• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Dogdugu gunden beri islak bendil kullanmadim.vazelin surdum arko surdum sari kapakli hametan surdum en sonda doktorun verdiklerini surdum gecmedi.ne yapicam bilemedim

Ya canlar bişey sorucam benim çok gazım var. Halen sezaryanin etkisimi acaba. Bebisime gaz yapmasin diye asla dokuncak bişey yemiyorum. Sizdede oluyomu

Rezene içtim 4-5 gün sancılar başladı. Acaba dedim rezene mi yapıyor. Çok icilmemesi gerekiyomus. Mide spazmı yapıyormuş çok içince.
Kimyon, kişniş, kekik, gaza iyi geliyormuş.
Ben günde bi bardak içiyorum bir çay kaşığı rezene katıyorum fazlası zarar tabiki bebeğimin gazına iyi geliyor birden fazla içmemek gerekir yinede

Dogdugu gunden beri islak bendil kullanmadim.vazelin surdum arko surdum sari kapakli hametan surdum en sonda doktorun verdiklerini surdum gecmedi.ne yapicam bilemedim
Sudokrem çok iyi geliyo. Biraz kızarınca sürüyorum bi sonraki poposunu acisimda kızarıklık yok olmuş oluyo.

Ben günde bi bardak içiyorum bir çay kaşığı rezene katıyorum fazlası zarar tabiki bebeğimin gazına iyi geliyor birden fazla içmemek gerekir yinede
Bugün rahat. Her emzirisimde hem üstten hem alttan gazını almaya çalışıyorum. Alttan göbeğine masaj yapıp bacaklarını karnına doğru ittiriyorum. Gazi cikiyo. Altını değiştirirken de popo kısmını actiriyorum silerken o zaman da gaz cikariyo rahatliyo. Inş. böyle devam ederiz

Bende normal dogum yaptim lavmani herkese yapmiolar soyle ki. Eger hastaneye cok erken gidersen bisi yedirmiolar bi gun bisi yemeyince de lavmana gerek kalmio. Bana yaptilar ama o agrili bisi diil. Bi kutu ilacli su sıkıolar popodan iceri. Dogumda brnim cisim geldi ben hissetmedm ama doktor idrar gelicek bosaltalim dedi. Onda da hic aci hisetmiosun. Bu arada ben epiduralle dogurdum. Herkese siddetle tavsiye ederim:KK70:
allah bağışlasin:) ne kadar sure sanci cektiniz doguma yakin yaptığıniz bi sey var mi dogum kolay olsun diye

allah bağışlasin:) ne kadar sure sanci cektiniz doguma yakin yaptığıniz bi sey var mi dogum kolay olsun diye
Dogumdan onceki gun pilates topunda cok zipladim. Aksama nisanim geldi. Onun disinda hicbisi yaomadim. Ama epiduralin cok yardimi oldu. Sancim 10 dkya 1 di hastaneye gittigimde. Ama.acilma 2 bucuk cm di. 7 de hastaneye girdim 11 bucukta bebek dogdu

Dogumdan onceki gun pilates topunda cok zipladim. Aksama nisanim geldi. Onun disinda hicbisi yaomadim. Ama epiduralin cok yardimi oldu. Sancim 10 dkya 1 di hastaneye gittigimde. Ama.acilma 2 bucuk cm di. 7 de hastaneye girdim 11 bucukta bebek dogdu
ay maşallah az cekmissiniz bende epidural düşünüyorum da doktor ne dicek bakalım bana da doktor 35ten sonra plates topunu onerdi dikis oldu mu bu arada sizde bazilarinda dikis bile olmuyomus ne güzel

nee çörek otumu gaz sancisi na iyi geliyor
ayy benim kizim bugece mahvoldu gaz sancisindan faydaliysa bende hazirlayip icireyim inşallah faydasini goruruzz
Evet canım komşum doğum yapmış doktoru demiş çörek otunu bende ilk defa duydum yaptım faydası oldu sanki gece güzel uyudu

