakim
Gunduz bizde salondayiz ama kucakta 2 saattir wc gidemedim bobreklerime agri girdi.bizim o hirilti hep var doktorum 6 aya kadar olur dedi
Bende dusunuyorum canim cok kalin diyorlar rahatsiz edecek kadar kalinmi bide sizma yapiyormu
aslinda ole yikanmasi lazim ama babamiz korkuyo hasta olur diye bende mecbur 2 kere yikiyorum
Canım bebeğin ne kadarlık?Arkadaşlar tükenmişlik sınırındayım benim az da olsa sütüm var ama bebek emmiyor beni mamada yemiyor sürekli uyku halinde doktora gidiyoruz kg düşük diyor emzir diyor ama emmiyor ben napıcam ya siz mamayı günde kaç cc veriyorsunız anne sütü almayan bebeklerde
Canım bebeğin ne kadarlık?
Canım yenidoğan cok uyuyor. Bnm kızımda çok uyurdu altını alacagım zaman uyanırdı. Sende ayagını sık topugundan öyle dene kimisi ıslak mendille siliyordu yüzünü bnde çok zorlanmıştım ilk zamanlar korkutmadan uyandırmak için20 günlük
Valla kalın gelmedi bana sızma olmadı hıc gece takıyorum sabaha kadar durdugu oldu sızma yok ama sleepy den illallah ettim 2 bezden bırı taşırıyo resmenBidahakine deneeyim bakim
canım benim iyiyiz hamdolsun bebegimde bende , cumartesi günü kuran okuttuk cok kalabalik ve yorucu idi uykusuzluk bas ağrısı yapti ama biran önce cikti aradan ...Masallah kuzulara siz nasilsiniz anali evlatli gorusmeyeli nasil gidiyo hayat ben oturmaktan bitaraflarimda karincalar horon ediyo:) bana sutum normal.geliyo bide yapidir baba tarafi uzun ve zayifca normal.kilolari yani benim tqraf uzun ve kiloludur
Bebis d vitamini icio cnm devit 3 dedi bu doktor ama o cok gaz yapio diyolar baska kullaniyorm icinde a ve c vitaminleride var. Ama bana humana ve gunde 3 kere bi damla verdi ictigim biseye katacakmisim ve milkplush mi ne bi icecek verdi onlari kullaniorm bide dengeli beslen ogun atlama ddi
Onu bende soracaktim 48 gunlukuz hala yok gecen baktim kan aha dedim oldum oda o anlikmis bidaha gelmedi
Goz rengi 6 aylik gibi otururmus nasip bakalim bizim.bazen kahve bazen yesil.gibi duruo lacivert cok nadir ela olsa bari diyorum
Canim o seslerde ya gazi vardir elleri ayaklari cirpindirip oynuosa bide ayaklari karnina cekiosa kesin yada kaka yapmaya calisiodur bizimki ole yapio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?