2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yok canım ameliyat yeri ağrısı ama sadece sol taraf sağ iyi yürüyebiliyorum ama sol taraf ağrısı iki gündür mahvetti beni olmazsa yarın doktora gidicem

Doktorun ameliyatta sol tarafındamıydı
Dikişi soldan attıysa o yüzden solun ağrıyordur
Koku akıntı şişme gibi şeyler yoksa normal bir durum endişe etme
Çok geçmiş olsun

Emzirirken arkana yaslan sırtına ve kolunun altına destek yastıgı koy
Yelek giy ince de olsa üşütme

Beslenmesini sıklaştır hele ki anne sütü alıyorsa bol bol emzir
Benim oğlumunda sıvı kaybı ve sarılıgı vardı daha bir haftadır ancak toparladı kilo alısıda hızlandı çünkü 1,5 saatte bir emziriyorum

Emzirirken arkana yaslan sırtına ve kolunun altına destek yastıgı koy
Yelek giy ince de olsa üşütme
Şuan tam dediğin gibi yapıyorum canım ama baştan yapmadığım için tutuldu kaldı doktora gidicem yarın belki bir iğne verir

ah canım benim geçmiş olsun,
inşallah gececek iyi olacaksin
bebeginide gunes alan yerde yatir inşallah çok cabuk gider sarılığı inşallah sende biran once iyi olur cocuklarina bakabilirsin

Şuan tam dediğin gibi yapıyorum canım ama baştan yapmadığım için tutuldu kaldı doktora gidicem yarın belki bir iğne verir

Çok gecmiş olsun , evet basta yapöak gerekıyordu ama devam et ki tekrarlamasın birde sert zeminde yatmak iyi geliyordu galiba bir internetten arastır istersen

B Belkibiumut oyy kuzun sarılık mu oldu kıyamam ona bol bol emzir canım birazda gün ışığına tut çabucak atlatırsınız Allahın izniyle
Evet canım ya tam taburcu olacaktık gidemezsiniz dediler neyse iyi olsunda kalırız biz sağ ol canım emziriyorum süt geldi bugün cok şükür

ah canım benim geçmiş olsun,
inşallah gececek iyi olacaksin
bebeginide gunes alan yerde yatir inşallah çok cabuk gider sarılığı inşallah sende biran once iyi olur cocuklarina bakabilirsin
Canım ışık tedavisi görüyor su an yarina bir şeyi kalmaz dedi Dr inşallah canım sağ ol

Benim bugün süt geldi canım bol bol emziriyorum aynen sıvı kaybı ve sarilik dediler inşallah hemen geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…