- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Gozun aydin canim saglikla buyusunİyi akşamlar kızlar.. bende perşembe günü oğluma kavuştum çok şükür siteye de giremedim.. Nasılsını< bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun.. ben çok fazla yürüyemedim evde ondan mı bilmiyorum ayaklarımda ödem var geçmedi hala benzer durum yaşayan var mı?
Gozun aydin canim saglikla buyusun meleginDualarınız iyi dilekleriniz ıcın cok teşekkür ederim kızlar giderken sıze yazmasam olmazdı daha hamile degılken buradaydık hepimiz bugun 18.01.2018 oglum kucagımda cok sukur ikimizde iyiyiz maşallah darısı kalanların basına hepsine saglıklı hayırlı dogumlar dilerim
Sag salim sende kucagina alırsın insallah cok teşekkür ederim canım benimcanım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu ..
allah'ım nasip ederse yarin bizde kucagimiza alacagiz acayip stres heyecan var inşallah biz bekleyenlerde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza
Sagol canım Insallah sende saglıkla al kucagina riske atma bende sunı sancı aldım inan kendi sancımdn daha iyi gectı hıc korkmapinar_kerem canim gözün aydın allah analı babalı büyütsün
Mrb ben de dogum yaptimm.eve geldik .iyiyizm
Saol canım inşallah bende pazartesi mutlu haberlerimizi sizlerle paylaşırım simdi nasılsınız bebegin ve sen iyisinizdir inşallahSagol canım Insallah sende saglıkla al kucagina riske atma bende sunı sancı aldım inan kendi sancımdn daha iyi gectı hıc korkma
inşallah canım benim allah razı olsun inşallahSag salim sende kucagina alırsın insallah cok teşekkür ederim canım benim
inşallah canım benim inşallah razı olsunBirumut55 canım yarın inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla kızını kucağına alırsın inşallah
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunuMrb ben de dogum yaptimm.eve geldik .iyiyizm
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt kızını inşallah bize de nasip olur böyle güzel haberler Vermek :)Kızlar doğumum oldu harika bir his sözcüklerle tarifi yok bunun. Detayları sonra anlatacağım ama çok iyi bir sezaryen doğum gerçekleştirdim ekip mükemmeldi. Keyfimiz yerinde eşim doğuma girdi ve bu konuda hala tereddüt yaşayan varsa eş doğuma girmeli diyorummm yok böyle bir duygu
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt kızını inşallah bize de nasip olur böyle güzel haberler Vermek :)Kızlar doğumum oldu harika bir his sözcüklerle tarifi yok bunun. Detayları sonra anlatacağım ama çok iyi bir sezaryen doğum gerçekleştirdim ekip mükemmeldi. Keyfimiz yerinde eşim doğuma girdi ve bu konuda hala tereddüt yaşayan varsa eş doğuma girmeli diyorummm yok böyle bir duygu
ayy canım benim icim rahatladi senden haber aldimKızlar doğumum oldu harika bir his sözcüklerle tarifi yok bunun. Detayları sonra anlatacağım ama çok iyi bir sezaryen doğum gerçekleştirdim ekip mükemmeldi. Keyfimiz yerinde eşim doğuma girdi ve bu konuda hala tereddüt yaşayan varsa eş doğuma girmeli diyorummm yok böyle bir duygu
İyi akşamlar kızlar.. bende perşembe günü oğluma kavuştum çok şükür siteye de giremedim.. Nasılsını< bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun.. ben çok fazla yürüyemedim evde ondan mı bilmiyorum ayaklarımda ödem var geçmedi hala benzer durum yaşayan var mı?
Dualarınız iyi dilekleriniz ıcın cok teşekkür ederim kızlar giderken sıze yazmasam olmazdı daha hamile degılken buradaydık hepimiz bugun 18.01.2018 oglum kucagımda cok sukur ikimizde iyiyiz maşallah darısı kalanların basına hepsine saglıklı hayırlı dogumlar dilerim
Mrb ben de dogum yaptimm.eve geldik .iyiyizm
Kızlar doğumum oldu harika bir his sözcüklerle tarifi yok bunun. Detayları sonra anlatacağım ama çok iyi bir sezaryen doğum gerçekleştirdim ekip mükemmeldi. Keyfimiz yerinde eşim doğuma girdi ve bu konuda hala tereddüt yaşayan varsa eş doğuma girmeli diyorummm yok böyle bir duygu
Butun ölçüleri geri canım kafası karni falan 33 hafta boyu 35 hafta hepsi farklı bişekilde geride canım biz bugün sata gore 38 +1 günlük olduk
Ozun aydin canim saglikla buyusunMrb ben de dogum yaptimm.eve geldik .iyiyizm
Hayirli olsun canim saglikla buyusunKızlar doğumum oldu harika bir his sözcüklerle tarifi yok bunun. Detayları sonra anlatacağım ama çok iyi bir sezaryen doğum gerçekleştirdim ekip mükemmeldi. Keyfimiz yerinde eşim doğuma girdi ve bu konuda hala tereddüt yaşayan varsa eş doğuma girmeli diyorummm yok böyle bir duygu
Tatlım bütün gün bakındım senden haber var mı diye yazını görünce rahatladim resmen :) Allah analı babalı büyütsün. Inşallah herşey gönlünüzce olur miniginin kafasını bol bol koklaKızlar doğumum oldu harika bir his sözcüklerle tarifi yok bunun. Detayları sonra anlatacağım ama çok iyi bir sezaryen doğum gerçekleştirdim ekip mükemmeldi. Keyfimiz yerinde eşim doğuma girdi ve bu konuda hala tereddüt yaşayan varsa eş doğuma girmeli diyorummm yok böyle bir duygu