2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Biz annemle altlı üstlü oturuyoruz. Hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar annemler ev almıştı biz de alt katını kiraladık. Sırf bu günler için iyi ki de böyle yapmışız. Çok rahat oluyo en önemlisi ise başladığımda çocuğumu dışarı çıkarmak zorunda kalmicam sabah sabah.
Şu an kayınvalidemler var annem yatmaya geliyo bize bu halde bile ağlayasım geliyo kesin lohusalıktan bu haller.
Çok iyi yapmışsınız valla özendim şuan bizim de altlı üstlü oturma şansımız olsaydı keşke annemlerle. :)

Bize doktor bio gaiya diye bir damla verdi csnım gümde beş damla ondan kullanıyoruz
Canim memnun musunuz. Bizim 4 gündür akşam üstü 6 da başkayı gece 12 ye kadar devam eden ağlamadı var kızın damla araştırıyordum

Yukarıda mesajını şimdi gördüm canim ise yaradığını yazmışsın

Canim memnun musunuz. Bizim 4 gündür akşam üstü 6 da başkayı gece 12 ye kadar devam eden ağlamadı var kızın damla araştırıyordum

Memnunum canım birde sab diye bir gaz damlası var oda iyi

Kizlar bebegim bugn 17 gunluk 2 gundur zor uyutuyorum ıkınmaları yüzünden normalde gazı çıkınca kalasını yapınca rahatlardı ama şimdi hep bi ıkınma hali.. bu şekilde bebeği olan ve çözüm bulan var mı aranızda ??

Bende ayni damlayi kullaniyorum memnunuz doktora katkisiz organik bi ilac olmasini rica etmistim bunu onerdi

Kızlar bayadır annem bizde kalıyodu bu gün sagolsun bütğn işimi yapıp eve gitti evi uzak deyil şükür ama. Kayınvalide gelecek kalmaya allah biliyo hic gelip kalsın istemiyorum anlaşamıyotuz. Annemede okadar alısmısım ki. Lohusalıktanmıdır bilmiyorum bi saat oturup ağladım gitti diye valla :KK43: sizede boyle oluyomu
Bende de aynısı oldu canım günlerce ağladım:KK43: hatta Bi ara eşimi bırakıp annemin yanına yerleşmeyi bile düşündüm :KK43:

Kızlar bebeğim dün akşam 22.00 gibi kakadını yaptı su saat oldu yapmadı neden olabilir :KK43:

D dortyapraklipapatya
Saol canım daha çıkmadı kuvezde bugün görmeye gittim dun gitmemiştim bugün gördüm daha iyi oldum zaten hastaneden çıkarama kadar iyileşip bebeğime daha iyi bakmak istiyorum zira hala oturamıyorum dikişlerden dolayı çok kötüyüm[/QUOTE]

Kızlar 26 ocak Kavuştuk biz :)

Herkese çok teşekkürler :)

Darisi tüm sevipte kavusamayanlara:)
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benim
sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu

kizlar bebegimizin gazi var kimyon icenler nasil yapiyorsunuz acil tarif verirmisiniz

Lohusalik nasil gidiyor kizlar bazen cok mutluyum bazen cok hüzünlü bugun dogum ve studyo fotolari geldim epey bir agladim

Dogumdan sonra kilo vermesi nrmlmiş. Saglukbocagina gitmistik ebeler söyledi. Sütün yokmu cnm. Bizde 2 kez kaka yapiyoruz
Hemen uyumuyor ,5 dk kadar aktif emiyor ama sonra yavaşlıyor ve uykusu geldigi için uyiyor ama uyurken de tam dalana kadar ara ara emiyor,doyana kadar ememedigi icin diye galiba bazen cok sık uyanıyor yada gaz sancisindan,tekrar emziriyorum tekrar uyuyor

X