2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayirdir cnm ya minnosun gazımı var. Eger yoksa tok oldugu halde emmek istiyosa emzik öneririm

Ben de spinal bile olamam o derece korkuyorum genel olsun bitsin diyorum ,çok isterim normal doğumu ama hiç cesaretim yok,cok zorlanip pişman olduğun oldu mu ?

Cnm bende sezaryen olmak zorunda kaldim. Oglumda genel kızımda spinal oldum. spinal daha kolay ayilma surecin yok. Bide ilk biraz zor oluyor tabi ama yürüdükce iyileşiyorsun. Hic korkma derim 3gün sonra kendin bile inananamiyorsun bukadar çabuk toparlandigina

Ben de spinal bile olamam o derece korkuyorum genel olsun bitsin diyorum ,çok isterim normal doğumu ama hiç cesaretim yok,cok zorlanip pişman olduğun oldu mu ?
Spinalde gercekten korkacak bisey yok. Olmadan önce burdaki benden önce spinal olan arkadaslarin kafasini sisirdim nsl oluyor diye ama cok çabuk hersey bitiyor. Masaya yattiktan 7-8 dk sonra meleliginin sesini duyuyosun

Spinalde gercekten korkacak bisey yok. Olmadan önce burdaki benden önce spinal olan arkadaslarin kafasini sisirdim nsl oluyor diye ama cok çabuk hersey bitiyor. Masaya yattiktan 7-8 dk sonra meleliginin sesini duyuyosun
Ben de spinal oldum Bi ben mi zarar gördüm spinalden acaba

kizlar sizler doğum yaptiniz benim inşallah mart sonu nisan basi ilk bebegim hic tecrubem yok normal istiyorum ama ne nasipse o olsun diye dua ediyorum benim sorum su cok arastirip kendimi korkutmak istemiyorum ama bazi seylerde kafama takiliyor ben cok sık idrara gidiyorum ve bazılarında sanki hic yokmus gibi oluyor dogum sirasinda idrar geliyor mu geliyorsa nasiloluyor ayni sekilde diger buyuk tuvalet icin lavman yapiliyormus o nasil bi sey cani yakan bi sey mi int.ten arastrinca kotu seyler cikcak sanki diye size sormayi tercih ediyorum tuhaf bir sekilde:) ve o lavman her gebeye yapilamiyormus aniden sanciyla gelince o zaman her sey icin cok mu gec:) birde tabi normal dogumdan sonra dikis olursa o ne zaman iyileşiyor eskisi gibi olmuyor mu

Çok sağol canim cevabın için,3 gunse dissimi sikarim ne var ki,ama galiba bu da kişiden kişiye değişiyor.masallah sana rabbim hepinizin evlatlarını bağışlasın biz bekleyenlere de saglikli doğumlar nasip etsin.

Oncelikle bebegin hayırli olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim idrara çıkma çok sık oluyordu lavman da ağrı falan hiç yok korkma ki idrarı da bisaltiyorlar doguma alınca bana yapıldı oda ağrısız dikislerde artık dogumun nasil geçer ona bağlı vücuduna bağlı benim hemen iltihap oldu dikişler çok çektim inşallah kolay bir dogumun olur

Ben de çok korkuyordum bebek doğduktan sonra zaten pişmanlık akla gelmiyor bir şekilde katlanıyorsun sanırım doğum sonrası hormonlar olumsuz düşünmeni engelliyor normal doğum sırasında ağrı o an olup bitiyor ama sezaryen de devam eden günlerde biraz sıkıntı yaşıyorsun ama o da normal gönüllü olarak ameliyata giriyorsun çok pespembe bir tablo bekleme inşallah sağlıklı kolay bir doğum olur zaten moralini yüksek tut gelip geçiyor zaten

Haklisin mutlaka zorluğu olacak ama minnoslar icin değer herşeye.cok tesekkur ederim verdigjn bilgiler için ,bebeginle saglikla bi ömür diliyorum sana da

Çok sık idrara çıkmam normal bebek büyüdükçe aşağı tarafa baskı yapıyor zaten doktorun rutin idrar testi yaptırması lazım hamilelikte sık sık idrar yolu enfeksiyonu da oluyor gerekli tedaviyi yapar doktorun endişelenme yani lavman ise neden abartılmış internette anlamadım korkulacak bir işlem değil o konuda da endişen gereksiz eğer acil gittiysen ve sezaryen olacaksan lavman şart çünkü miden bağırsakların boş olmalı şimdiden kolay doğumlar

Sağlık problemim sebebiyle kombine sezaryen ile doğum yaptım. Çok rahat bir doğumdu sonrasındaki ağrı tolere edilmeyecek bir ağrı değil gözünü korkutmasın. Sonuçta anne psikolojisi de çok önemli. Çevresel baskılara aldırma içinden geldiği gibi olsun doğumun. Benimki öyle keyifli bir doğumdu ki sürekli o anı yaşıyorum hala :) dilerim senin de güzel bir doğum hikayen olur :)

Merhaba kzılar bugün sabah 9 da spinal sezaryan oldum çok fenalaştım spinal dokundu sanırım. Yaklaşık 15 saat oldu ama hala gaz çıkaramadım gaz çıkarma hissim de yok. Sizinde mi öyle oldu allah rızası için yardım edin çok kötüyüm

Canım Allah analı babalı büyütsün öncelikle. Endişe etme çıkarırsın gazını. Ben incir kuru üzüm suyu içmiştim bol bol hem süte faydası oldu hem de kabız vs olmadım. Yürüyüş yapmaya çalış dikişlerin seni korkutmasın çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…