2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bugun biraz tarcın kaynatıp ıctım biraz da yurudum sımdı bebek kendini kasıyor taş gibi hıc boyle olmazdı

B Belkibiumut ne yaptın canım seni merak ettim geçmişe dönüp okuyamadım da malum üç cocuk olunca daha girmek zor oluyor Rabbim bekleyen arkadaşlara saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin canlar
Çok şükür kurtulduk canım ama sezaryen oldu normal olmadı iyileşme süreci ağrılar faaln uğraşıyoruz sen nasılsın çocuklarla zor artik uğraşmak Allah yardımcın olsun
Amin canım

Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Spinalin agrısı mı bahsettigin
Eger öyleyse minoset + sekersiz turk kahvesi + 5 lt su + düz yatış
Yatarken yastık dahi kullanma omiriliğin düz olsun
Yok canım ameliyat yeri ağrısı ama sadece sol taraf sağ iyi yürüyebiliyorum ama sol taraf ağrısı iki gündür mahvetti beni olmazsa yarın doktora gidicem

Nasılsınız kızlar biz halen hastanedeyiz bebek sarilik oldu sıvı kaybı falan var dediler taburcu etmediler halen burdayiz
Sezaryen ağrısı mahvetti beni sol tarafım yüzünden halen tuvalete gidip gelemiyorum neden sadece orası ağrıyor anlamadım yarında gecmezse doktora gidecem
Kalan hamiş annelere Allah yardımcı olsun :)

Ay arkadaşlar emzirme de duruş bozukluğundan midir nedir belim inanılmaz tutuldu ama öyle boyle değil normal bir tutulma değil bildiğiniz tutuldu. Ne bebeği beşiğine koyabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Var mı bir öneriniz bir şeyiniz

Ay arkadaşlar emzirme de duruş bozukluğundan midir nedir belim inanılmaz tutuldu ama öyle boyle değil normal bir tutulma değil bildiğiniz tutuldu. Ne bebeği beşiğine koyabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Var mı bir öneriniz bir şeyiniz
Sırtını destekle canım emzirirken yoksa hep ağrır sıcak tut birde

Kizlar sarilik testi yaptirdim topuktan kan aldilar sonuc 8.8 cikti ne demek doktorada soramadim pekte anlamiyorum

Yok canım ameliyat yeri ağrısı ama sadece sol taraf sağ iyi yürüyebiliyorum ama sol taraf ağrısı iki gündür mahvetti beni olmazsa yarın doktora gidicem

Doktorun ameliyatta sol tarafındamıydı
Dikişi soldan attıysa o yüzden solun ağrıyordur
Koku akıntı şişme gibi şeyler yoksa normal bir durum endişe etme
Çok geçmiş olsun

Emzirirken arkana yaslan sırtına ve kolunun altına destek yastıgı koy
Yelek giy ince de olsa üşütme

Nasılsınız kızlar biz halen hastanedeyiz bebek sarilik oldu sıvı kaybı falan var dediler taburcu etmediler halen burdayiz
Sezaryen ağrısı mahvetti beni sol tarafım yüzünden halen tuvalete gidip gelemiyorum neden sadece orası ağrıyor anlamadım yarında gecmezse doktora gidecem

Beslenmesini sıklaştır hele ki anne sütü alıyorsa bol bol emzir
Benim oğlumunda sıvı kaybı ve sarılıgı vardı daha bir haftadır ancak toparladı kilo alısıda hızlandı çünkü 1,5 saatte bir emziriyorum

ah canım benim geçmiş olsun,
inşallah gececek iyi olacaksin
bebeginide gunes alan yerde yatir inşallah çok cabuk gider sarılığı inşallah sende biran once iyi olur cocuklarina bakabilirsin

X