2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin kizlar iki gun once rutin kontrole gittim daha 9 gun vardı takvim dolmasina.6 haftta olmuştu dr gitmeyeli.nst hafif sancilar cikti ama benim iki aydir erken dogum riskim vardi 2 cm acilmam oldugu icin hastanede yatmistim.dr dikkat et diyordu. Alttan muane istedi ve 5.5 cmvm acilman var dogum baslamis eve gitmiyorsun dedimtabi izin istedim ev 3 dk uzak.esimle geri geldik 6 cm dediler hemem damar yolu acip sunni verdiler.o saat e kadar sancim yok.hafif kadik agrilari.7cm oldu dedi ebe ve damardan rahim agzini inceltecek bir igne yapti kadin suyumu da kendisi 6 cm iken patlatmisti.arkasini döndü ben nst ye bagliyim.bir anda bebegin hizla geldigini ve canimin ciktigini hissettim bagirdim bebek geliyo diyenesim guluyo sancilari hissediyorsun igneden dolayi hayir cabuk ebenyi cagir ben oldum deiyorum ebe hemen geldi vensakin ikinma diye beni sandalyeye zar zor aldi.bedenim yikardan asagi titriyor.masaya zorla oturdum ikinma hissibgeliyo dr um telasla
Iceri girdi ne oluyo ebe ye daha zaman vardi eldiven cabuk batikon vs bana da ijinma derin nefes al diyo.sonra ikin bir ve ikinci de bebek dunyayay geldi kucagima verdiler ama soktayiz hep beraber.bacaklarim zangir zangir titriyor migdem bulaniyor gozlerim bulanik goruyordu.o titreme ile dikis zar zor atti.sukur iyiyim ama bana fazla sunni verildi soka soktular bir anda.3. Dogumum ama en zoru buydu.ve en cok kanama bunda oldu.ancak şükür ki iyiyiz.ve evimiDeyiz darisi bekleyenlere amanvizim drlar gercekten erken mudaeleyi risk almamayi seviyolar.bekleae acele etmese acilmam zaten oluyordu belki 5 saat sonra doguracaktim ama.asamali ilerleyecek vucut alisacakti.yarin ilk kontrolun var bakalim ne diyecek

Doktorun aceleciymis gerçekten yine de çok şükür iyisiniz canim :)

Günaydın kızlar
Bir çoğumuz artık pek giremiyoruz galiba :)
Bizde gaz, uykusuzluk hepsi bir arada
Tabi birde 15. Gün olmasına rağmen halen göbek bağı düşmedi
Bugün doktora gideceğiz
Kayınvalidem ler halen burada
Eşime şikayet etmiş beni :)
Bebeği vermiyor , altını değiştirtmiyor diye :)
Tabi eşim böyle demedi ama ben anladım kayınvalidem in dediğini
Valla anneme göre sürekli bebek onda kalmalı ama benim alışmam lazım zaten baş edemediğim zamanlarda onunla dedim :)
Kadın önce kocamı paylaşamıyordu benimle şimdi oğluma takmış kafayı:)
Pazartesi çabuk gel inşaallah

Butun ölçüleri geri canım kafası karni falan 33 hafta boyu 35 hafta hepsi farklı bişekilde geride canım biz bugün sata gore 38 +1 günlük olduk
Benim ki gibi olmuş canım sorun yok bebek son ayda artık düzgün ölçü veremiyor dedi Dr ondan zayıf doğar belki ama sağlıklı olsunda

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün normal mi oldu
Geçer odemler bol bol su iç

Canım nedir bu kv çektiklerimiz ya bize karşı ne kadar da düşüncesizler nasıl beceriyorlar öyle olmayı hiç anlamıyorum sen ne diye hizmet ediyorsun ya bırak izlesin dizisini kalksın gitsin ben olsam hiç muhatap olmam bende üç gündür burdayım inan açım kendim kalksam yesem ancak sabah bir kahvaltı aksama kadar bir şey yok acikmadin mi diye soruyor bi de

Olacağı varmış bence canım ben o kadar hurma yedim günde 5 km yürüdüm çömeldim ne dediylerse yaptım her şey çok güzel ilerledi suyum geldi açıklık 1 cm oldu sancılarım düzenli ve siddetliydi ama birden kesildi Allah'ın işi işte kısmette bu varmış doğumda kadın o kadar Meryem Ana otu mu ne içti o da doğum yapamadı sağlıklı olalım da inşallah Allah herkese kolay normal doğum nasip eder

Mrb ben de dogum yaptimm.eve geldik .iyiyizm
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

Gözün aydın canım ne güzel memnun olman ben ağlaya zirlaya girdim ameliyata halen atlatamadım keşke eşimde girseydi gerçekten çok faydası oluyor

Kızlar o kadar hassaslaştım ki her şeye ağlayasım var halen neden sezaryn oldum diye söyleniyorum çok şükür sağlıklıyız ama ben başka hayal etmiştim bugün biraz daha iyiyim inşallah çabuk geçer bu ağrılar da çocuklarıma bakabilirim

Birumut55 canım inşallah çok güzel çok kolay bir doğum olmuştur sana bol bol dua ediyorum çok destek çıktın bana Rabbim seni ve çocuklarını korusun sağlıkla gelsin minik prenses inşallah

Arkadaşlar bebeğine emzik kullanan var mı. Bebeğin sürekli meme istiyor belirli saatler hariç uyumuyor çare emzikte sanırım bana ne tavsiye edersiniz

kıyamam ya açık açık söylesene canım anne bir çorba yapabilir misin diye sütün azalır yemezsen en olmadi eşine hurma ceviz aldır yanına koy onları ye üstüne bir bardak süt iç lütfen aç durma

Arkadaşlar bebeğine emzik kullanan var mı. Bebeğin sürekli meme istiyor belirli saatler hariç uyumuyor çare emzikte sanırım bana ne tavsiye edersiniz
Canim emziği de tutmuyor ki :) hani bende kararsız kaldım düşün düşün en son vermeye karar verdim bu seferde o almadı :) bir kaç çeşit emzik denemen gerekebilir :)

Ne güzel artık günleri sayıyoruz Doğum için ben Hale’n inAnamıyorum bir bebeğim olacak beni anne yapacak :))
Benimkinin daha gelmeye niyeti Yok gibi. Kızlar genellikle hangi haftada normal Doğum yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…