Merhabalar arkadaslae bebekle ilgilenmekten dolayı cok giremiyorum biz 20günlük olduk cok sükür ama son 3 gündür emdirdikten sonra kusuyor bebeğim içinde tutmuyor sarsmıyorum gazını cıkarmaya calısyorum ama bazen memeyi cıkartıkdan 1 2 dakika sonra ne emdiyse cıkarıyor bu ilk sorunumuz ikinci sorunumuz uykusunda cok inliyor koca insan gibi sanki agrısı var gibi bu normalmi sadece sesmi cıkartıyor olabılırmı?ücüncü sorunumuz ise yüzümüzde isilike benzer bişiler cıktı kırmızı kücük ama ucları beyaz olabıldığine kücük gün asırı banyu yapıyoruz yapmadıgımız gün ıslak pamun mendille ılıksuyla siliyoruz ama 3 gün oldu gecmedi kfasının içinde ve yüzünde var napmalıyım sizce?lütfen bu konularda bilgisi olan arkdaslar tecrübeli anneler varsa fikirlerini paylasırsa cok sevinirm caresiz kaldık

anneler size bir sey sormak istiyorum benim ilk bebegim olucam inşallah, etrafimdaki insanlar gerek iyi niyetlerinden gerek karismak icin bebekle ilgili bildiklerini söylüyorlar mesela bebegin agzina dogunca sekerli su verilirse gazi olmazmis kaslarina badem yagi surulurse yay gibi olurmus gibi gibi bunlarla ilgili ne düşünüyorsunuz bana sacma geliyor şöyle ki birini yapsam sanki cocugum yapboza donecek milletin elinde boyle seylere nasil karsi durabilirim kirmadan etmeden

Merhabalar arkadaslae bebekle ilgilenmekten dolayı cok giremiyorum biz 20günlük olduk cok sükür ama son 3 gündür emdirdikten sonra kusuyor bebeğim içinde tutmuyor sarsmıyorum gazını cıkarmaya calısyorum ama bazen memeyi cıkartıkdan 1 2 dakika sonra ne emdiyse cıkarıyor bu ilk sorunumuz ikinci sorunumuz uykusunda cok inliyor koca insan gibi sanki agrısı var gibi bu normalmi sadece sesmi cıkartıyor olabılırmı?ücüncü sorunumuz ise yüzümüzde isilike benzer bişiler cıktı kırmızı kücük ama ucları beyaz olabıldığine kücük gün asırı banyu yapıyoruz yapmadıgımız gün ıslak pamun mendille ılıksuyla siliyoruz ama 3 gün oldu gecmedi kfasının içinde ve yüzünde var napmalıyım sizce?lütfen bu konularda bilgisi olan arkdaslar tecrübeli anneler varsa fikirlerini paylasırsa cok sevinirm caresiz kaldık
kusma ve inleme konusunda bilgim yok yasamadim ama ısilık tarzi seyler icin yuzune anne sutu surdum kısa zamanda geciyo canım dene istersen bu konularda anne sutu birebir bence bizde 22 gunluguz :)

Cnm bnm kızımında basında vardı emerken çok terliyorlar basını kurılatiyıp şapkasını sık değiştirdim basındakı gecti ama yüzünde biraz da olsa var

ay maşallah az cekmissiniz bende epidural düşünüyorum da doktor ne dicek bakalım bana da doktor 35ten sonra plates topunu onerdi dikis oldu mu bu arada sizde bazilarinda dikis bile olmuyomus ne güzel
Brn gebeligin 20. Haftasinda hemoroid ameliyati oldum. Popoma bisi olcak die korkmaktan ikinamadim. Doktor cok yalvardi bak ikin dikissiz dogurcaksin die ama olmadi. Karnima bastilar o yuzden 4 dikisim var.

Brn gebeligin 20. Haftasinda hemoroid ameliyati oldum. Popoma bisi olcak die korkmaktan ikinamadim. Doktor cok yalvardi bak ikin dikissiz dogurcaksin die ama olmadi. Karnima bastilar o yuzden 4 dikisim var.
dikis konusundahic bilgim yok ama gene az olmus sanki sizinki dikis acisi oluyo mu o anda hissetmiyoruz degil mi...bende de retina inceligi var gozumde doktora gittim bir sorun olmaz dedi ikinirken ama bende ondan cekiniyorum ikinma aninda hatirliyo musunuz goze cok baski yaptiniz mi gerci bazi teknikler varmis uygulayabilirsem bakalim

Back