2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
gecmis olsun saglikla buyusun melegin

Tarcini nasil kullandin canim

Doğurmayı bekleyen 5 - 6 kişi kaldık galiba :) Sezeryana sıcak bakmaya başladım. Hiç değilse belirli bir tarihi bekliyorlar :/

Kizlar dogumlar ne durumda liste ilerlememis melodi bebekten dolayimu ekleyemiyoki yazilarida okuyamiyorum kimler dogum yaptı :)

Hayirli olsun canim Allah anal babali buyutsun inşallah :)
Es doguma girmeli kismina kesinlikle katiliyorum ama benim esimi once yanlis doguma aldilar sonra benim yanima getirdiler :))))

Bana doktorum sislikler olucagini soylemisti gerçekten ayaklarim iki katina cikmis gibiydi ama geciyo merak etme bebisini sağlıkla büyüt insallah :)

Doğurmayı bekleyen 5 - 6 kişi kaldık galiba :) Sezeryana sıcak bakmaya başladım. Hiç değilse belirli bir tarihi bekliyorlar :/
İnan dünden beri bende aynı şeyi düşünüyorum doktor bekleme gel sezeryana dese kabul etcem ama doktorum kabul etmez zaten

Ben dogdugunda ama almıştım bildigim en eski ve en iyi mama o dogdugundan beride sarilik olmamasi icin mama destegi yaptım bunu bana oneren doktordu kimseye bakma bebegin ac kalmasindansa mama icmesi daha mantikli 16 gun oldu bugun benim dogru duzgun sutum yok yemedigim içmedigim sey kalmadi sutum yok diye psikolojim bozuldu resmen hungur hungur agladigim günler oldu mecbur kalirsam mamayla devam edicem deneye deneye sevicegi mamayida bulcaz artik

Merhaba,
Benim bebeğimin de sağ gözü çapaklanıyor. Bende anne sütü duymuştm fakat doktor kaynamış ılık su ve damla verdi. Bebek doktoruna bir danış istersen..
Bizde ole çok olmuyor ama sağolun artarsa sorarim valla sütü sivilcelerine sürüyor kardeşim bizim için ole mucize bu sut:)))

Canım o kadar sıkıldım ki benim dememe ne gerek var kendisi bilmiyor mu diğer gelini yakın ona gidip kahvaltı hazırlıyor ne denilir bilemedim Allah bildiği gibi yapsın zaten yarın eve gececem yaparım yemegimi

Kızlar neler yiyorsunuz acaba hem gaz yapmasın hem de kabızlık ben ne yiyecem şaşırdım

Hayrlı cumalar arkadaşlar. Dogum yapanların gözleri aydın olsun ben dogum yapalı 11 gün oldu ama hala oglumun göbek bagını düşmedi silerken de aglıyor canım sıkılıyor
Düşer annesi sabret enfeksiyon kapmasin da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…