2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu haftalar riskli haftalar tabi bilmem ki ben de pedikür yaptirsam mı acaba diyorum
kızlar ben manikür de pedikür de agda da yaptırıyorum. ama kendi aletlerimi kullandiriyorum. bir de yillardir yaptirdigim kiza gidiyorum kanatmiyor. bebeklerimizin şuanda göbek bagı yok, kanimızdan beslendigi icin kan yoluyla mikrop kapmamamız cok önemli sanirim

Bu arada ben evlenip şehir dışına yerleştiğim için kendi doktoruma doğum yaptıramayacağım İstanbul'da ama sana şiddetle tavsiye ederim çok anlayışlı bilgili ve kibar bir doktordur. Anadolu yakasında oturuyorsan önerebilirim kendi doktorumu. İnternetten de araştırabilirsin. Ben ara kontrollere gidiyorum hala fırsat buldukça

Aynen canım hosbuldum ve cok bunalmistim hamile kalana kadar girmicektm hamd olsun geldim nasip bu zamanaymis gerçekten bosverdim istemedim bu ay korunmadim ama istekli degildim geldi minigim sağlıkla gelsin annesinin kucagina insaAllah o topikten yoldasimla burda bir araya geldiğime cok sevindim

Anadolu yakasindayim canım evet pendik tuzla kartalda falansa gidebilirm anca

Anadolu yakasindayim canım evet pendik tuzla kartalda falansa gidebilirm anca

Bağdat caddesinde Caddebostanda klinik. http://www.drfatihesen.com/ kendi web sitesi var. Ben gerçekten çok memnunum ama sana kolay olmayacaksa yol, o civarlardan bakabilirsin tabii. Ben iyi doktor bulmak zor olduğundan bir öneride bulunayım dedim :) Bende seninle burada karşılaştığıma çok sevindim :)

Sagolun kizlar erteleyeyim bende o zmn en azindan 3 ay dolsun
Dunden beri acayip kasik agrim var pofffff

Haklısın ama benim aletlerim de iyi değil ki
selam anneler nasılsınız
İyiyiz çok şükür şimdilik pek bişey yok arada kasık ve bel ağrısı oluyor
Canım kendi aletlerinle yaptır Allah korusun
Aletlerim de kaliteli değil ki

Bulunduğum yerden otobüs var ama sürekli git gel heleki bulantili zamanlarda zor olur canım cok teşekkür ederim arayisa devam insaAllah denk gelirim ilgili bir doktora yarini bir atliyim hayirlisiyla

Kızlar arnıDa spor yapan var mı.ben yoga pilates yapıyorum.egzersiz yapmadan duramıyorum.dr gitmedim ama kendimi daha mutlu hissediyorum böyle

Bugün doğum günüm ve az önce öğrendim hamile olduğumu . Beklemiyordum hiç 1 yaşında oğlum var nasıl hissettiğimi bile bilmiyorum şoktayım napicam diyorum hep kendime

Kızlar arnıDa spor yapan var mı.ben yoga pilates yapıyorum.egzersiz yapmadan duramıyorum.dr gitmedim ama kendimi daha mutlu hissediyorum böyle

Hamilelik öncesi bende pilates yapıyordum.
Hamile olunca bıraktım (salona gidiyordum)
Halsizlik ve yorgunluktan biraz toparlayın yine başlayacağım.
Hamile pilatesi falan yaparım

Bulunduğum yerden otobüs var ama sürekli git gel heleki bulantili zamanlarda zor olur canım cok teşekkür ederim arayisa devam insaAllah denk gelirim ilgili bir doktora yarini bir atliyim hayirlisiyla

Doktor çok önemli umarım kısa sürede içine sinen bir doktor bulursun. Özele gidiyorsan yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı hastahanede, doktorun doğumuna girebilecek mi bunlara dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…