• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Mama verilmesi gerekiyorsa hic karşı degilim. Kakamiz sari renkte koyu değil. Ama yesil olduğunu kontrolde söyle cnm. Ishal olursa günde cok yapar
Dün bi kere kaka yapti canim cok suluydu. Bugun hic yapmadı. İshal değil midir o zaman sence

Kızlar bebeğim dün akşam 22.00 gibi kakadını yaptı su saat oldu yapmadı neden olabilir :(

D dortyapraklipapatya
Saol canım daha çıkmadı kuvezde bugün görmeye gittim dun gitmemiştim bugün gördüm daha iyi oldum zaten hastaneden çıkarama kadar iyileşip bebeğime daha iyi bakmak istiyorum zira hala oturamıyorum dikişlerden dolayı çok kötüyüm[/QUOTE]

Kızlar 26 ocak Kavuştuk biz :)

Herkese çok teşekkürler :)

Darisi tüm sevipte kavusamayanlara:)
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benim
sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu

kizlar bebegimizin gazi var kimyon icenler nasil yapiyorsunuz acil tarif verirmisiniz

Lohusalik nasil gidiyor kizlar bazen cok mutluyum bazen cok hüzünlü bugun dogum ve studyo fotolari geldim epey bir agladim

Dogumdan sonra kilo vermesi nrmlmiş. Saglukbocagina gitmistik ebeler söyledi. Sütün yokmu cnm. Bizde 2 kez kaka yapiyoruz
Hemen uyumuyor ,5 dk kadar aktif emiyor ama sonra yavaşlıyor ve uykusu geldigi için uyiyor ama uyurken de tam dalana kadar ara ara emiyor,doyana kadar ememedigi icin diye galiba bazen cok sık uyanıyor yada gaz sancisindan,tekrar emziriyorum tekrar uyuyor

Bende 23 ocakta doğum yaptm canim. Kucagima aldigm gibi uyuyor uyudu mu uyanmiyor cok zayiflams bugun kontrolde oyle dedi doktor 220 gram vermis.

Mama kullancaz artik sürekli. Günde bi kez kakasini 2 kez çişini yapiyor sizde durumlar nasıl.
Merhaba,ne güzel aynı gün dogmuslar,saglikla buyusunler insallah.Ben gazi için günde 2-3 kez rezene cayi içiyorum, bugün aklima geldi belki de ondan bu kadar çabuk uyuyodur.Ben daha kontrole hic goturmedim,dikislerimi aldirmaya gidince sali günü onu da goturucem.Umarim kilo almıştır. Ama siz de takmayin,ilk ay kilo verebiliyolarmis.

Merhaba,ne güzel aynı gün dogmuslar,saglikla buyusunler insallah.Ben gazi için günde 2-3 kez rezene cayi içiyorum, bugün aklima geldi belki de ondan bu kadar çabuk uyuyodur.Ben daha kontrole hic goturmedim,dikislerimi aldirmaya gidince sali günü onu da goturucem.Umarim kilo almıştır. Ama siz de takmayin,ilk ay kilo verebiliyolarmis.

merhaba canlar benim kuzuma 2 gundur mama takviyesine basladık geceleri kilo alimi yavas oldugu icin dun beş kere yakin kakali bez aldim altindan bugun ise bi gece 3 de bide sabah 6 da kakali bez aldim şu saat oldu hala kaka yapmadı ama en az 5 bez çisli dolu bez aldım neden kaka yapmıyodur bi sakincasi varmı bu sekilde olan varmı bio gai damlayi biz mamadan sonra kullaniyoruz mama agir gelmesin bagirsaklari calistirsin diyecvplarsaniz sevinirim 17 gunluguz bu arada

Anladım memnun kaldın mı
Doğumum zor olduğu için 4günde ancak doğum yaptım ama hastanenin ilgilenmemesinden dolayı değil ağrısız sancısız acilmasiz gittiğim için hastaneden memnun kaldım iyi ilgilendiler yani artik bi daha düşünürsem sancim siklasmadan sadece gitmicem onu çok iyi anladım sen ankaya gittin değil mi dr nasıl di sen memnun kaldın mi

Normal doğum mu yaptin canim

Hemen uyumuyor ,5 dk kadar aktif emiyor ama sonra yavaşlıyor ve uykusu geldigi için uyiyor ama uyurken de tam dalana kadar ara ara emiyor,doyana kadar ememedigi icin diye galiba bazen cok sık uyanıyor yada gaz sancisindan,tekrar emziriyorum tekrar uyuyor
Tam doymadigi icin uyuanitordur. Tıpkı benim prensesim gibi

Back