2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım sezaryen olacaksan en sona kalmazsın ki gününü bekleyip mi sezaryen yapacak doktorun anlamadım normalde aramızda bir gün var çünkü :)

Canim hayırlı olsun:)

Ah csnım seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen hafta bende aynısını yaşadım bende Esin’le annemde kalıyorum bu kadar düsüncesizlik olmaz gerçekten uzaktan mı geliyorlar birde benim kiler salonda yattılar cümbür cemaat sabahın besine kadar oturdular şamata yaptılar iki gün ruh gibi gezdim evde Allah yardımcın olsun

Of ya nasıl düşüncesizliktir bu

Ay bende canim onlar ole yapinca benimki cildirdi annesinede soylendi oda cagiriomus galiba gelin diye bide demezmi komsular gelecekte benimkinin ise gitmesjni bekliolae bend3 soledim oda kizdi hergun aricam biri olursa evde gelip kovacam diye bagirdi.
Ya bide kizlar benim kizin burnu akio tikaniyo gaz biyandam hastami oluyo arada ikinrken oksjruyo gibi oluyo hapsirik hep var zat3b

tabii gider daha cok yeni bosaldi o gobüss
sporla sıkılaşır aynen

Son iki güüüüüüüüün heyecandan uyuyamıyorum duygu patlamaları yaşıyorum resmen
senden birgün sonrada ben inşallah :)
bende yatamiyorum maalesef ayaklarim yaniyor sinir stres basiyor gunler yaklastikca uykularda gitti bende ..
ay çarşamba birgün kalmış senin perşembe günü inşallah kucaginda canım benim inşallah..
rabbim biz bekleyenlere de kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah

İnşallah canım :) ayakların hiç geçmedi senin ama olsun az kaldı artık çok şükür peş peşe alalım bebeklerimizi kucağımıza :)

Kizlarrrrr
Artık çıldırmak üzereyimmmm
Bebeğim uyumuyor
Dün geceden beri 3 saatlik uyku ile duruyorum diyebilirim
Bu gaz öldürdü biziii
Kayınvalidem de bir taraftan sinir ediyor
Türkçesi pek iyi değil
Ve bebeği mi annem Annem diye seviyor sanki annesi kendi gibi
Her şeyde elimden almaya çalışıyor bebeği
Çoğunluklâ vermiyorum ama alırsa oda bana vermiyor
Çıldırtacak beni
Bebeğimı sakinleştirmeyi ben mi öğreneceğim kendisi mi bilmiyorum
Bide emzirirken on kez soruyor bitti mi diye bebeği almak için galiba abartıyor um ama dayanamıyorum

Ben de ilk gebeligi mi tup bebek yontemi ile elde edip normal dogumla yaptim.ve isteyerek dr son gune kadar sezeryan dedi.suyum gelince gittim ve hep rahat davrandim bebegimi de saglikla kucagima aldim.rahim de olduktan sonra diger bebeklerden farki yok. Umarim saglikla kucagina alirsin

Dusuncesizlik her yerde benimde dun o kadar cok ziyaretcim geldi ki coluk combalak gelen oturdu 3 saat cise gitcem gidemiom gazimi da cikaramadim uyuycam uyuyamadim gece 11 30 du son misafirin gidisi artik soylemek zorunda kaldim gozlerim kapali konusuyorum sorduklari soruya .....insanlar cok anlayissiz emzirdim uyuttum arkadasim uyuyan bebegi aldi ayyyy bunun gazi var salladi vurdu vurdu bebegim uyandi agla agla uyuycam bebek uyumuo.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…