2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar dün yazmıştım sezaryn dikisin sağ tarafında ödem var diye bugünde akıntı başladı sanırım iltihap kaptim ne yapacam bilmiyorum artık :KK43:
canım benim naptin iyimi simdi sezeyan bolgen inşallah tez zamanda iyi olur ihmal etme kendini
zaten sen cok agri yanma cektin hastaneden kapmis olabilirsin..
geçmiş olsun rabbim senide bebeğini de korusun inşallah

Saol canım allah razi olsun benim ki gelişmediği için erken aldılar canım ne şancı ne açılma nede suyum geldi dr direk alalım dedi diye hastaneye yatış yaptım bana ilk açılma ve şancı oldun diye fitil taktılar fitille 2 cm tek açılma oldu birgün beklediler ikinci gün sancılarım gelmeye başladı bisey yapmadılar 3 gün 4 cm açılma olunca suni verdiler 3 günün sonunda doğdu kızım çok zor geçti 4 gün boyunca hastanede yattım 3 suni sancı çektim şimdide evde dikislerin acisindan duramıyorum çok dikisim var oturamıyorum bile kızımda hastanede canım çok sıkılıyor kızım orda tek ben evde
Hayırlısı buymuş canım ama inan normal doğum çok iyi ne kadar dikiş olsada bende iki gün sancı çektim olmadı üstüne sezaryn oldum iki hafta olacak halen toparlanamadım insallin kızında sağlıkla gelir evine Allah şifa versin hepimize inşallah

canım benim naptin iyimi simdi sezeyan bolgen inşallah tez zamanda iyi olur ihmal etme kendini
zaten sen cok agri yanma cektin hastaneden kapmis olabilirsin..
geçmiş olsun rabbim senide bebeğini de korusun inşallah
Canım dediğim gibi dikis yeri komple ödem oldu ikinci bir göbek gibi alttan çıktı Dr gittik normal dedi dünde o ödem kendini patlattı akıntı var baya kokusuz olduğu için onada normal dedi inşallah kısa zamanda gecerde sagligima kavusurum artık

Arkadaşlar bende doğum yaptim çok zor bir doğum geçirdim ama çok şükür kızım doğdu onu görünce herşeyi unuttum salı günü yatış yaptım ilk olarak 24 saat etkili fitil taktılar 24 saat boyunca 2 cm tek açıklık oldu çarşamba kendi sancı başladı yine açılma olmadı perşembe günü saat 16 da suNi serum verdiler ve 23 15 te kızım dünyaya geldi ben dun eve geldim kızımda kuvezde kaldı enfeksiyon varmış bide nefes almada güçlük çekiyor diye kızım ultrasona gore 35 haftalık doğdu sata gore 39 hafta 2 günlük doğdu 2700 gr doğdu sayfaları okuyamadım henüz doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum kalan olmuşsa da allah kurtarsın B Badekuti Saol canım beni düşündüğün için allah razi olsun çok zor bi doğum da olsa kızıma değer
Gozun aydin canim saglicakla evinize gectiginizi de duyariz insallah allah anali babali buyutsun

Bepanteni demedim diğerini deneyeyim tesekkur ederim canım sagolasin
Canım benim oglanda Nivea mustela falan her şeyi denedim fayda etmedi bepanten çok iyi geldi
Kızda direkt eczacı pavloderm önerdi gecmezse paran iade diye aldım kullanıyorum çok memnunum ha jizlak daha çabuk pişik olur ne çok inatçı olur onların cildi gecmezse doktora gidersin hametan ya da travazol falan yazar

Merhaba kizlar
Dogumumuz gerceklesti gece 02 30 da yatis verdiler saat 06 da dogdu oglum. Normal dunyaya geldi. Rabbim bekleyen herkesi bir avazda kurtarsin insallah
Harika çok sevindim en son 20 dkda bir kasilma vardi ne zaman gittin hastaneye ? Dayanamayacagin kadar bekledin mi,gittiğinde acilma ne kadardi en kararsiz kaldigim konu bu? Erken gidersem sıkıntı geç kalirsam diye de endişe var. Genelde kasılma oluyor karinda bir yere toplanma ve sertleşme ama agri hic yok saniyorum doğum başlayınca bu kasilmalar agrili oluyor. İlk tecrübe de sormuş. Allah uzun omur versin minisine, tekrar tebrik ederim

Arkadaşlar bende doğum yaptim çok zor bir doğum geçirdim ama çok şükür kızım doğdu onu görünce herşeyi unuttum salı günü yatış yaptım ilk olarak 24 saat etkili fitil taktılar 24 saat boyunca 2 cm tek açıklık oldu çarşamba kendi sancı başladı yine açılma olmadı perşembe günü saat 16 da suNi serum verdiler ve 23 15 te kızım dünyaya geldi ben dun eve geldim kızımda kuvezde kaldı enfeksiyon varmış bide nefes almada güçlük çekiyor diye kızım ultrasona gore 35 haftalık doğdu sata gore 39 hafta 2 günlük doğdu 2700 gr doğdu sayfaları okuyamadım henüz doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum kalan olmuşsa da allah kurtarsın B Badekuti Saol canım beni düşündüğün için allah razi olsun çok zor bi doğum da olsa kızıma değer
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah..
maşallah sübhanallah bebisin kucaginda kilosuda iyi hamdolsun rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah

Canım dediğim gibi dikis yeri komple ödem oldu ikinci bir göbek gibi alttan çıktı Dr gittik normal dedi dünde o ödem kendini patlattı akıntı var baya kokusuz olduğu için onada normal dedi inşallah kısa zamanda gecerde sagligima kavusurum artık
ozaman akmasi iyidir temizlenir inşallah çok geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyi olursun cocuklarina evine bakabilirsin inşallah

Hayırlısı buymuş canım ama inan normal doğum çok iyi ne kadar dikiş olsada bende iki gün sancı çektim olmadı üstüne sezaryn oldum iki hafta olacak halen toparlanamadım insallin kızında sağlıkla gelir evine Allah şifa versin hepimize inşallah
Bende sezeryan olmamak için çok çapaladım canım ondan 3 gün şancı çekmeye razi oldum 4gün hastanede yattım ama çok şükür istediğim gibi oldu kızımda evimize gelirse dua iyi olacak allahın izniyle

Hadi hayirlisi benim de kontrol pazartesi beklicez artik napalim
Benim de pazartesi günü kontrolüm var ama böyle hiçbir belirti yokken gitmek istemiyorum artık. Doktorum da çok tercih edilen bir doktor olduğu için bir gittim mi beş saatte anca çıkıyorum hastahaneden. Özel olduğu halde böyle. Kafayı yemek üzereyim -_-

Arkadaşlar gaz sancısı için bebeğe kimyon çayı veren var mı aranızda ?

Kendim devamlı rezene -toz kimyon çay yapıp içiyorum, bebeğe sade rezene yapıp iki çay kaşığı veriyorum fayda sağlıyor biraz.

Ama internette kesin çözümün kimyon olduğunu okudum eskiler öyle yaparmış. Deneyen var mı merak ettim :)

Benim de pazartesi günü kontrolüm var ama böyle hiçbir belirti yokken gitmek istemiyorum artık. Doktorum da çok tercih edilen bir doktor olduğu için bir gittim mi beş saatte anca çıkıyorum hastahaneden. Özel olduğu halde böyle. Kafayı yemek üzereyim -_-
Bence sakın gitmemezlik yapma çünkü son günlerde bebek de herşey çok hızlı değişiyor suyun azalabilir,bebek sıkıntıya girebilir Allah korusun ihmal etme

X