2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim su baskilardan kurtulun bende kizimda aynini yaptim aman sakin mama verme sunu yapma aman aman derken ben lohusa depresyonuna girdim hislerinle hareket et yeter .....nasil sen mutlu olacaksan oyle yap.....sen mutlu olmadikca uyumadikca sutun gelmez .....

Darısı başıma inşallah. Bugün doktora gittim. Daha var dedi az biraz sancim cikardi simdi oda yok
Korkuyorum artik geciktikce 3 gun kaldı bugunde bitiyor hic bisey yok
Amin Canım 3 günün var daha bi anda belirtiler olur benim eltim de geçen ay dogum yapti ağrı sancı hiçbisi yokken doktora gitti 3.5 cm açılması varmış suni sancı verip dogumu yapildi bu arada düşünüp stres yapmayalım ki daha cok bekletmesinler annelerini :)

Canım bnm de sütüm yetmediği için kızım aglıyormus dr söyledi ki mama verince sakinledi kızım. Bende mecbur mama veriyorum gece ya da gündüz ne zaman sütüm yoksa mama ne zaman varsa da anne sütü hatta sütümü de sağıyorum ölçüsünü görmek için. Biberonla süt veriyorum bazen de bende istemiyorum ama ne yapabilirim. Gelip gidip sadece emzir bnm kızım 6 ay emzirdi falan diyenlere de gıcık oluyorum. Sütümü arttırmak için beslenmeme dikkat etmeye çalısıyorum. Ama onun dısında millet sadece akıl vermeye var. Mama olarak hipp önerdi dr umuz baska marka öneren var mı?

Canım ben gece yatmadan önce mama veriyorum 4 saat falan uyuyor mama ile sonrasın da kalıtg I zaman sagıdıgım sütü içiriyorum biberon ile Sonra da emziriyorum gün için de netice de bizde insanız

Canım ben gece yatmadan önce mama veriyorum 4 saat falan uyuyor mama ile sonrasın da kalıtg I zaman sagıdıgım sütü içiriyorum biberon ile Sonra da emziriyorum gün için de netice de bizde insanız

Arkadaşlar sagolun ya valla çok anormal bir istegim varmış gibi düşünmeye başlamıştım benim cevremde de hep mükemmel anneler ordusu var verirsen kabız olur ıshal olur neler neler en son dedim ben yeteri kadar fedakarlık yapamıyorum sanırım. Ama bizde insaniz 2 saat Aralıksız hiç mı uyumaz bir insan 48 saattir başımın sol tarafı çatlıyor resmen.
Az önce gittim Sma aldım ama inşallah doğru tercih yapmışımdır. Tadı yavanmis tadi sekeri pek yokmuş yüzden sutu bırakmaz yazmışlar forumlarda bloglar okuduğum. Inşallah doğru tercih yapmışımdır.

Bugün Başka hastaneye gittim orada 3 hafta gerilik ten dolayı perinatolojiye gönderdi orada tekrar baktı ve gebeliği sonlandıralım dedi bugün yatış verdi suni sanciyla doğum yapma mi önerdi olmasa normal sezeryan dedi normali deniyelim dedi hazır olmadigim için kabul etmedim pazartesiye gidicem yatisim yapilacak doğum başlatılacak dua edin kızlar bebegimin durumu riskliymis perinatolog karninda kalmasının bir anlamı yok alalım dedi vakti gelmeden moralim çok bozuk

Canım kimseye bakma önce güzelce emzir ağlarsa mamaya basla iyice doysun tekrar ağlarsa emzik ver senin bebeğin sonuçta bana hemşire öyle dedi bez sayısından anlarsın zaten doyup doymadigini bir iki çay kaşığı rezene de verebilirsin rahatlar

Nesi geri canım bütün ultrasyon ölçüleri mi yoksa karın çevresi mi acaba

Canim maşallah her bezi dolu aslında doyuyor ben dinlenmek istiyorum bunu da sucmus gibi söylüyorum ama ihtiyacım var yoksa sütüm stoklayamasamda ona yetecek kadar var ama işte...

Csnım insanlara bakma sen yeterli süt üretimi icin de uyku uyumak gerekiyor herkes konuşur ama sonuçta onlar bizim çocuklarımız herkesten çok biz düşünürüz nefret ediyorum akıl veren insanlardan. Hem faydaları Yok anca konuşuyorlar

Burası çevreden daha faydalı valla ne güzel destek oluyoruz birbirimize :)
İyi yapmışsin canım kullan bak yazarsın tekrar hastane Aptamil verdi ama çok kusma yapıyordu bebelac iyi diyorlar

Canim maşallah her bezi dolu aslında doyuyor ben dinlenmek istiyorum bunu da sucmus gibi söylüyorum ama ihtiyacım var yoksa sütüm stoklayamasamda ona yetecek kadar var ama işte...
Sütün doyurucu değildir canım benimkide vardi oglanda ama doymuyordu kullan mama sen inşallah faydası olur biraz rahatlarsin

Kızlar size bişey sorcam dünden beri bebeğim cok öksürüyo ve nefes almakta zorlanıyo doktora götürdük çiğerlerini falan dinledi üşütme yok dedi burnu tıkalı o genzine inip gıcık yapıyodur dedi serum fizyolojiyi verdi yaptık ama bi faydası olmadı bebeğimde reflü var o mu boğazında birikiyor gıcık yapıyor acaba çğnkğ balgam kusuyo başına böyle bir şey gelen oldu mu

Burası çevreden daha faydalı valla ne güzel destek oluyoruz birbirimize :)
İyi yapmışsin canım kullan bak yazarsın tekrar hastane Aptamil verdi ama çok kusma yapıyordu bebelac iyi diyorlar
Aynen arkadaşlar valla biraz rahatladim iyiki şu forum var :) sütüm doyuruculugu için de aslında yeme içmeme çok dikkat ediyorum protein alıyorum boza hurma yumurta pekmez hiç eksik etmiyorum ama işte

Canım sakın üzülme Allah büyüktür.benim doktorum hep şunu der bı bebek olacaksa bı ne yapsakta olur eğer olmicaksa ne yapsakta orda tutamayiz demişti.dua et hep belki sadece minyon bı bebektir gerilik ondandır.ama doktora güven cevrendeki kimseyi dinleme o senin parcan içinden geldiği gibi yap.allah yardımcın olsun moral çok önemli bişey

Ben 7. Gn çıktım yeter ki kabız olma sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…