- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Uzme kendini canim allahin izniyle bebegini kucagina alip mutlu sekilde buyuteceksin ♡Bugün Başka hastaneye gittim orada 3 hafta gerilik ten dolayı perinatolojiye gönderdi orada tekrar baktı ve gebeliği sonlandıralım dedi bugün yatış verdi suni sanciyla doğum yapma mi önerdi olmasa normal sezeryan dedi normali deniyelim dedi hazır olmadigim için kabul etmedim pazartesiye gidicem yatisim yapilacak doğum başlatılacak dua edin kızlar bebegimin durumu riskliymis perinatolog karninda kalmasının bir anlamı yok alalım dedi vakti gelmeden moralim çok bozuk
saol canım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsunUzme kendini canim allahin izniyle bebegini kucagina alip mutlu sekilde buyuteceksin ♡
gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah canım benim sağlıkla sevdiklerinizle mutlu musmutlu büyütün inşallah miss kokulunuİyi akşamlar kızlar.. bende perşembe günü oğluma kavuştum çok şükür siteye de giremedim.. Nasılsını< bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun.. ben çok fazla yürüyemedim evde ondan mı bilmiyorum ayaklarımda ödem var geçmedi hala benzer durum yaşayan var mı?
Evet bende ole bi suyla yıkadım çocuğu balik gibi tuzladik günlerce sarilik olmasın die sarı örtüye baktirdik oysaki garibim henüz görmüyorcali supurgesi haric saydiklarin var bende.bide eve et alinca bebegi ustune bastiriyoruz.he bide altin taktik baslarda bebegin tenine degerse sarilik olmazmis.yari kirkinda bebekten artan kovadaki suyla bende yikandim ki o kovada neler neler yoktu :))
Ben çok memnunum canım heryere götürüyorum onla kusma durumlarinda aklım daha rahat oluyor en azından internetten almıştım ben paketi de attım marka hiç hatırlamıyorum canım yaCanım gaz sancılarımız bizim de var simdi ondan yatıramıyom eşim bes bucukta kalkıyo ama gündüz yatırıp alıstırmaya basladım bakalım nasıl olacak reflü yastığından memnunmusın canım ona göre alacam bende bide hangi marka kullanıyosun
Cok sevindim canım aminnn darısı başımıza ısallajh:)Canım bizim sonuc geldi 2.temiz cıktı darısı basına İnşAllah: )
Anne sütü ile sil canım ben beze sıkıp tüm yüzünü siliyorumSlm arkadaşlar bişey soracaktım bebegimin gözü capaklanıyor çay la sil gecer diyorlar bilgisi olan var mı göz sonuçta korkuyorum bişey olur diye
Bugün Başka hastaneye gittim orada 3 hafta gerilik ten dolayı perinatolojiye gönderdi orada tekrar baktı ve gebeliği sonlandıralım dedi bugün yatış verdi suni sanciyla doğum yapma mi önerdi olmasa normal sezeryan dedi normali deniyelim dedi hazır olmadigim için kabul etmedim pazartesiye gidicem yatisim yapilacak doğum başlatılacak dua edin kızlar bebegimin durumu riskliymis perinatolog karninda kalmasının bir anlamı yok alalım dedi vakti gelmeden moralim çok bozuk
inşallah haber verecegim ilkten benim kiz haber verecek sizlere sonrada ben yazarim inşallahBirumut55 hayirli haberlerini bekliyorum CANIM❤
canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu ..Dualarınız iyi dilekleriniz ıcın cok teşekkür ederim kızlar giderken sıze yazmasam olmazdı daha hamile degılken buradaydık hepimiz bugun 18.01.2018 oglum kucagımda cok sukur ikimizde iyiyiz maşallah darısı kalanların basına hepsine saglıklı hayırlı dogumlar dilerim
Bi kaç eksiğim oldugu için hazırlıksız olduğum için pazartesiye erteledim dr sorumluluk senin dedi imza attım allahın izniyle pazartesi gidicem doğumu başlatacak dr karnimdayken bugün stres olduğum kadar hic olmadım zaten dr gidene kadar rahattim oysakiCanim zaten günün gelmiş sen bilirsin ama bence de doğumu baslatsinlar hic riske girme yavrunu kucagina al. Senin sutunle mamalarla daha iyi beslenir gelişir tabi yine karar senin. Hem böyle karnindayken daha da stres olursun
Amin canım darısı biz bekleyen annelere seninde gözün aydın rabbim analı babalı buyutsun inşallah oğlunuDualarınız iyi dilekleriniz ıcın cok teşekkür ederim kızlar giderken sıze yazmasam olmazdı daha hamile degılken buradaydık hepimiz bugun 18.01.2018 oglum kucagımda cok sukur ikimizde iyiyiz maşallah darısı kalanların basına hepsine saglıklı hayırlı dogumlar dilerim
Merhaba,İyi akşamlar kızlar.. bende perşembe günü oğluma kavuştum çok şükür siteye de giremedim.. Nasılsını< bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun.. ben çok fazla yürüyemedim evde ondan mı bilmiyorum ayaklarımda ödem var geçmedi hala benzer durum yaşayan var mı?
Merhaba,Anne sütü ile sil canım ben beze sıkıp tüm yüzünü siliyorum