2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gozun aydin canim saglikla buyusun

Gozun aydin canim saglikla buyusun melegin

Sag salim sende kucagina alırsın insallah cok teşekkür ederim canım benim

Kızlar iki gun tarcın ıctım bebek baskı yapmaya basladı kendini kasıp durdu bu sabah da suyum geldi hastaneye geldiğimde 5 cm acıklık vardı ama sancim yoktu sunı sancı ya basladılar toplamda 2 saat falan surdu dogumun kolayı yok ama ılk dogumda sabaha kadar sancı cektım 4 cm le hastaneye gitmistim bence tarcın baya fayda etti

Kızlar doğumum oldu harika bir his sözcüklerle tarifi yok bunun. Detayları sonra anlatacağım ama çok iyi bir sezaryen doğum gerçekleştirdim ekip mükemmeldi. Keyfimiz yerinde eşim doğuma girdi ve bu konuda hala tereddüt yaşayan varsa eş doğuma girmeli diyorummm yok böyle bir duygu

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt kızını inşallah bize de nasip olur böyle güzel haberler Vermek :)

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt kızını inşallah bize de nasip olur böyle güzel haberler Vermek :)

ayy canım benim icim rahatladi senden haber aldim
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun canım benim saglikla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu..
esinde iyi cesaret varmis yanina girmis helal olsun

Mrb ben de dogum yaptimm.eve geldik .iyiyizm

Butun ölçüleri geri canım kafası karni falan 33 hafta boyu 35 hafta hepsi farklı bişekilde geride canım biz bugün sata gore 38 +1 günlük olduk

Kızlar hepinizin gözü aydınn sağlıkla sorunsuz büyütün inşallah bebeklerinizi benim de kısmetse haftaya kaldı bu hafta diye bekliyordum ama işte kısmet bu arada L Lilyumm_ kendine geldiğin vakit yazar mısın çok güzel geçmiş doğumun şükür genel anestezi miydi ? tavsiye edeceğin bişey var mı ağrılar ya da gaz sancısı için ?

Hayirli olsun canim saglikla buyusun

Tatlım bütün gün bakındım senden haber var mı diye yazını görünce rahatladim resmen :) Allah analı babalı büyütsün. Inşallah herşey gönlünüzce olur miniginin kafasını bol bol kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…