- 8 Ocak 2018
- 30
- 52
Çok şükür saglikla gelmiş minis, darisi basimiza5dk ya bire düştüğünde gittim. 5cm acilmam vardi. 3.5 saat sonra dogdu. Benimki karinda sertlesme arkasindan adet sancisi seklindeydi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür saglikla gelmiş minis, darisi basimiza5dk ya bire düştüğünde gittim. 5cm acilmam vardi. 3.5 saat sonra dogdu. Benimki karinda sertlesme arkasindan adet sancisi seklindeydi.
Bebegin hayirli olsun cnm. 2 saate bir emziriyorum. Onun dışında emzik olarak kullanmak iatiyor beni:) şimdi emzige alıştırdım rahat ettikArkadaşlar merhaba,ben de 5 gün önce doğum yaptım, 23 ocakta.Bebeginizi kaç saatte bir emziriyorsunuz,benim ki her gazı oldugunda ve emmek istediginde emziriyorim ama hep uyuyor memede ve doymuyor galiba.Sizde durumlar nasıl merak ediyorum?
Off sorma logusalik cok zor. Hele seni zorla logusa deprosyonuna girmeni sagliyan insanlarla uğrasmak dahada zorLohusalık benim geçirdiğim en ağır şey valla bi haftadır hiç iyi değilim bir an önce bitsin istiyorum
Çok teşekkür ederim,emmeye başlar başlamaz hemen uyuyor,korkuyorum o yüzden, bu kadar çok ve çabuk uyumasi normal midir acabaBebegin hayirli olsun cnm. 2 saate bir emziriyorum. Onun dışında emzik olarak kullanmak iatiyor beni:) şimdi emzige alıştırdım rahat ettik
Arkadaşlar merhaba,ben de 5 gün önce doğum yaptım, 23 ocakta.Bebeginizi kaç saatte bir emziriyorsunuz,benim ki her gazı oldugunda ve emmek istediginde emziriyorim ama hep uyuyor memede ve doymuyor galiba.Sizde durumlar nasıl merak ediyorum?
Gozun aydin canim saglikla buyut paşayıMerhaba kizlar
Dogumumuz gerceklesti gece 02 30 da yatis verdiler saat 06 da dogdu oglum. Normal dunyaya geldi. Rabbim bekleyen herkesi bir avazda kurtarsin insallah
Aminn insallah sagliklaÇok şükür saglikla gelmiş minis, darisi basimiza
Hemen uyumasi nrml deyil. Bi süre emmesi lazim. Doyunca memeyi kendi bırakır. Uyuyyunca aysginin altini gıdıkla,yanağına burnuna felan dokun annesi. Emmesi lazimÇok teşekkür ederim,emmeye başlar başlamaz hemen uyuyor,korkuyorum o yüzden, bu kadar çok ve çabuk uyumasi normal midir acaba
Dogumdan sonra kilo vermesi nrmlmiş. Saglukbocagina gitmistik ebeler söyledi. Sütün yokmu cnm. Bizde 2 kez kaka yapiyoruzBende 23 ocakta doğum yaptm canim. Kucagima aldigm gibi uyuyor uyudu mu uyanmiyor cok zayiflams bugun kontrolde oyle dedi doktor 220 gram vermis.
Mama kullancaz artik sürekli. Günde bi kez kakasini 2 kez çişini yapiyor sizde durumlar nasıl.
Dogumdan sonra kilo vermesi nrmlmiş. Saglukbocagina gitmistik ebeler söyledi. Sütün yokmu cnm. Bizde 2 kez kaka yapiyoruz
Benimki doğar doğmaz göğsumu güzel tuttu avent yalancı memeyi de aldı dudağına dokununca aliyorSelam kızlar, ben geçen pazar doğum yaptım, bebişim doğduğu andan itibaren çok emici ve obur, sezaryan olduğum için ilk günler mamayla besledik yavaşça sütüm gelmeye başladı ama yetmiyor bizim obura tabi hep mama istiyor yoksa durmuyor, bende emziğe alıştırmaya karar verdim ama hiçbir şekilde emzikleri tutmadı bügün biraz soothie tutar gibi ama tamamen hemen alışsın istiyorum siz emziğe alıştırdınız mı nasıl yaptınız?
Mama verilmesi gerekiyorsa hic karşı degilim. Kakamiz sari renkte koyu değil. Ama yesil olduğunu kontrolde söyle cnm. Ishal olursa günde cok yaparSütüm gec geldi canım. 3.gün geldi. 2 gün sonra da kontrole gidince bugün yani doktor zayıflamış dedi. Doğru düzgün emziremedim. Emse de emmese de 7 8 kere mama verilecek dedi. Pazartesi tekrar gitcez. 2 günde ne kadar kilo alacaksa.
Bu akşam da ishal olmus yeşil sarı gibi normal mi acaba. Koyu kivamli mi olmaliydi yoksa biliyor musun canım
Saol canım allah razi olsun benim ki gelişmediği için erken aldılar canım ne şancı ne açılma nede suyum geldi dr direk alalım dedi diye hastaneye yatış yaptım bana ilk açılma ve şancı oldun diye fitil taktılar fitille 2 cm tek açılma oldu birgün beklediler ikinci gün sancılarım gelmeye başladı bisey yapmadılar 3 gün 4 cm açılma olunca suni verdiler 3 günün sonunda doğdu kızım çok zor geçti 4 gün boyunca hastanede yattım 3 suni sancı çektim şimdide evde dikislerin acisindan duramıyorum çok dikisim var oturamıyorum bile kızımda hastanede canım çok sıkılıyor kızım orda tek ben evde
Merhaba kizlar
Dogumumuz gerceklesti gece 02 30 da yatis verdiler saat 06 da dogdu oglum. Normal dunyaya geldi. Rabbim bekleyen herkesi bir avazda kurtarsin insallah
Kızlar 26 ocak Kavuştuk biz :)
Herkese çok teşekkürler :)
Darisi tüm sevipte kavusamayanlara:)
Haydi gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun oğlunuz :)Kızlar 26 ocak Kavuştuk biz :)
Herkese çok teşekkürler :)
Darisi tüm sevipte kavusamayanlara:)
Bize doktor bio gaiya diye bir damla verdi csnım gümde beş damla ondan kullanıyoruzGaz icin neler kullaniosunuz canlar?
Bize doktor bio gaiya diye bir damla verdi csnım gümde beş damla ondan kullanıyoruz