Bilmiyorum ki canım hastane topuk kanı aldı dogum yaptıgım biz de 5 günlükken alacagız bunlar saglık bakanlıgına gidip karsılaştırılacak dediler. 15 günlükken gel bebeğin kilosuna bakacagız sütün yeterli geliyor mu dediler. Kalçayı söylediler aşı kartını verdiler. Göz için 1 aylıkken dediler bana da.Canim dün sağlık ocağı aradı beni 30 ocakta yani kızım 30 günlükken asi için çağırdılar ama 15 günlükken hiç çağırıp d vitamini fln demediler. 3 aylıkken de göz kontrolü dediler
Anladım canım 15gun hariç ve göz muayenesi hariç aynı ilerlemiş süreç. Insan birşey atlarım diye endişeleniyorBilmiyorum ki canım hastane topuk kanı aldı dogum yaptıgım biz de 5 günlükken alacagız bunlar saglık bakanlıgına gidip karsılaştırılacak dediler. 15 günlükken gel bebeğin kilosuna bakacagız sütün yeterli geliyor mu dediler. Kalçayı söylediler aşı kartını verdiler. Göz için 1 aylıkken dediler bana da.
Canım beni dün aile hekimliği hemşiresi aradı. Doğduğunda hastane topuk kanını alır, biz sizinle 5-6 günlükken görüşelim dedi.Anladım canım 15gun hariç ve göz muayenesi hariç aynı ilerlemiş süreç. Insan birşey atlarım diye endişeleniyor
Cnm biz 2. Topuk kanını da hastanede aldırdık. Illa sağlık ocağına gitmek gerekmiyor yani kontrole gitmiştik gitmişken aldılar :)Canım beni dün aile hekimliği hemşiresi aradı. Doğduğunda hastane topuk kanını alır, biz sizinle 5-6 günlükken görüşelim dedi.
Ben dede cikolata kisti var.ameliyat olmadim ama kendisi yumurtalikta yapisiklik yapmisti zaten.çatı muanesi yapiyorlar ama gereksiz ve kesin sonuc vermiyor bakarsin dogumun daha kolay olur.her gebelik farkli.beb3gini ve kendini riske sokacak bi durum olmadiktan sonra normal deneyebilirsin.zaten aksi durumda sezeryan hepimiz için kacinilmaz.Teşekkür ederm canım. Benim doktor da ilk başta nırmal yaparız dedi ama dün çatı muaynesi yaptı bence sezaryan dedi. Hizmet hastanesine gidiyorum. Kistim oldugu için ve yapışıklıklarım oldugu iöim normal doğum benim saplıpım için çok iyi olurdu ama bekleyeyim mi yoksa sezaryana mı karar bereyim bilemedim
Haklısın canım peki sen kilosunu kontrol ettirdin dimi dogum kilosunun altına düşmemesi için? Benim bebeğimin şu an altında bu cuma tekrar kontrole gideceğizAnladım canım 15gun hariç ve göz muayenesi hariç aynı ilerlemiş süreç. Insan birşey atlarım diye endişeleniyor
A iki kere mi topuk kanı alıyorlarmış canımCnm biz 2. Topuk kanını da hastanede aldırdık. Illa sağlık ocağına gitmek gerekmiyor yani kontrole gitmiştik gitmişken aldılar :)
canım benim allah razı olsun mutlaka haber verecegim inşallah güzel haberlerle gelirim araniza ..@Bırumut55 dualarim ve kalbim seninde.şafak 2 cnm. Bekliyorum haberini ❤
benide hemsire aradi 10 günlük olunca gel dediCanım beni dün aile hekimliği hemşiresi aradı. Doğduğunda hastane topuk kanını alır, biz sizinle 5-6 günlükken görüşelim dedi.
Ben canımBenim gibi normal doğumu bekleyen var mi ?
Hic bi belirtim yok. Çok sıkıldım beklemekten
Arkadaşlar çocuk doğduktan sonra bebisleri işitme testi hariç doktor kontrolune gittiniz mı. Ben 30 günlükken kalça ultrasonu ve asi için götürücem. Bu arada bir doktor kontrolune gitmek gerekiyor mu
Canım sen normal doğum yaptıktan sonra kistlerinin durumu nasıl oldu? Bana farklı bir dokotr çikolata kisti olan için normal doğum çok iyidir demişti. Benim yumurtalıkrezervim de çok çok az.Ben dede cikolata kisti var.ameliyat olmadim ama kendisi yumurtalikta yapisiklik yapmisti zaten.çatı muanesi yapiyorlar ama gereksiz ve kesin sonuc vermiyor bakarsin dogumun daha kolay olur.her gebelik farkli.beb3gini ve kendini riske sokacak bi durum olmadiktan sonra normal deneyebilirsin.zaten aksi durumda sezeryan hepimiz için kacinilmaz.
Doğumdan 5 gün sonra hastaneye işitme testi için gittiğimizde doktor tarttı cnm daha da 30. Güne kadar gitmicez öyle dediler inşallah eksik yoktur :))Haklısın canım peki sen kilosunu kontrol ettirdin dimi dogum kilosunun altına düşmemesi için? Benim bebeğimin şu an altında bu cuma tekrar kontrole gideceğiz
Evet tatlım :)A iki kere mi topuk kanı alıyorlarmış canım
Canım gözünüz aydın. Allah hayırlısıyla yuvanızda mutlu mesut yaşamayı nasip etsin ailecek. Inşallah hemencik toparlanir bebisli hayatına alisirsinBirumut55 F ferayegul ve diğer muhteşem anne ve anne adaylari. Cok şükür zorlu geçen dogum hikayemden sonra ( zorlu dememdeki amaç, bilenler bilir rahim yapışkanlıgından dolayi) evimize kavuştuk. Dualariniz sayesinde biraz daha iyiyim elhamdülillah. Meleklerini bekleyen herkesdem müjdeli haberler bekliyorum. Bebişlerine kavusanlari tebrik ediyorum.
38+0 da dogum yaptim canimDoğum yapan annişler erkek bebişlerimiz kaçıncı haftada geldi
Bende varım canım beklemek gerçekten çok sıkıcı oldu hayırlısıyla bizde dogursaydik bebetolarimiziBenim gibi normal doğumu bekleyen var mi ?
Hic bi belirtim yok. Çok sıkıldım beklemekten