2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bilmiyorum ki canım hastane topuk kanı aldı dogum yaptıgım biz de 5 günlükken alacagız bunlar saglık bakanlıgına gidip karsılaştırılacak dediler. 15 günlükken gel bebeğin kilosuna bakacagız sütün yeterli geliyor mu dediler. Kalçayı söylediler aşı kartını verdiler. Göz için 1 aylıkken dediler bana da.

Anladım canım 15gun hariç ve göz muayenesi hariç aynı ilerlemiş süreç. Insan birşey atlarım diye endişeleniyor

Ben dede cikolata kisti var.ameliyat olmadim ama kendisi yumurtalikta yapisiklik yapmisti zaten.çatı muanesi yapiyorlar ama gereksiz ve kesin sonuc vermiyor bakarsin dogumun daha kolay olur.her gebelik farkli.beb3gini ve kendini riske sokacak bi durum olmadiktan sonra normal deneyebilirsin.zaten aksi durumda sezeryan hepimiz için kacinilmaz.

Anladım canım 15gun hariç ve göz muayenesi hariç aynı ilerlemiş süreç. Insan birşey atlarım diye endişeleniyor
Haklısın canım peki sen kilosunu kontrol ettirdin dimi dogum kilosunun altına düşmemesi için? Benim bebeğimin şu an altında bu cuma tekrar kontrole gideceğiz

Birumut55 F ferayegul ve diğer muhteşem anne ve anne adaylari. Cok şükür zorlu geçen dogum hikayemden sonra ( zorlu dememdeki amaç, bilenler bilir rahim yapışkanlıgından dolayi) evimize kavuştuk. Dualariniz sayesinde biraz daha iyiyim elhamdülillah. Meleklerini bekleyen herkesdem müjdeli haberler bekliyorum. Bebişlerine kavusanlari tebrik ediyorum.

kizlar pisik sorunu olanlara arkadasim bana hipp diye pişik kremin tavsiye etti
arkadasimin bebegi 7 aylık oldu çok memnun kalmis sizede fikir olsun diye paylasayim dedim

Arkadaşlar çocuk doğduktan sonra bebisleri işitme testi hariç doktor kontrolune gittiniz mı. Ben 30 günlükken kalça ultrasonu ve asi için götürücem. Bu arada bir doktor kontrolune gitmek gerekiyor mu

Canım bizi sürekli rutin kontrole çağırıyorlar, bugün 1.hafta kontrolü oldu, haftaya 15. Gün kontrolü olacakmış, sonra da 30 gün kontrolü dedi doktor. İşitme testini hastaneden çıkmadan yapmışlardı. 28 güne kadar hepsi de kontrol olarak geçiyor bu arada benim gittiğim hastanede. Tabi bu kadar sık gitmek benim için zor oluyor dikişlerle.

Canım sen normal doğum yaptıktan sonra kistlerinin durumu nasıl oldu? Bana farklı bir dokotr çikolata kisti olan için normal doğum çok iyidir demişti. Benim yumurtalıkrezervim de çok çok az.

Haklısın canım peki sen kilosunu kontrol ettirdin dimi dogum kilosunun altına düşmemesi için? Benim bebeğimin şu an altında bu cuma tekrar kontrole gideceğiz
Doğumdan 5 gün sonra hastaneye işitme testi için gittiğimizde doktor tarttı cnm daha da 30. Güne kadar gitmicez öyle dediler inşallah eksik yoktur :))

Canım gözünüz aydın. Allah hayırlısıyla yuvanızda mutlu mesut yaşamayı nasip etsin ailecek. Inşallah hemencik toparlanir bebisli hayatına alisirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…