Oluyor canım düzenli kullanım da içerisinde probiyotik varmış o bağırsaklarını düzene sokuyormusFaydası oluyor mu canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor canım düzenli kullanım da içerisinde probiyotik varmış o bağırsaklarını düzene sokuyormusFaydası oluyor mu canim
Çok iyi yapmışsınız valla özendim şuan bizim de altlı üstlü oturma şansımız olsaydı keşke annemlerle. :)Biz annemle altlı üstlü oturuyoruz. Hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar annemler ev almıştı biz de alt katını kiraladık. Sırf bu günler için iyi ki de böyle yapmışız. Çok rahat oluyo en önemlisi ise başladığımda çocuğumu dışarı çıkarmak zorunda kalmicam sabah sabah.
Şu an kayınvalidemler var annem yatmaya geliyo bize bu halde bile ağlayasım geliyo kesin lohusalıktan bu haller.
Canim memnun musunuz. Bizim 4 gündür akşam üstü 6 da başkayı gece 12 ye kadar devam eden ağlamadı var kızın damla araştırıyordumBize doktor bio gaiya diye bir damla verdi csnım gümde beş damla ondan kullanıyoruz
Memnunum canım birde sab diye bir gaz damlası var oda iyiCanim memnun musunuz. Bizim 4 gündür akşam üstü 6 da başkayı gece 12 ye kadar devam eden ağlamadı var kızın damla araştırıyordum
Yukarıda mesajını şimdi gördüm canim ise yaradığını yazmışsın
Canim memnun musunuz. Bizim 4 gündür akşam üstü 6 da başkayı gece 12 ye kadar devam eden ağlamadı var kızın damla araştırıyordum
Yukarıda mesajını şimdi gördüm canim ise yaradığını yazmışsın
Bende de aynısı oldu canım günlerce ağladım hatta Bi ara eşimi bırakıp annemin yanına yerleşmeyi bile düşündümKızlar bayadır annem bizde kalıyodu bu gün sagolsun bütğn işimi yapıp eve gitti evi uzak deyil şükür ama. Kayınvalide gelecek kalmaya allah biliyo hic gelip kalsın istemiyorum anlaşamıyotuz. Annemede okadar alısmısım ki. Lohusalıktanmıdır bilmiyorum bi saat oturup ağladım gitti diye valla sizede boyle oluyomu
Bur kaç gün daha duruma bakayım olmazsa bende alayim teşekkürlerBende ayni damlayi kullaniyorum memnunuz doktora katkisiz organik bi ilac olmasini rica etmistim bunu onerdi
Dün bi kere kaka yapti canim cok suluydu. Bugun hic yapmadı. İshal değil midir o zaman senceMama verilmesi gerekiyorsa hic karşı degilim. Kakamiz sari renkte koyu değil. Ama yesil olduğunu kontrolde söyle cnm. Ishal olursa günde cok yapar
Kızlar bebeğim dün akşam 22.00 gibi kakadını yaptı su saat oldu yapmadı neden olabilir
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benimKızlar 26 ocak Kavuştuk biz :)
Herkese çok teşekkürler :)
Darisi tüm sevipte kavusamayanlara:)
Bence deyildir. Yoksa cok kez yapar diye düşünüyorum.Dün bi kere kaka yapti canim cok suluydu. Bugun hic yapmadı. İshal değil midir o zaman sence
Csnım 5 güne kadar yapmaması normalCanim normal sanirim benim bebeğim de bir gun boyunca hic yapmadi birsey demedi doktor
Gözunuz aydin gule gule buyutun canim nasil oldu dogumun minigin nasil ve tekrar tebriklerrrrrKızlar 26 ocak Kavuştuk biz :)
Herkese çok teşekkürler :)
Darisi tüm sevipte kavusamayanlara:)
Hemen uyumuyor ,5 dk kadar aktif emiyor ama sonra yavaşlıyor ve uykusu geldigi için uyiyor ama uyurken de tam dalana kadar ara ara emiyor,doyana kadar ememedigi icin diye galiba bazen cok sık uyanıyor yada gaz sancisindan,tekrar emziriyorum tekrar uyuyorDogumdan sonra kilo vermesi nrmlmiş. Saglukbocagina gitmistik ebeler söyledi. Sütün yokmu cnm. Bizde 2 kez kaka yapiyoruz
Anladım memnun kaldın mıSaol canım doğum hastanesine gittim orda normal doğum yaptım anka sezeryan dedi sezeryan olmak istemedigim için oraya gittim