2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Doğumdan sonra forumu çok okuyamaz oldum.bebegim bugün 4 günlük oldu.tam bir memekolik inek gibi oldum iyice.misafirden ve evde bana bakmak için gelip hiç bir işe yaramayan insanlardan nefret ediyorum az kaldı toptan herkesi kovmama. Birde sadece anne sütü veren arkadaşlar sizin bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor

Doğumdan sonra forumu çok okuyamaz oldum.bebegim bugün 4 günlük oldu.tam bir memekolik inek gibi oldum iyice.misafirden ve evde bana bakmak için gelip hiç bir işe yaramayan insanlardan nefret ediyorum az kaldı toptan herkesi kovmama. Birde sadece anne sütü veren arkadaşlar sizin bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor
Bol bol emzir canım günde 8 kere 9 kere yapiyor

Bende sezeryan olmamak için çok çapaladım canım ondan 3 gün şancı çekmeye razi oldum 4gün hastanede yattım ama çok şükür istediğim gibi oldu kızımda evimize gelirse dua iyi olacak allahın izniyle
Hayırlısı buymuş demek canım inşallah en kısa zamanda toparlar o da gelir inşallah

Arkadaşlar bende doğum yaptim çok zor bir doğum geçirdim ama çok şükür kızım doğdu onu görünce herşeyi unuttum salı günü yatış yaptım ilk olarak 24 saat etkili fitil taktılar 24 saat boyunca 2 cm tek açıklık oldu çarşamba kendi sancı başladı yine açılma olmadı perşembe günü saat 16 da suNi serum verdiler ve 23 15 te kızım dünyaya geldi ben dun eve geldim kızımda kuvezde kaldı enfeksiyon varmış bide nefes almada güçlük çekiyor diye kızım ultrasona gore 35 haftalık doğdu sata gore 39 hafta 2 günlük doğdu 2700 gr doğdu sayfaları okuyamadım henüz doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum kalan olmuşsa da allah kurtarsın @Badekuti Saol canım beni düşündüğün için allah razi olsun çok zor bi doğum da olsa kızıma değer

Hayırlı olsun yavrunla sağlıklı günler geçir inşallah :)

@yesa1 dan haber var mı kaçırmış olabilirim

biz 9 günlük olduk bugun sabah gobegi düştü kizimizin ilk banyosunu yapti hamdolsun şükürler olsun iyi bebegimiz ..
bende ikigundur korse takmaya basladim bugun evin icinde yürüyüş yapiyorum ..
inşallah herkezin bebeği iyidir sağlıkla büyüsünler inşallah bebislerimiz

Hadi hayirlisi benim de kontrol pazartesi beklicez artik napalim
canım benim seninle tarihlerimuz ayni inşallah sağlıkla bebeguni kucagina alirsin .. inşallah gününü bekleyen arkadaslar rabbim bir avazda kurtarsin inşallah sağlıkla kucaklarina almak nasip olsun.. guzel haberlerinizi alırız inşallah

Kızlar bayadır annem bizde kalıyodu bu gün sagolsun bütğn işimi yapıp eve gitti evi uzak deyil şükür ama. Kayınvalide gelecek kalmaya allah biliyo hic gelip kalsın istemiyorum anlaşamıyotuz. Annemede okadar alısmısım ki. Lohusalıktanmıdır bilmiyorum bi saat oturup ağladım gitti diye valla :KK43: sizede boyle oluyomu

Kızlar bayadır annem bizde kalıyodu bu gün sagolsun bütğn işimi yapıp eve gitti evi uzak deyil şükür ama. Kayınvalide gelecek kalmaya allah biliyo hic gelip kalsın istemiyorum anlaşamıyotuz. Annemede okadar alısmısım ki. Lohusalıktanmıdır bilmiyorum bi saat oturup ağladım gitti diye valla :KK43: sizede boyle oluyomu
Evet oluyor canim. Bizde aynı sehirdeyiz ama artık yavaş yavaş 1 2 gün gidip geliyor o günler de Allah kuvvetini veriyor ama gittiği dakikadan itibaren bir korku salıyor.

Evet oluyor canim. Bizde aynı sehirdeyiz ama artık yavaş yavaş 1 2 gün gidip geliyor o günler de Allah kuvvetini veriyor ama gittiği dakikadan itibaren bir korku salıyor.
Kızlar yine sanslısınız aynı sehirdesiniz ben annemle ayrı sehirdeyim bnm annem de dün döndü o kadar arıyorum ki onu çok üzülüyorum hep annem olsa yanımda demekten kendimi alamıyorum

Kızlar yine sanslısınız aynı sehirdesiniz ben annemle ayrı sehirdeyim bnm annem de dün döndü o kadar arıyorum ki onu çok üzülüyorum hep annem olsa yanımda demekten kendimi alamıyorum
Biz de eşimle annemlerle beraber yaşamaya başlasak mı diyoruz :KK45: Şaka bir tarafa kızlar yanına annesi hiç gelemeyenler tek başına bakanlar var Bu kadarına da bin şükür Allah güç kuvvet versin bakarız bebislerimize :)

Cnm misadir konusunda al bendende okadar. Kızım bir defa cok az bidefa normal olarak günde 2 defa yapiyo

Selam kızlar, ben geçen pazar doğum yaptım, bebişim doğduğu andan itibaren çok emici ve obur, sezaryan olduğum için ilk günler mamayla besledik yavaşça sütüm gelmeye başladı ama yetmiyor bizim obura tabi hep mama istiyor yoksa durmuyor, bende emziğe alıştırmaya karar verdim ama hiçbir şekilde emzikleri tutmadı bügün biraz soothie tutar gibi ama tamamen hemen alışsın istiyorum siz emziğe alıştırdınız mı nasıl yaptınız?

Lohusalık benim geçirdiğim en ağır şey valla bi haftadır hiç iyi değilim bir an önce bitsin istiyorum :işsiz:

Arkadaşlar merhaba,ben de 5 gün önce doğum yaptım, 23 ocakta.Bebeginizi kaç saatte bir emziriyorsunuz,benim ki her gazı oldugunda ve emmek istediginde emziriyorim ama hep uyuyor memede ve doymuyor galiba.Sizde durumlar nasıl merak ediyorum?

Biz annemle altlı üstlü oturuyoruz. Hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar annemler ev almıştı biz de alt katını kiraladık. Sırf bu günler için iyi ki de böyle yapmışız. Çok rahat oluyo en önemlisi ise başladığımda çocuğumu dışarı çıkarmak zorunda kalmicam sabah sabah.
Şu an kayınvalidemler var annem yatmaya geliyo bize bu halde bile ağlayasım geliyo kesin lohusalıktan bu haller.

Harika çok sevindim en son 20 dkda bir kasilma vardi ne zaman gittin hastaneye ? Dayanamayacagin kadar bekledin mi,gittiğinde acilma ne kadardi en kararsiz kaldigim konu bu? Erken gidersem sıkıntı geç kalirsam diye de endişe var. Genelde kasılma oluyor karinda bir yere toplanma ve sertleşme ama agri hic yok saniyorum doğum başlayınca bu kasilmalar agrili oluyor. İlk tecrübe de sormuş. Allah uzun omur versin minisine, tekrar tebrik ederim

5dk ya bire düştüğünde gittim. 5cm acilmam vardi. 3.5 saat sonra dogdu. Benimki karinda sertlesme arkasindan adet sancisi seklindeydi.

X