- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Çok şükür kurtulduk canım ama sezaryen oldu normal olmadı iyileşme süreci ağrılar faaln uğraşıyoruz sen nasılsın çocuklarla zor artik uğraşmak Allah yardımcın olsunB Belkibiumut ne yaptın canım seni merak ettim geçmişe dönüp okuyamadım da malum üç cocuk olunca daha girmek zor oluyor Rabbim bekleyen arkadaşlara saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin canlar
Bende bekliyorum canımBenim gibi normal doğumu bekleyen var mi ?
Hic bi belirtim yok. Çok sıkıldım beklemekten
Yok canım ameliyat yeri ağrısı ama sadece sol taraf sağ iyi yürüyebiliyorum ama sol taraf ağrısı iki gündür mahvetti beni olmazsa yarın doktora gidicemHadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Spinalin agrısı mı bahsettigin
Eger öyleyse minoset + sekersiz turk kahvesi + 5 lt su + düz yatış
Yatarken yastık dahi kullanma omiriliğin düz olsun
Sırtını destekle canım emzirirken yoksa hep ağrır sıcak tut birdeAy arkadaşlar emzirme de duruş bozukluğundan midir nedir belim inanılmaz tutuldu ama öyle boyle değil normal bir tutulma değil bildiğiniz tutuldu. Ne bebeği beşiğine koyabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Var mı bir öneriniz bir şeyiniz
Yok canım ameliyat yeri ağrısı ama sadece sol taraf sağ iyi yürüyebiliyorum ama sol taraf ağrısı iki gündür mahvetti beni olmazsa yarın doktora gidicem
Kizlar sarilik testi yaptirdim topuktan kan aldilar sonuc 8.8 cikti ne demek doktorada soramadim pekte anlamiyorum
Ay arkadaşlar emzirme de duruş bozukluğundan midir nedir belim inanılmaz tutuldu ama öyle boyle değil normal bir tutulma değil bildiğiniz tutuldu. Ne bebeği beşiğine koyabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Var mı bir öneriniz bir şeyiniz
Nasılsınız kızlar biz halen hastanedeyiz bebek sarilik oldu sıvı kaybı falan var dediler taburcu etmediler halen burdayiz
Sezaryen ağrısı mahvetti beni sol tarafım yüzünden halen tuvalete gidip gelemiyorum neden sadece orası ağrıyor anlamadım yarında gecmezse doktora gidecem
Kalan hamiş annelere Allah yardımcı olsun :)
Aminnnnnn tüm dliklerin için güzel kalpli annişCanım gözünüz aydın. Allah hayırlısıyla yuvanızda mutlu mesut yaşamayı nasip etsin ailecek. Inşallah hemencik toparlanir bebisli hayatına alisirsin
Cnm benimde öyle sol tarafimda agri oluyor. Bende endilesiliyimYok canım ameliyat yeri ağrısı ama sadece sol taraf sağ iyi yürüyebiliyorum ama sol taraf ağrısı iki gündür mahvetti beni olmazsa yarın doktora gidicem
Sarılık testtin gayet iyi çıkmış cnm. 15 ve üzeri olursa yatış yapiyolarKizlar sarilik testi yaptirdim topuktan kan aldilar sonuc 8.8 cikti ne demek doktorada soramadim pekte anlamiyorum
Cnm şuan öyle yapıyorum ama bunu baştan yapmalıydım şuan adım atamıyorum yarın doktora gidicem en kötüSırtını destekle canım emzirirken yoksa hep ağrır sıcak tut birde
Tesekur ederim canim bol emziriyorum dahada fazla emzircem ♡Sarılığı var ama endişe edilecek düzeyde degil benim oğlanın ki 12 ydi
Bol bol emzir canım düşer Allhın izniyle
Tesekur ederim canim icim rahatladi ♡Sarılık testtin gayet iyi çıkmış cnm. 15 ve üzeri olursa yatış yapiyolar
Şuan tam dediğin gibi yapıyorum canım ama baştan yapmadığım için tutuldu kaldı doktora gidicem yarın belki bir iğne verirEmzirirken arkana yaslan sırtına ve kolunun altına destek yastıgı koy
Yelek giy ince de olsa üşütme
ah canım benim geçmiş olsun,Nasılsınız kızlar biz halen hastanedeyiz bebek sarilik oldu sıvı kaybı falan var dediler taburcu etmediler halen burdayiz
Sezaryen ağrısı mahvetti beni sol tarafım yüzünden halen tuvalete gidip gelemiyorum neden sadece orası ağrıyor anlamadım yarında gecmezse doktora gidecem
Kalan hamiş annelere Allah yardımcı olsun :)