Canım sezaryen olacaksan en sona kalmazsın ki gününü bekleyip mi sezaryen yapacak doktorun anlamadım normalde aramızda bir gün var çünkü :)Gözün aydınn ay valla ne güzel hergünn yeni bir can sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah en son doğum yapan ben olacağım sanırım bu grupta hayırlısı artık ağrılara şimdiden kendimi motive etmeye çalışıyorum umarım dayanırım da çok ağlayıp günümü mahfetmem
Tarih belli oldumu heyecan artar :) Sezeryan mi olacak canımSon iki güüüüüüüüünheyecandan uyuyamıyorum duygu patlamaları yaşıyorum resmen
Gittiğim kiloyla geri döndüm canım. O kadar çok serumve iğne yedim ki 15 gün oldu 3 4 kilosu gittidoğum yapan arkadaslar kilolar nasil kaç kilo ile gittiniz kac kilo ile eve döndünüz
Canim hayırlı olsun:)Benim meleğim de doğdu arkadaslar spinal sezeryan oldm .agrım sızım oldu ilk gün cok oldu hatta ama dayandm kızım için ama 2.günde yürüyebiliyroum çok sükürr bebeğimde iyi cok sükür öyle güzel bi duygu ki kelimelerle izahı yok darısı bekleyen arkadaslarımın başınaaa
Ayy canım benim heyecanını yürekten paylaşıyorum hayırlısıyla gelsin minik kızınSon iki güüüüüüüüünheyecandan uyuyamıyorum duygu patlamaları yaşıyorum resmen
Ah csnım seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen hafta bende aynısını yaşadım bende Esin’le annemde kalıyorum bu kadar düsüncesizlik olmaz gerçekten uzaktan mı geliyorlar birde benim kiler salonda yattılar cümbür cemaat sabahın besine kadar oturdular şamata yaptılar iki gün ruh gibi gezdim evde Allah yardımcın olsunHanımlar merhaba .. giremiyorum buraya pek , oğlan feleğimizi şaşırttı. Sürekli meme isteyen bi bebek ve beni çok fazla yoruyor , Allah’tan gaz problemi ve ağlama sorunumuz yok . Ama yine de çok yoruluyorum . Tam 1 aylık olduk ve bu haftasonu 2 görümcem ailesi ve kayınvalidem geliyor 3-4 günlük yatıyaannemin evindeyiz zaten eşimle birlikte , cümbür cemaat 10 kişi gelecekler 1-2 gün de değil .. sinirimden çatlıyorum . Bebek evine gidiyorsun kış günü ve her taraf hastalık ... bu kadar mı düşüncesiz olur insan ! Enişteler de geliyor , bi görümcemin 27 yaşında oğlu var o bile geliyor ! Ben zaten uyuyamıyorum Evde ruh gibi geziyorum ve her tlf konuşmasında bahsediyorum ama yok gelecekler illa ki .. o kalabalıkta napıcam beynim yandı ...
Awent veriyorum canım benKızlar günaydın emzik olarak ne kullaniosunuz yani ucu nasıl olmalı bir sürü çeşit var bende emzik vericem memede uyumak istiyor surekli
Evet canım 18inde sağlıkla kucağımda olsun inşallahTarih belli oldumu heyecan artar :) Sezeryan mi olacak canım
İnşallah canım sıkıntısız bir şekilde üç kişi dönelim yuvamıza :)Ayy canım benim heyecanını yürekten paylaşıyorum hayırlısıyla gelsin minik kızın
Of ya nasıl düşüncesizliktir buAh csnım seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen hafta bende aynısını yaşadım bende Esin’le annemde kalıyorum bu kadar düsüncesizlik olmaz gerçekten uzaktan mı geliyorlar birde benim kiler salonda yattılar cümbür cemaat sabahın besine kadar oturdular şamata yaptılar iki gün ruh gibi gezdim evde Allah yardımcın olsun
Ay bende canim onlar ole yapinca benimki cildirdi annesinede soylendi oda cagiriomus galiba gelin diye bide demezmi komsular gelecekte benimkinin ise gitmesjni bekliolae bend3 soledim oda kizdi hergun aricam biri olursa evde gelip kovacam diye bagirdi.Canim esin demesine rağmen gelenler olmuş işte bizde de durum aynı diyoruz aman 5 dk görüp gidicez diyorlar en az 3 saat oturuyorlar ee yemek vaktine denk geliyor illa birde yemeğe oturuyorlar şaka gibi yani . Birde benim annem gibi insanlara gelme diyemeyen bir annen varsa ve hizmet ediyorsa oturdukça oturuyorlar. Bugün komşular birgün gelecez dediler anneme desene 40indan sonra gelin diye dedim diyemem ben diyorben görsem derim ben görmüyorum da aman bu konu da çok hassasım ya konuşunca sinirleniyorum :)
tabii gider daha cok yeni bosaldi o gobüssCanım süt icin bol bol su iç bana doktorum öyle dedi rezene de içiyorum ben ekmeği makarnayı pilavı hayatımdan daha hamile iken çıkarmıştım zaten zayıfladım ama göbeğim biraz var hala sanırım oda spor ile gidecek
gittiginle geri dondunse suan iyi gidiyor maşallah onemli olan ustune almamak aynen devam ozaman harikasinGittiğim kiloyla geri döndüm canım. O kadar çok serumve iğne yedim ki 15 gün oldu 3 4 kilosu gitti
senden birgün sonrada ben inşallah :)Son iki güüüüüüüüünheyecandan uyuyamıyorum duygu patlamaları yaşıyorum resmen
İnşallah canım :) ayakların hiç geçmedi senin ama olsun az kaldı artık çok şükür peş peşe alalım bebeklerimizi kucağımıza :)senden birgün sonrada ben inşallah :)
bende yatamiyorum maalesef ayaklarim yaniyor sinir stres basiyor gunler yaklastikca uykularda gitti bende ..
ay çarşamba birgün kalmış senin perşembe günü inşallah kucaginda canım benim inşallah..
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah
benim se son 26 ocak ve 17 haftaliktan beri düşük riskin var dendi.32 haftada acilma 2 cm ciger gelistirici igne vs.simdi bekliyorum masallahGünaydın herkese
20 li haftalarda ben 37 de doğururum kesin 38 görmem diyordum anneme.. tık yok☺
Ben de ilk gebeligi mi tup bebek yontemi ile elde edip normal dogumla yaptim.ve isteyerek dr son gune kadar sezeryan dedi.suyum gelince gittim ve hep rahat davrandim bebegimi de saglikla kucagima aldim.rahim de olduktan sonra diger bebeklerden farki yok. Umarim saglikla kucagina alirsinÇok tatlısın canım:))) malesef özel hastanalerin politikası bu sanırım. İstersen bekleyelim dedi düşün taşın dedi. Benim tüp benek sonucu gerçekleşti hamileliğim o yüzden biraz daha fazla tedirginim risk ermeyip sezaryan mı olsam diyorum. Çayı muaynesi de yaptı canım acısı biraz ama çok şiddrtli değildi çatın müsait değil dedi dedi dedi dei:))