- 23 Kasım 2012
- 281
- 412
kizlar sizler doğum yaptiniz benim inşallah mart sonu nisan basi ilk bebegim hic tecrubem yok normal istiyorum ama ne nasipse o olsun diye dua ediyorum benim sorum su cok arastirip kendimi korkutmak istemiyorum ama bazi seylerde kafama takiliyor ben cok sık idrara gidiyorum ve bazılarında sanki hic yokmus gibi oluyor dogum sirasinda idrar geliyor mu geliyorsa nasiloluyor ayni sekilde diger buyuk tuvalet icin lavman yapiliyormus o nasil bi sey cani yakan bi sey mi int.ten arastrinca kotu seyler cikcak sanki diye size sormayi tercih ediyorum tuhaf bir sekilde:) ve o lavman her gebeye yapilamiyormus aniden sanciyla gelince o zaman her sey icin cok mu gec:) birde tabi normal dogumdan sonra dikis olursa o ne zaman iyileşiyor eskisi gibi olmuyor mu
Çok sık idrara çıkmam normal bebek büyüdükçe aşağı tarafa baskı yapıyor zaten doktorun rutin idrar testi yaptırması lazım hamilelikte sık sık idrar yolu enfeksiyonu da oluyor gerekli tedaviyi yapar doktorun endişelenme yani lavman ise neden abartılmış internette anlamadım korkulacak bir işlem değil o konuda da endişen gereksiz eğer acil gittiysen ve sezaryen olacaksan lavman şart çünkü miden bağırsakların boş olmalı şimdiden kolay doğumlar