sevindim canım benim cok guzel haber buCanım ışık tedavisi görüyor su an yarina bir şeyi kalmaz dedi Dr inşallah canım sağ ol
Cati muayenesi icin bi baska doktora gorunmek ister misin? Muayenehanesi olan tarafsiz bi doktora mesela.Çok tatlısın canım:))) malesef özel hastanalerin politikası bu sanırım. İstersen bekleyelim dedi düşün taşın dedi. Benim tüp benek sonucu gerçekleşti hamileliğim o yüzden biraz daha fazla tedirginim risk ermeyip sezaryan mı olsam diyorum. Çayı muaynesi de yaptı canım acısı biraz ama çok şiddrtli değildi çatın müsait değil dedi dedi dedi dei:))
Oglum hala hastanede. Yarin yada persembe cikcak insallah. Bana sorarsan canavar gibi. Bole bi tatlilik bole bi ask.yok.Bebeğin nasıl canım? Sen nasılsın?
Olabilir aslında canımCati muayenesi icin bi baska doktora gorunmek ister misin? Muayenehanesi olan tarafsiz bi doktora mesela.
Oglum hala hastanede. Yarin yada persembe cikcak insallah. Bana sorarsan canavar gibi. Bole bi tatlilik bole bi ask.yok.anne olmak herseye ragmen cok guzelms
Geçmiş gitmiş olsun inşallah bir an önce tam anlamıyla kavuşun :)Cati muayenesi icin bi baska doktora gorunmek ister misin? Muayenehanesi olan tarafsiz bi doktora mesela.
Oglum hala hastanede. Yarin yada persembe cikcak insallah. Bana sorarsan canavar gibi. Bole bi tatlilik bole bi ask.yok.anne olmak herseye ragmen cok guzelms
Ins kolay dogumun olur hemen biterde bebegin kucaginda olur canimArkadaslar 5 dk da bire dusen sancilarim icin hastaneye geldim yatos yapildi ama aciklik falan yokmus dua edin ins
Saglikla kolay bir şekilde kucagina alirsin inşallah, herşey çok güzel olacakArkadaslar 5 dk da bire dusen sancilarim icin hastaneye geldim yatos yapildi ama aciklik falan yokmus dua edin ins
Benim 38+4 de nişanım geldi. Bekledik. Muayenede acilmam vardı. 3 gün sonra kontrolde 3 cm acilmam vardı. 39 +2 de sancim yoktu ama gel dogurtalım artık dedi doktor. Sabah 11 de suni sanci verdiler. 3 gibi suyumu patlattı. Sancılar ondan sonra arttı. 16:44 de normal dogum yaptım.Doğum yapan annişler erkek bebişlerimiz kaçıncı haftada geldi
İnşallah kolayca kucağına alırsınArkadaslar 5 dk da bire dusen sancilarim icin hastaneye geldim yatos yapildi ama aciklik falan yokmus dua edin ins
Rica ederim. Bizimde bugun Sarılık kntrolü vardi. Baslangicmis cuma bidada gitcek. Ins bende hayirlu haberle gelirimTesekur ederim canim icim rahatladi ♡
canım benim bebeginin kalp atisi yavaslamisti nerde olsa ayni olurdu öneml olan kucagina aldin sağlıkla büyütün inşallah canımHastaneye gitmekle acele mi ettim acaba ya da doktorun sezaryen teklifini reddedip başka bir yere gitseydim belki normal olurdu diye düşünmeye başladım bugün her şey nasip aslında
rabbim bir avazda kurtarsin inşallah canım benim inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsunArkadaslar 5 dk da bire dusen sancilarim icin hastaneye geldim yatos yapildi ama aciklik falan yokmus dua edin ins
canım benim yatamiyorum maalesef sabir ikigun kaldiBirumut55 kuzummmm. Bakiyorumda uyumamissin şafak sayiyon dimiii. Bak degisen yok yine ayaktayim. Melegim uyandi
Aminnn gönlune diline saglik. Kendi safagim bitti şimdi seninkini sayiyorumcanım benim yatamiyorum maalesef sabir ikigun kaldi
bebis bakmak kolay değil rabbim sana kolaylik versin bırakabilme gücü versin inşallah .
bugunler tatli gunlerin inan birdaha bugunler geri gelmiyor
allahım hayırlı evlat yapsin cocuklarini gelecekleri aydin olsun
rabbim kötü insanlarla karsilastirmasin firsat vermesin inşallah sağlıkla musmutlu büyütün inşallah
sağol canım benim allah razı olsun ilk buraya haber verecegim inşallah... sağlık olsun inşallah hepimizde sağlıkla bebislerimizi buyuturuz inşallahAminnn gönlune diline saglik. Kendi safagim bitti şimdi seninkini sayiyorum
Aynen cnm ikisatte bir meleklerimize uyaniyoruz. Ama coooooooook keyifli. Benim adamla oglum kaçıncı uykudalar.İyi geceler kızlar uyku tutmuyor doğum yapan anneler de büyük ihtimalle emzirme nöbetindeler zaman geçmiyor sanki bekle bekle yoruldum asıl iş doğumdan sonra başlıyor şimdi ne kadar uyusam kardır ama nerdeee
dolunay78 inşallah çok kolay ve güzel bir doğum olur şimdiden tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?