2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bebek doymuyor ya da üşüyor olabilir mi bende gaz sorunu yasıyorum sanıyordum öncelikle bebek yeterince ısınmıyormus o da tuvaleti biraz koyu renkse üsüyordur kahve değilse yani. Dr a gittiğimde aç dedi sütüm var aslında ama belki o çekemiyor belki yeterli gelmiyor şimdi sagma makinadı alıp ölçeceğim o sekilde anlayacagım yeterli olup olmadıgını. Ama bebek bu ara süte ilaveten mama alıp sıcak oldu mu daha rahat uyuyor bu ara o kadar sorun yaşamıyorum. Hatta artık 3 saatte bir zor uyandırıyorum

Teşekkür ederm canım. Benim doktor da ilk başta nırmal yaparız dedi ama dün çatı muaynesi yaptı bence sezaryan dedi. Hizmet hastanesine gidiyorum. Kistim oldugu için ve yapışıklıklarım oldugu iöim normal doğum benim saplıpım için çok iyi olurdu ama bekleyeyim mi yoksa sezaryana mı karar bereyim bilemedim

Evet canım 18inde sağlıkla kucağımda olsun inşallah Tarihin belli olması iyi mi kötü mü bilemedim düşünmekten uyuyamıyorum :)
İnşallah sağlıkla kucağına alır sağlıkla büyütürsun kizini canım ne zaman geleceklerini bilmek daha iyi olur bence ne zaman geleceğini bilmeyince gözümüz yollarda kalıyor böyle

oyy canım benim kıyamam lohusa olmak böyle birsey galiba
eminim yardimci olmak istiyordur birde torun baldan tatli derler ...
bunlari asacaksin insan kendini engelleyemiyor ama bende ilk cocukta yasadim ikincide kw de asiri ilgiyi kesmisti ..
inşallah hersey yoluna girer
sen rezena kimyon iç inşallah gaz sancilari gecer bebeginin canım benim

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun..
sağlıkla büyütün inşallah miss kokulunu

Ben hiç uyandırma, emzirme sorunu yaşamadım canım, hatta fazla emiyor ama yine de sarılık oldu. Bugün kontrolümüz vardı, düşmeye başlamış, biz de atlattık nihayet. Bebişlere hiç kıyılmıyor, gözünün içine bakıyorum aman iyi olsun, aman sıkıntı olmasın diye. Dediğin gibi Allah'a emanet hepsi...

Arkadaslar merhaba badekuti ve minnakmucizem ikiniz de saglicakla kucahiniza almissiniz sanirim cok okuyamadim baska dogum yapan arkadaslari da tebrik ederim gecmis olsun gozunuz aydin..
Benimde dun sabah nisan sandigim pembeyle karisik akinti geldi aonra kahverengiye dondu ama sancim sadece belimde vardi. Doktorumu aradim gel bi goreyim dedi alttan muayne oldum hem elle hem spekulumla ama acilman yok bebegin suyu falan da iyi dedi nst de de bi defa 100 e vuran sancim cikti eve gidip bekleyebilirsin bu sekilde olacak olacak diye dogumu anlatti . Gece biraz sancilarim oldu ama duzensizdi simdilerde ise 20 dk da bi geliyo ama cok cabuk geciyo iyice duramaz olunca gidicem bende suyum falan da gelmedi hala bakalim nolcak..

Canım sezaryen olacaksan en sona kalmazsın ki gününü bekleyip mi sezaryen yapacak doktorun anlamadım normalde aramızda bir gün var çünkü :)

Benim yarın belli olacak bekletir mi 40 a kadar bilmiyorum gün vermedi henüz 17 sinde netleştirecektik yarın ne der ben de çok merak ediyorum 1 gün bile fazla kalsa anne karnında kardır demişti

Son düzenleme:
Arkadaşlar çocuk doğduktan sonra bebisleri işitme testi hariç doktor kontrolune gittiniz mı. Ben 30 günlükken kalça ultrasonu ve asi için götürücem. Bu arada bir doktor kontrolune gitmek gerekiyor mu

Icime daral bastı sen anlattıkça çünkü geçen günde ben öyleydim yemeğe kalındı en son düşün yani. Herkes full neşe ben gişelerde azıcık yatsam diye bekliyorun birde bebek var sürekli çocuğun basında dikiliyo tuvalete gidemedim

Arkadaşlar çocuk doğduktan sonra bebisleri işitme testi hariç doktor kontrolune gittiniz mı. Ben 30 günlükken kalça ultrasonu ve asi için götürücem. Bu arada bir doktor kontrolune gitmek gerekiyor mu
Canım topuk kanı alındıktan sonra hastanede saglık ocagında tekrar topuk kanı alıyorlar. Onun dısında boyunu kilosuna bakıyorlar d vitamini veriyorlar 15 günlükken baslıyorsun. Bi de 15 gün kontrolu var saglık ocagında aşı için kart verdiler 5 günlükken topuk kanında vermişlerdi. Onun dısında hastaneye işitme testi için götürdüğümde cocuk dr una götürdüm muayeneye. Yani özele de gitsen sağlık ocagı görmek istiyor. Rutin kontrolleri var. 1 aylıkken göz dr una muayene dediler. Kalça için tam olarak tarihi hatırlayamadım 1 aylık mı yoksa 45 günlük mü emin olamadım.

Hadi hayirlisiyla cok agrisiz kolay bir sekilde gelsin inşallah,

Canim dün sağlık ocağı aradı beni 30 ocakta yani kızım 30 günlükken asi için çağırdılar ama 15 günlükken hiç çağırıp d vitamini fln demediler. 3 aylıkken de göz kontrolü dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…