- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Bugün yarın doğabilir canım bende geçen hafta niye doğmuyor diye yazıyordum şimdi size moral veriyorum :)Ne güzel artık günleri sayıyoruz Doğum için ben Hale’n inAnamıyorum bir bebeğim olacak beni anne yapacak :))
Benimkinin daha gelmeye niyeti Yok gibi. Kızlar genellikle hangi haftada normal Doğum yaptınız
O zaman zorlama canım tutmuyorsa benim oğlan da tutmadı ama kız tutacak gibi oyalanıyor bende içiyorum canım gaz için iyicanim ilk gun verdim ben.hala inatla deniyorum ama bebegim benden daha inat.bu arada ben rezene cayi kullaniyorum.iyi geliyor.
Normal damaklı emzik aldım tutuyor ama emzirmeden sonra veriyorumArkadaşlar bebeğine emzik kullanan var mı. Bebeğin sürekli meme istiyor belirli saatler hariç uyumuyor çare emzikte sanırım bana ne tavsiye edersiniz
HALA BEBEGİNİ BEKLEYENLER
1. @Tuana-ahmet
2.doalisa
3. E ebrydlts
4.pandora1903
5.Gullya
6.Yagmureylul1
7.nervouscookie
8. @haticebyrm
9. @Yesa1
10. @selifor
11. @pinkbrain
12. T Teacher10
Ben 12 kisi buldum kızlar ekleyin isminizi doğurmayanlar:)
Cnm sütün gelir inşallah kendini sürekli benim sütüm var diye telkin et çok önemliymiş bu benim sütüm var şakır şakır değil ama bebeğime yetecek kadar işte. Ben mamayı gece 12 de yada 1 de verip uzun süreli uyumasını istediğim için vermek istiyorum. Çünkü 2 saatte bir kalkıyor tükendim sanki artık. Bu arada ben boza ve su içiyorum bol hurma yiyorum. Hurmayı özellikle tavsiye ediyorum. Bozanın gaz yaptığından Supheleniyorum 2 gün kesip bakacağım ondan mı değil mi diye.Ben dogdugunda ama almıştım bildigim en eski ve en iyi mama o dogdugundan beride sarilik olmamasi icin mama destegi yaptım bunu bana oneren doktordu kimseye bakma bebegin ac kalmasindansa mama icmesi daha mantikli 16 gun oldu bugun benim dogru duzgun sutum yok yemedigim içmedigim sey kalmadi sutum yok diye psikolojim bozuldu resmen hungur hungur agladigim günler oldu mecbur kalirsam mamayla devam edicem deneye deneye sevicegi mamayida bulcaz artik
Aynen ya en pahalisindan en ucuzuna kadar aldım. Dün ıyice ucuz bisey gördüm ortodontik degil birde onu vereceğim belki sıradan bir emzik seviyordur :)5 tanr emzik denemis biri olarak malesef almiyo.yavrum anasinida emzik olarak kullaniyo(
HALA BEBEGİNİ BEKLEYENLER
1. @Tuana-ahmet
2.doalisa
3. E ebrydlts
4.pandora1903
5.Gullya
6.Yagmureylul1
7.nervouscookie
8. @hatice byrm
9. @Yesa1
10. @selifor
11. @pinkbrain
12. T Teacher10
Ben 12 kisi buldum kızlar ekleyin isminizi doğurmayanlar:)
Bende de hala birsey yok cok bunaldim her günüm hasta olarak geçiyordoğum sancim yok ama her yerim ağrıyor ağrılara dayanamiyorum [/QUOT
İnşallah subata kalmayiz :-D 26 ocakta benim günüm doluyor ve normal bekliyorum senin ne gün dolucak gunun12 kişi demek iyiymiş. En sonuncu olmam inşaallah ^-^ Herkes normal doğum bekliyor değil mi ? :)
Maşallah onlaraBugün yarın doğabilir canım bende geçen hafta niye doğmuyor diye yazıyordum şimdi size moral veriyorum :)
İlki 39+5 ikinci 40+1
Ben de sonlara kalanlardan olabilirim belki. Zaten tahmini Doğum tarihim ayın sonu birde gününü geçerse şubat bebesi olur12 kişi demek iyiymiş. En sonuncu olmam inşaallah ^-^ Herkes normal doğum bekliyor değil mi ? :)
Canım doktora gittin mi pekiCnm sütün gelir inşallah kendini sürekli benim sütüm var diye telkin et çok önemliymiş bu benim sütüm var şakır şakır değil ama bebeğime yetecek kadar işte. Ben mamayı gece 12 de yada 1 de verip uzun süreli uyumasını istediğim için vermek istiyorum. Çünkü 2 saatte bir kalkıyor tükendim sanki artık. Bu arada ben boza ve su içiyorum bol hurma yiyorum. Hurmayı özellikle tavsiye ediyorum. Bozanın gaz yaptığından Supheleniyorum 2 gün kesip bakacağım ondan mı değil mi diye.
Cnm sütün gelir inşallah kendini sürekli benim sütüm var diye telkin et çok önemliymiş bu benim sütüm var şakır şakır değil ama bebeğime yetecek kadar işte. Ben mamayı gece 12 de yada 1 de verip uzun süreli uyumasını istediğim için vermek istiyorum. Çünkü 2 saatte bir kalkıyor tükendim sanki artık. Bu arada ben boza ve su içiyorum bol hurma yiyorum. Hurmayı özellikle tavsiye ediyorum. Bozanın gaz yaptığından Supheleniyorum 2 gün kesip bakacağım ondan mı değil mi diye.
Canim sütümün yettiğini düşünüyorum ama bakalım haftaya doktor kontrolü var soracağım :)Canım doktora gittin mi peki
Bende bebeğime sütüm yetmiyor zannediyordum ki bugün doktora gittim gayet iyi yetiyormuş
Ben gece uykusunu unuttum
Gaz sancısından
Hepimiz öyle olduk canım boş zaman eşittir uyku gerçi oglandan boş vaktim olmuyor ama idare ediyoruzKızlar nasılsınız. Artık vakit bulupta giremiyorum maalesef. Boş vakitlerimi uyuyarak geçirmek istiyorum. Baya zorlandım şu 2 hafta içerisinde. Göğüs uçlarım parçalandı resmen. Merhemde fayda etmiyor. Ağlayarak resmen bebeğimi emziriyorum. İnşallah tez zamnda geçer. Siz nasılsınız. Herkes bebeğine sağ salim kavuşmuştur inşallah. Daha bekleyenlere de bu cam günü hürmetine kolay doğumlar diliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.
Canım Sağlıkla hayırla gelsin inşallah kolay bir doğum olurMaşallah onlarason günlere kadar dayanmış senin minikler. Bende bugün 38+3 üm bakalım belki önümüzdeki hafta gelir benimki de :)
Yağmur eylül 58 dk önce henüz bi şey yok bekleme devam demiş. 58 dk içerisinde dogurduysa valla bravo :)
Doalisa da haftaya kaldı demiş
Yani 2 si de hala bekliyor :)