2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bulgur pilavi yedim bol kimyon ektim maşallah hamdolsun sutum artti bulgur arttiriyor demislerdi gercektende oyleymis .
sutunu artsin isteyen arkadaslar mutlaka denemeli ayni sekilde dereotuda artiriyor sütü
korkudan gaz yapacak diye kimyon ekiyorum yediklerime irde rezena kimyon demliyorum gunde iki defa içiyorum gaz icin
Yanlız bulgur pilavı gaz yapıyomuş ben de süt yapar dediler yedim ama çocuk gazdan uyumadı :KK43: ay herşey gaz yapiyo yaa

Kızlar bebegin ağız içi beyaz pamukçuk oldu mu sizin de kimse yazmamis ama bebeğim pamukçuk oldu aciyormudur acaba

Kızlar bebegin ağız içi beyaz pamukçuk oldu mu sizin de kimse yazmamis ama bebeğim pamukçuk oldu aciyormudur acaba
Canım bebeğinin ağız bezlerinden birini karbonatlı suya batır agzının içinü sil emdikten ya da mama verdikten sonra, kendi göğsünü de sil bir sey kalmaz. acıyor mudur bilmiyorum ama bi müddet sonra rahatsız eder hemen geçer umarım.

Arkadaşlar bende kundakliyorum bebeğimi inanılmaz mutluyum bebek cok rahat ediyor ama eliyle bir ittiriyor açılıyor o yüzden hazır alayim diye düşündüm. Çok pahalı birşey de almak istemiyorum açıkçası zaten 1 ayı geçtik kullansa 1 ay daha kullanır o yüzden sordum
Canım güzel uyguna bir sey bulursan tavsiye edersen bnde alırım. Kundak için ilk üç ay diyorlar ama 4 ay falan kullanırım sanırım ben. İnce battaniyeyle zor oluyor.

bulgur pilavi yedim bol kimyon ektim maşallah hamdolsun sutum artti bulgur arttiriyor demislerdi gercektende oyleymis .
sutunu artsin isteyen arkadaslar mutlaka denemeli ayni sekilde dereotuda artiriyor sütü
korkudan gaz yapacak diye kimyon ekiyorum yediklerime irde rezena kimyon demliyorum gunde iki defa içiyorum gaz icin
Afiyet şeker olsun bol bol sütün olsun tatlim

Kızlar ben sağlık ocağının verdiği d vitamini ni kullanıyorum sizler?
Bide kızlar bebeğimin bir göz kapağında ve kasının ortasında kizariklik var doğum lekesi sizce geçer mi
Çok koyu değil ama ağlayinca felan çok belirgin oluyor
Cnm d vitaminini bizde kullaniyoruz. Doğum lekesi hakkinda fikrim yok ama

Ca
Merhabalar arkadaslae bebekle ilgilenmekten dolayı cok giremiyorum biz 20günlük olduk cok sükür ama son 3 gündür emdirdikten sonra kusuyor bebeğim içinde tutmuyor sarsmıyorum gazını cıkarmaya calısyorum ama bazen memeyi cıkartıkdan 1 2 dakika sonra ne emdiyse cıkarıyor bu ilk sorunumuz ikinci sorunumuz uykusunda cok inliyor koca insan gibi sanki agrısı var gibi bu normalmi sadece sesmi cıkartıyor olabılırmı?ücüncü sorunumuz ise yüzümüzde isilike benzer bişiler cıktı kırmızı kücük ama ucları beyaz olabıldığine kücük gün asırı banyu yapıyoruz yapmadıgımız gün ıslak pamun mendille ılıksuyla siliyoruz ama 3 gün oldu gecmedi kfasının içinde ve yüzünde var napmalıyım sizce?lütfen bu konularda bilgisi olan arkdaslar tecrübeli anneler varsa fikirlerini paylasırsa cok sevinirm caresiz kaldık

Canım fazla emdiğini kusuyor bebek aynı sorunu yaşıyorum ben de çünkü beni emzik olarak kullanıyor emziğe alıştırmaya çalışıyorum.
Yüzündeki döküntüleri doktora sordum tıpkı dediğin gibi kuzumda da var, adaptasyon süreci derinin kendiliğinden geçer endişe etme dedi.

Saol cnm. Oglumda hiç gelmemisti o sebeple bilemedim.(oda ilginç) ilk günler cok geliyodu. Simdi durup durup geliyor
neguzel icin temizleniyor benkmde devam ediyor bol bol su içiyorum afedersin tuvalete aksin diye 9 ayin temizliği oluyor vucut temizleniyor

günaydınnnn kızlar hayırlı sabahlar gece nobetim vardi 4 ee kadar simdi kizimm uyuyor uykusuzluga raziyim o bagirdikca dayanamiyorum
3 kasik rezena icirdim sonrasinda uyudu gazli süreç nezaman biter inşallah cabuk geçer

Kizlar eldiven takiyor musunuz bebeginize?
Ne zamana kadar takmak gerekir
ay eldiveni cikiyor bende corap takiyorum
birgun basimiza gelen elinde eldicen yok ustunu soyuyordum sen elini kaldir basina sacini tut kendi sacina simsiki saril birde agla canı yanmasiyla zor kurtardim saclarini baya bi uzun zamsn takariz eldivenleri birgunde agzini yirtcakti kurtardim

X